- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #32.781
ben şundan aldım
Bebedor Hijyenik Göbek Bakım Seti - Anne ve Bebek - joker.com.tr
sanırım aynı işi görür
hastane çantamada koydum
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
slm kızlar nasılsınız? bayadır yoktum malum elazığa gitmiştim doğum için, oğluşum geldi 22 mayıs salı günü 3700 gr doğdu meleğim, bugün evimize geldik iyiyiz çok şükür, doğum yapanlar olmuş Allah hepimizin bebğini bağışlasın bizlere...
merhaba herkese
Eki Görüntüle 430174 Eki Görüntüle 430172
bunlarda bizim çikolatalarımızhastaneye ve eve gelenlere bu sepet içinde dağıtılıcak.ablamla beraber yaptık malzemeleri alıp.tabi kocamın emeğide yadırganamaz silikon tabancasıyla kurdeleleri ve bibloları yapıştırdı sonuçta
bu arada ben doğum çantasını hala hazırlamadım çok mu rahatım ne?40 haftamda dolsun istiyorum heralde oyüzden telaş yapmıyorum :)
cok güzel olmus canım
o rahatlardan biri de benim merak etme..
kii her gece rüyamda doğuma hazırlıksız gidiyorum
kızıyorum kendime sonra bu hafta yapıcam die ama yine tık yok
insallh çarşamba günü gelir bebişimhem daha fazla dayanamıyorum hemde çarşamba benim doğum günüm
bugün nts ye girdim sancı falan çıkmadı. üzüldüm ben biraz ama aşağıya baskı yapıyor bebişim insallh bu yakında geliyoruma bir işarettir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?