• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

daha önce çalıştığın için gözüne
çok çarpmıyordu şimdi evdesin daha çok gözüne batıyor
aman boşver temzilik nankörmüş bizimde öyle yap ertesi gün toz
oluyor.

çok haklısın valla. akşam yorgunluktan sızıp kalıyodum. şimde evde sıkıntıdan her şey batıyor. halim de yok. yarına kalsın artık.

çok haklısın valla. akşam yorgunluktan sızıp kalıyodum. şimde evde sıkıntıdan her şey batıyor. halim de yok. yarına kalsın artık.
yorma kendini haftanda baya ilerledi
kalsın temizlikte boşver.
evet canım baya aşağıya iniyor. zaten net ölçüm yapamıyor artık doktor teyzemiz. kafayı iyice gömdüğü için. braz daha inerse kanala girecek sanırım.
o zaman gerçekten kanala giriyorlar
hayırlısıyla doğursaydık :)

kızlar merhaba sabahtan beri açık sayfa ama daha yeni bakabildimhep bir koşturmaca yaaa :)
dün nışana benzer birşey gelmişti bugünde koyusarı ve kahveye yakın akıntım oluyor zaman zaman hemşire
nışan öyle olmaz dedi ama ben nette baktğm kadarıyla olabilirmiş de herkesde farklı oluyormuşş
ara ara belden sancılarım oluyor belden kasıklarıma iniyor ama uzun değil ve düzensiz hala
kasılmalarım ise nerdeyse sürekli bebek hareketlerini takip ediyorum hep kafam çokkarışık korku heyecan ve karmaşa içinde içim çok garip duygular içerisindeyimm
ama hala doğuramadım içimden bir his artık git aldır dior zaten ebebek çok büyümüş gelişmi şimdiden tamamlanmış çok beklersek çok kilo alırmış normal doğum yapmak için son günlerimmiş

dün ben de doktordaydım. herşey gayet iyi gidiyormuş:nazar: doktorum hastalarıma puanlama veriyorum sana 10 üzerinden 10 veriyorum dedi:8: bebeğimede kendimede iyi bakmışım:emir_bebek: çatı muayenemide oldum hiiiiiiiiiççççççççççç hissetmedim bile hatta oradaki hemşireye bile sordum. eeeee haliyle biraz acıyo dedi gerilmedim desem yalan olur sorduğumada pişman oldum:41: eğer canı acıyanlar varsa bence doktorun kontrol yapış biçiminden olabilir. çatı kontrolü yapmayanlar varsa bence hiç kendinizi kasmayın kimseyede inanmayın. bu arada normal doğum da yapabilirmişim:32::32:

bebeğin kafasına bakarken
ultrason cihazını baya aşağıda tutuyor benim
sizin de öyle mi? çamaşırımı iyice indiriyorum

canım, ultrasonda anlaşılmıyor sanırım kafanın tam yeri, çünkü bende ultrasonla bakarken ( ki 4 boyutlu yani sarı resim verenlerden cihaz) bebeğim dönmüş mü diye sordum, bunun üzerine beni alttan muayene etti ve gelmek üzere olduğunu anladı, ondan önce yürüyüş yap falan diyordu, sizlerde emin olmak için bu muayeneyi isteyebilirsiniz ki sürpriz olmasın

Selamlar arkadaşlar öncelikle bebişlerine kavuşmuş annelerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza. Ben bişey sormak istiyorum hamilelik kaşintisina yakalanan var mı aranızda ben nerdeyse iki haftadır bazen çok şiddetli biseklide kaşınıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum

Selamlar arkadaşlar öncelikle bebişlerine kavuşmuş annelerimizi tebrik ediyorum darısı bizim başımıza. Ben bişey sormak istiyorum hamilelik kaşintisina yakalanan var mı aranızda ben nerdeyse iki haftadır bazen çok şiddetli biseklide kaşınıyorum benim gibi olan var mı merak ediyorum

canım ben o durumu bır aydır cekıyorum bebek karacıgere baskı yaptıgından karacıger tam fonksıyonunu yerıne getıremıyor kasıntı olarak gerı donuyormus karacıger degerlerıne baktır cok yuksek olmaması lazım dogurunca gecer dedı doktor,hala buz kutlelerıyle gezıyorum:((

doktordan ciktim
cok sukur suyumda pek bi azalma yok 16 idi simdi de 14,5 cikti
kordonu boynuna dolamis sonunda
ama sikinti degil dedi
kalp atisi ve kordon kani iyiymis
normal doguma engel mi dedim hayir dedi simdilik sorun yok
zaten yaptirdigim normal dogumlarin yuzde 20 sinde kordon dolanmis doguyor dedi

oglum 2962 gram olmus
6 gunde 300 gram almis
3 u gecer artik kilosu heralde
doktor gayet iyi dedi. 36+2yiz bugun
kilo 36+5
AC 37+0
BDP 36+6
FL 34+5 cikti
bucuruk oglum benim :))
plesentan da cok genc hala hic sıkıntı yok dedi cok sukur
haftaya saliya yeni randevum var

doktordan ciktim
ama sikinti degil dedi

oglum 2962 gram olmus
6 gunde 300 gram almis
kilo 36+5
AC 37+0
BDP 36+6
FL 34+5 cikti
bucuruk oglum benim :))
plesentan da cok genc hala hic sıkıntı yok dedi cok sukur
haftaya saliya yeni randevum var

gözün aydın canım. maşallah bebişine güzel bakmışsın. :nazar: 6 günde 300 gr çok iyi.

İyi günler cici anneler...

Umarım hepiniz bebişlerinizle çok iyisinizdir...
Benim bir sorum var bugün aşırı derecede bir baş ağrım var. Böyle pis bir ağrı tarıf edemiyorum Aynı adet olmadan önce hissetiğim baş ağrısı gibi.
Dün dr kontrolumuz iyi geçti haftaya tekrar gidecem....
Az önce tansiyonumu ölçtüm 9-6 nabızda 91 bende genelde hep böyle çıkıyor. Bebeğimin hareketlerini arada hissediyorum acaba bu baş ağrısının nedeni ne olabilir?

canım ben o durumu bır aydır cekıyorum bebek karacıgere baskı yaptıgından karacıger tam fonksıyonunu yerıne getıremıyor kasıntı olarak gerı donuyormus karacıger degerlerıne baktır cok yuksek olmaması lazım dogurunca gecer dedı doktor,hala buz kutlelerıyle gezıyorum:((
Ay aynı vallahi ayaklarımi su dolu leğenin icinde bekletiyorum su da soğuk tabi biraz. Ben bı de elma sirkesi döküyorum bayağı rahatlatıyor üşütüp hasta olmaktan korkuyorum ama mecburum ne yapayım benim de değerler fazla yüksek çıkmadı sabrediyorum artık Allah tüm anne adaylarına rahat bı hamilelik geçirmelerini nasip etsin

doktordan ciktim
ama sikinti degil dedi

oglum 2962 gram olmus
6 gunde 300 gram almis
kilo 36+5