kızlar geçen cumartesi yani 36+1 de doktora gittim, ilk önce herzamanki gibi 4 boyutlu ultrason ile baktı, herşey iyi, bebeğin 2.960 gram ve suyu çok bol, oturup kalkarken dikkat et, ani hareket etme kesen patlamasın ve hergün yarım saat yürü dedi,
sonra nst ye girdim sancı falan çıkmadı herşey normaldi
sonra doktorum en son bi kafa muayenesi mi öyle bişeye bakıcam dedi, meğer parmağıyla alttan bakıcakmış, yarım parmak kadar içime girdi ki resmen şok oldu kadıncağız, bebeğin doğmak üzere dedi, kafası resmen bacak aramdaymış, istesem bugün bile doğurtabilirim ama 37 haftaya ulaşmanı tercih ederim dedi, bende tabi şok oldum, sana yürü dedim ama sakın yürüme, mecbur kalmadıkca ayaklanma dedi, bizde peki şimdi doğarsa ne olacak dedik, o da hiçbirşey olmaz alır gidersiniz dedi, normal doğum olacak ve çok kolay doğum yapacaksın, zaten açılman da olmuş dedi, ben tabi daha 25 günüm var diye ne çanta hazırlamıştım ne bişey
bu perşembe yani 31 mayısta sabahtan çağırdı, 36+6 oluyorum daha, çantanızla gelin dedi, yani büyük ihtimalle bebeğim bu perşembe 22 gün erken gelmiş olacak, çok şaşkınım, bir yandan da geceleri çok korkuyorum aniden kesem patlar falan diye,
işte böyle, gelişmeleri bildiririm...