günaydın anneciklerr
bende bugün gece uyuyamayıp sabahın köründe de uyanabilenlerdenim bugün uyumazsam yarın erken uykum gelir umuduyla zorlamadım kendimi
benden son haberler dün lekelenmem olmuştu sancılarım hala düzene girmedi anlamadım bende daha
yarın yada cuma günü dr.a gideceğim umarım herşey yoluna girer de minik meleğimi sağlıcakla kucağıma alırım
gece uyuyamayınca kızımla konuştum çok farklı duygular yaşadım beşiğimizi seyrettim içinin dolacğnı gözümün önüne getirdim
ben nasıl anne olacağım ki anlamaya algılamaya çalıştım ama anlayamadım
inşallah rabbim onu kucağma alınca o hisleri içime werir canım meleğim
rabbimin kıymetli hediyesi bize...
canım bende bazen kendimi aynı bu durumda yakalıyorum. beşiği izliyorum ben nasıl anne olcam diye düşünüyorum. kızımı helin'imi düşünüyorum nasıl bişe olcek diye. kokusunu ağlayışını emişini felan. heycanlanıyorum ama bi yandanda korkuyorum. ya bakamazsam... Allaha dua ediyorum çok iyi anne olabilmek için. tuhaf hisler bunlar.:)
günaydın hanımlar

bugün dr teyzemizle randevumuz var,son kez kan ve idrar tahlili istemişti onun sonucunu götürüp oğlumu göreceğim hayırlısı ile:)
canım ya 2 hafta sonra bende aç karrına gitcem tahlil yapcaklarmış. kan ve idrar tahlilimi bunlar. söylemediler çünkü. bide niye istiyolar biliyomusun.
öf ne güzel uyuyodum salak bı sıvrı sınek yuzunde n uyandım

( gece de o kadar çok ağladım kı başım ağrıyo şimdi
canım niye ağladın ya kıyamam.
Bebegim tam. R.350 gr ve 48 cm olarak 29 mayis gecesi 00:20 de dunyaya geldi.sanciyla hastaneye gittik kalp atislarinda duzensizlik oldugu icin hemen sezeryana alindik
çok çok tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. uzun ve güzel ömürlü olsun inş.