• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.

herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.

bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.

dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.

buda kızımın dünkü fotosu teyzeleri gün geçtikçe değişiyor sıpa:1::nazar::nazar::nazar::nazar:

$Fotoğraf0277.webp

kızlar kontrolümü oldum. Doktor yatış verdi. şuan yine nstye bağlıyım. Suni sancı içln vajinaya bi hap yerleştirdiler. Damar yollarımı açmak için koluma iğne taktılat. Hastane önlüğüyleyim şuan. Bir tuhaf oldum. 4 saat içinde açılmam olursa normali beklicekler yani saat 2 ye kadar beklemedeyiz. Açılma olmazsa sezeryan yolu gözüktü bana. Dua edin. Hakkımda hayırlısı.

inşallah normal doğurursun canım ben pilateste zıplamıştım açılmam olsun diye birde koridorda bayağ bir yürümüştüm sende doktoruna sor belki izin verir. ama ameliyat önlüğüyle yürürsen dikkat et popo kabak gibi çıkmasın, hakkında hayırlısı.

Hayırlısıyla al bebişini inşallah kucağına. Bir nefeste kolayca doğurursun inşallah. Dualarımız seninle

herkeslere günaydın kızlar malum bebekten dolayı geçmişi çok sıkı takip edemiyorum atladığım şeyler varsa affola. penti sanırım nstye girdin bugün senin son günündü inşallah rahat bir doğumla alırsın yavrunu kucağına dualarım seninle. doğum yapmış anneler varsa gözleri aydın.

bu arada doğum kilolarından korkan arkadaşlar kilolar hemencecik veriliyor özellikle emzirmek doğal diyet, 68 kilo ile hamileliğime başlamıştım bu sabah tartıldığımda 66 kilo 700 gramım yani eskisindende düşük kilodayım şuanda benden mutlusu yok, o yüzden çok takmayın kiloları hepsi veriliyor.

dün kızım 7 günlük olmuştu 7 kırkımızı yaptık bebişte bende yıkandım öyle olması gerekiyomuş ve ilk defa dün akşam yalnız kaldım bebeğimle annem eve gitti kayınvalidem sadece gündüz yanıma geliyor şuanda da tekim kuzumla ama hiçte korktuğum gibi değilmiş kıvırdım sanırım ben bu annelik işini sadece yalnız yıkayamam eh artık onda da eşim yardım edecek.

buda kızımın dünkü fotosu teyzeleri gün geçtikçe değişiyor sıpa:1::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 434161

doğum yaklaştıkça daha bir duygusal mı olyorum ne:43:çok güzel anlatmışsın.bebişin de maşallah büyümüş,gelişmiş:nazar:benim oğlum da haftaya falan gelsin artık:26:

Eki Görüntüle 434161

Maşallahh süphanalllah 41 kere :) çok güzel bu annesi. Allah kem gözlerden korusun. pc den kokusu geldi resmen burnuma :)
sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün inşallah.
Böyle güzel haberler duymak da bize iyi geliyor. Son zamanları yaklaşmış ilk doğumu olacağı için merak ve heyecan içinde bekleşiyoruz :)

Eki Görüntüle 434161

oyşşş maşşallah cok tatlış olmuş gun gectıkçe suratları daha cok ortaya cıkıor darısı bızlerın basına ınsss....

zeynep cık valla ben heyecanlandım sımdı sankı ben dogurucam Allah ım ıns kolay olur dogumun...acılman cabucak ılerler cabucak alırsın bebısnı kucagına...

inşallah normal doğurursun canım ben pilateste zıplamıştım açılmam olsun diye birde koridorda bayağ bir yürümüştüm sende doktoruna sor belki izin verir. ama ameliyat önlüğüyle yürürsen dikkat et popo kabak gibi çıkmasın, hakkında hayırlısı.

sen öyle dedıgınden berı sureklı yuruyus zıp zıplar hastaneye gıdıorum ama tık yok acılmam sadece 2 cm ama almadılar doguma sanırım gunumu beklıorlar 5 ınde cagırdı bakalım hayırlısı acaba sunı sancıyla baslatırlar mı?
bılemıorum aklım karısık bekletmelerınıde ıstemıorum ama dr sıkıntı olmazsa bı hafta daha bekletıcem dedı hayırlısı...
cocuk kanalda dıolar acılmamda varmıs hala doguma almıolar :(((
kendı sancımın sıklaşmasını beklıolarmıs..

sen öyle dedıgınden berı sureklı yuruyus zıp zıplar hastaneye gıdıorum ama tık yok acılmam sadece 2 cm ama almadılar doguma sanırım gunumu beklıorlar 5 ınde cagırdı bakalım hayırlısı acaba sunı sancıyla baslatırlar mı?
bılemıorum aklım karısık bekletmelerınıde ıstemıorum ama dr sıkıntı olmazsa bı hafta daha bekletıcem dedı hayırlısı...
cocuk kanalda dıolar acılmamda varmıs hala doguma almıolar :(((
kendı sancımın sıklaşmasını beklıolarmıs..

canım çok güzel işte 2 cm açıklık biraz daha bekle suni sancıyla doğurursun bi aksilik olmazsa çokta zıplama bebişinin kalp atışlarıda önemli normal doğumda, düştüğü anda sezeryana alırlar ona göre doğum anneyle bebeğin ortak hareketine bağlı 8 cmde olsa açılman bebek sıkıntıya girerse hemen alıyolar o yüzden hakkında hayırlısı inşallah gönlündeki gibi normal doğurursun.

