- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.541
selaam
senide uyku tutmadı herhalde canım
evet uyuyamıyorum son 1 haftadır düzensiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selaam
senide uyku tutmadı herhalde canım
günaydın güzel anneler,
Ben haziran ayının ilk annesi olmak üzere hazırlıklardayım. gece uyudummu uyumadımmı hiçbir fikrim yok. heycan denen bişeyde yok. sadece neyle karşılaşıcağımı mmerak ediyorum. herşeyim hazır bende hazırım. şuan çıkmak üzere beklemedeyim. 8:30 da kontrolüm var. dualarınızı eksik etmeyin. suni sancıya umarım vücudum hemen cevap verir ve ilk arkadaşım gibi bende bebeğimi hemen kucağıma alırım. allah yardımcımız olsun hepimizin. lütfen dualarınızı eksik etmeyiin.
günaydın hanımlarbugün son iş günümüz
bakalım evde sıkılacak mıyım,oğlum çokta bekletmesin de sıkılmayayım onu mıncıklayayım
![]()
Merhaba Kızlar;
grupanyada Philips AVENT manuel göğüs pompası çıkmış 63.90 TL'ye
Grupanya! - Philips AVENT manuel göğüs pompası 110 TL yerine 63,90 TL! Tüm Türkiye'ye kargo hizmeti vardır.
İnternetten araştırdığım kadarıyla fiyatı uygun.
Fakat kullanışlı mıdır yeterli midir elektronık olanı almak daha mı mantıklıdır?
Bir bilgisi olan var mı acaba?
neden kimse yooook :) ben de bir sürü cevapsız soru var bu gece uyuyamıyorummmm :) çalışan anneler raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz. ben hala kararsızım işe gidip gitmeme konusunda. gidersem bebeği bırakacak bir yer yok. kreşler de zaten almıyor 1 yasından kucuk bebeği. zaten teslım edılrmı annesiz olurmuolmaz dıye dsunuyorum. bırakabılecegım musaıt bır yakınım da yak. buyuk bır ıhtımal kendım bakacagım. çalışmayacagım. Sizin fikirleriniz nedir? siz raporunuz bittiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
hayırlı cumalar ve hayırlı sabahlar güzel anneler
bu sabah kendinizi nasıl hissediyorsunuz?![]()
Sanada canim
Bu gece agrisiz,sizisiz uyudugum icin iyiyim
Ama skliyorum evde. Ugrascak birseyde bulamiyorum:26:
ben elektronik olanının daha ii oldugunu duydum.manuel alanlar genelde pişman oluyorlarmış.elektronik çok işe yarıyormuş ve büyük bi kolaylıkmış ama onlarda çok pahalı yaelektronik avent uygun bulan var mı?sayılı gün kaldı.bir an önce almak istiyorum.dogumdan sonra alırım diyordum ama asıl dogumun ilk zamanları hayat kurtarıcıymış.gögüste biriken süt annede ateş yapıyormuş.gögüstede agrı.
İyi akşamlar kızlar
Kontrolüm vardı bugün
Hiç iyi haberler almadım
Bebeğimin suyu azalmış
Benimde ödemim çok fazlaymış
Albümim için kan ve idrar verdim
Yarın çıkıcak sonuçları
Eğer albümim çıkarsa erken almak zorundayız dedi
35+4 Kilosu 2820
Bebeğin akciğer gelişimi için 2 tane iğne verdi
Kızlar dua edin de en azından 37 haftayı dolduralım
kızlar son haftalardayız. evde size birileri eşlik ediyormu. gerek varmı acaba :S
günaydın güzel anneler,
Ben haziran ayının ilk annesi olmak üzere hazırlıklardayım. gece uyudummu uyumadımmı hiçbir fikrim yok. heycan denen bişeyde yok. sadece neyle karşılaşıcağımı mmerak ediyorum. herşeyim hazır bende hazırım. şuan çıkmak üzere beklemedeyim. 8:30 da kontrolüm var. dualarınızı eksik etmeyin. suni sancıya umarım vücudum hemen cevap verir ve ilk arkadaşım gibi bende bebeğimi hemen kucağıma alırım. allah yardımcımız olsun hepimizin. lütfen dualarınızı eksik etmeyiin.