2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar bende dr kontrolune gittim bugün 35*5 günlüğüz bebegim 2650 gr ilk bebegim sezeryan old. için buda öyle olacak 16-17-18 haziran gibi uygun olan hangisi olursa o zaman alırız dedi
bebegim dönmüş benimde:) ama aşagıya inmemeiş dedi nst de agrım çıktı ama önemli degil dedi normalmiş
kızlaar ben kendimi halsiz hissediyorum ve alt tarafım kemikleri bile agrıyo dr a sordum daha önce sezeryan oldugun için genişledikçe bebek büyüüdükçe bu tarz agrılar olabilir dedi hayırlısı bakalım
şimdi bebegimin kıyafetleri yıkanıyo bitsin onları asıcam işleri yavastan bitirelim ne olur ne olmaz:)))

ben şundan aldım
Bebedor Hijyenik Göbek Bakım Seti - Anne ve Bebek - joker.com.tr
sanırım aynı işi görür
hastane çantamada koydum

Ben de ondan almistim, ama cantaya koymadim. Hastanede ne kullaniyorlar bir bakarim.

Kizlar bugun doktora gittim sabahtan. Suyum normal, gelisim haftasiyla uyumlu, kafa onden gidiyordu normale donmus.
Hersey yolunda fakat dogum kanalina girmemis sipa, cati muayenesi yapmadi. Haftaya yapicak, hergun bir saat yuru dedi.
Hava kotu, benim de moralim bozuldu zaten. Oyle yatiyorum evde ve deli gibi de yiyip iciyorum. 15 gun daha bekler mi acaba?
6sinda dogsa iyi olurdu, carsambaya geliyor. Kocam da izin kullanir 3 gun, haftasonuyla birlesir. Kayinvalide de 8nde izne cikiyor iki hafta kalir bizde.
Sonraki haftaya kalirsa kayinvalidenin bir haftasi kaciyor:-( off su planlar bir tutsa ahh bir tutsa!

Oznurcum kurabiyeler nefis gorunuyor, odaniza da bayildim. Ellerine saglik tatlim, calisirken yaptin ya butun bunlari o yuzden extradan bravoooo!
Biz de yarin yapicaz, bakalim neye benzeyecek?

kızlar elif_e den msj geldi
aynen yazıyorum

ben elifin kardeşiyim ablam da bebeğimiz de çok iyi ikisi de yoğun bakımda şimdilik telefon kullanması yasak o yüzden ben cvplıyorum

nilobella herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
umarım beklediğin tarihte gerçekleşir
sana da yürü diyorsa biz kendimizi atalım valla bizim bebek hiç girmez kanala falan

slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...

gözün aydın
doğum yaptığından haberimiz var ama telefonun falan olmadığından ulaşamadık sana
çok sevindim iyi olmanıza

Allah anali babali buyutsun masallah

hikayeni yaz musait oldugunda. ve tabi tavsiyelerini de

canım hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş

merhaba herkese

bunlarda bizim çikolatalarımız hastaneye ve eve gelenlere bu sepet içinde dağıtılıcak.ablamla beraber yaptık malzemeleri alıp.tabi kocamın emeğide yadırganamaz silikon tabancasıyla kurdeleleri ve bibloları yapıştırdı sonuçta
bu arada ben doğum çantasını hala hazırlamadım çok mu rahatım ne?40 haftamda dolsun istiyorum heralde oyüzden telaş yapmıyorum :)

insallh çarşamba günü gelir bebişim hem daha fazla dayanamıyorum hemde çarşamba benim doğum günüm
bugün nts ye girdim sancı falan çıkmadı. üzüldüm ben biraz ama aşağıya baskı yapıyor bebişim insallh bu yakında geliyoruma bir işarettir:26:

kızlar pentiden haberiniz var mı?
onun bdt si 1 hazirandı di mi?
en son çok sıkıldım beklemekten falan diyordu bi kaç gündür de ses yok sanırım merak ettim:44::44:

cok güzel olmus canım
o rahatlardan biri de benim merak etme..
kii her gece rüyamda doğuma hazırlıksız gidiyorum
kızıyorum kendime sonra bu hafta yapıcam die ama yine tık yok

Utopyacim valla oyle dedi, ama anormal bir durum degil sanirim. Haftasi benle ayni olan kimsenin henuz bebisi kanala girmemis gordugum kadariyla.
Haftaya pzt'ye kadar girse iyi olur.

sinir oldum ya çikolatayolla yı aradım
siparişim ne oldu diye grafiği onaylamadınız diyor ya
ben ödemeyi yaptım grafiği onayladım
kesin arada kaynadı üstünü kapatıyorlar
tekrar mail attım bütün aksilikler beni buluyor

cok güzel olmus canım
o rahatlardan biri de benim merak etme..
kii her gece rüyamda doğuma hazırlıksız gidiyorum
kızıyorum kendime sonra bu hafta yapıcam die ama yine tık yok

O rahatlardan bir tanesi de benim
Geçen gün bir kalkıştım
Misafir işi çıktı
Her şey hazır
Bavula konmayı bekliyor :)

Bende de sanci cikmadi. Acayip hayalkirikligi yasadim. Benimki de baski yapiyor zaman zaman ama hic bir dogum isareti yok.
Son gunler oldugu icin sabirsizlik had safhada!

teşekkür ederim...
bu hafta hazırlıycam inşallah
bebişimin kıyafetleri bi posta yıkandı bi postada kurumada ütülenecek ve bavula yerleşicek inşallah

kızlarr ben geldimmm
temizlik yapığı için rahatlamış ve belini yanını ağrıtmış bi şekilde geldim hem de

dediğim gibi çamaşırlarımı topladım, salon hariç evimi süpürdüm sildim, hem de koltukları halıları falan kaldırdım tozlarımı aldım, banyomu ovdum bi güzel...
bi de alışverişe gittim geldim, onları yerleştirdim, şimdi de bişeyler atıştırdım ama ben de bittim yani.

yemek olarak da hiç öyle uzun süre ayakta kalıp yemek yapmaya halim kalmadığından dolapta mantı var
kocişe onu yapıcam, napalım bugün de böyle olsun

bu arada öznur oda mükemmel olmuş, kurabiyeler daha da mükemmel olmuş. tebrik ediyorum cnmm seni..
iyi günlerde kullansın inşş bebiş hepsini..

ilk
cim size de maşaallah.. biz de görelim bu tabloları zamanı gelince

Merhaba anneler oglen 1 gibi sahile gittik esimle,guneslendik sonra disarida yemegimizide yedik geldik
Oglum dun sessizdi,bugun kipir kipir ne guzel. Sahilde bebisleri ile ilgilenen aileler gordukce bir an once vakit gelsede oglum dogsa diye soylendim durdum esime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…