doğum yaklaştıkça daha bir duygusal mı olyorum ne:43:çok güzel anlatmışsın.bebişin de maşallah büyümüş,gelişmiş:nazar:benim oğlum da haftaya falan gelsin artık:26:

Maşallahh süphanalllah 41 kere :) çok güzel bu annesi. Allah kem gözlerden korusun. pc den kokusu geldi resmen burnuma :)
sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün inşallah.
Böyle güzel haberler duymak da bize iyi geliyor. Son zamanları yaklaşmış ilk doğumu olacağı için merak ve heyecan içinde bekleşiyoruz :)

oyşşş maşşallah cok tatlış olmuş gun gectıkçe suratları daha cok ortaya cıkıor darısı bızlerın basına ınsss....

zeynep cık valla ben heyecanlandım sımdı sankı ben dogurucam Allah ım ıns kolay olur dogumun...acılman cabucak ılerler cabucak alırsın bebısnı kucagına...

teşekkürler teyzeleri darısı sizlerin başına inşallah, kokusu gerçekten çok güzel Allah hepinize sağlıkla yaşamayı nasip etsin bu güzel duyguyu, çok az zamanınız kaldı kızlar, normal doğumda harika bişey muhakkak yaşayın bunu, kendinizi çok güçlü hissediyorsunuz, hayattaki zorluklar doğumdan sonra çok boş ve aşılabilir gelmeye başlıyor çünkü bir mucizeye tanıklık edip yaşıyorsunuz, inşallah herşey yolunda giderde normal doğurursunuz.

günaydın haziran anneleri. artık hazirana girdik rahat rahat doğurabiliriz. ben de ne ağrı ne sancı hiç bişey yok. nasıl iş anlamadım. 2 gecedir de çok rahat uyuyorum.

penti Allah yardımcın olsun canım. hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına inşallah.

ilk maşallah bebişine. gün geçtikçe değişiyor herhalde. valla doğum yapanlara imrenmeye başladım. ben de odğurmak istiyorum artık.

bu arada dün annemle akşama kadar uğraşıp bebek kurabiyelerimiz de bunlar:

$DSC00347.webp $DSC00352.webp $DSC00354.webp $DSC00355.webp $DSC00357.webp $DSC00363.webp $DSC00367.webp $DSC00369.webp

ilk cim bebeğin çok tatlı maşaallah, Allah analı babalı büyütsün tekrardan cnmm:34::34:

mine biz de buzdolabında saklıcaz sanırım, buzlukta şeker hamurları noolur ki? çok sertleşmez mi acaba???

ilk cim bebeğin çok tatlı maşaallah, Allah analı babalı büyütsün tekrardan cnmm:34::34:

mine biz de buzdolabında saklıcaz sanırım, buzlukta şeker hamurları noolur ki? çok sertleşmez mi acaba???

biz de onu düşündük aslında ama bayatlarsa diye korktuk. benim doğuma normal şartlarda 10 gün var. bi de ondan sonra 15-20 kalsa bayatlamaz herhalde. dolapta dursunlar o zaman. kurabiyeye buzlukta bişey olmaz da şeker hamuru buzluktan çıknca nasıl olur bilemedik.

ilkcim :nazar:maşallah kuzucuğuna her geçen gün değişiyor büyüyor artık bizde hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza
minecim kurabiyeler çok güzeller maşallah
esracım o kadar iş yazmışsın ki okurken yoruldum aman dikat et yorma fazla kendini bide bebiş süpriz yapıp erken gelir aman dinlen arada mutlaka
penticim senin yazdıklarını merakla takip ediyorum malum başıma gelceklri öğrenmiş oluyorum bebiş inmiş mi aşağıya
inş 2 den sonra güzel haberlerini alıcaz

tanseeeeeelllll nerdesin doğurdun mu yoksa????????????

slm kızlar.
Serumu taktılar. Sancılarım başladı. Ama gayet güzel yani hafif haflf. Hiç çekilmicek bişey değil şuan içln. Aynu adet başlangıç ağrısı. Alttan açılma içln muayene etmediler. Gayet rahatım tvde müge anlıyı izliyorum. öptm hepinizi. ilk bebeğine maşallah. çok tatlı çokta büyümüş,

slmm herkeseeeee bacaklarım kaşınıyooo dıe kara ciğer testi yapıldı p.tesi sonucu inş. temz çıkarda rahatlarım inş.
kaşıntım haılelıktn alaerjıktır çok korkuyorum karaciğerle alakalı olmasından allahım sen koru bebeğımıde benıdee:26::26:

kızlar loğusa şerbeti yapıcakmısınız?
ilk günlerde eve gelenlere verilirmiş
dün ben aktara gittim
kilosuna 20 tl dedi
netden tariflere baktım
ama kaç bardak çıkıyo söylemiyo
bilen varmı?

günaydın annişler oku oku geçmişi yeni bitirdim :emir_bebek:
penticim Allah sağ sağlim kurtarsın inşallah :nazar:
ilk'cim seninde prensesin koca kız olmuş 41 kere maşşallah:nazar:

Back
X