2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Allah anali babali buyutsun
Iyidir insallah ikiside

Minecim kurabiyeler cok guzel olmus,elinize saglik
Doktordan guzel haberlerle gelmis herkes,ne kadar guzel

Yoruldum bugun gezmekden. 9.30 da attim kendimi disariya. Cok yurudum herhal
Belime agri girdi. Bide kuyruk sokumu denilen yere
Havada sogukdu,usudum.
Esim gelince onun kot montunu giydim
Eve 2 de geldik,sonra 1 saat durmadik yine yuruyuse ciktik.
Simdi geldim dinleniyorum.
Yarinde gezcez
Daraliyorum artik evde. Bide tek basina olunca catliyorum.
Yarin kucuk kardesim kalcak bizde
Ozledim bicirigi.

penticik zeynepsık dogum yapmış bebısı kucagındaymıs darısı bızlerın basına...

Son düzenleme:
kızlar geçmişe bakmadan hemen yazayım bu aralar çok giremiyorum ama son haberlerden elimden geldğnce girip yazmaya çalışacağım ailemler geldi eskisi kadar sık giremiyorum artık :) bugün kontrolden geldik geçen hafta 3700 demişti böyle giderse n.doğum yapamayabilirsin demişti ama bu hafta iseee bebek 3 kilo civarında dedi anlamadım nasıl bir hesap yapıyor bu hafta böyle bir değişik sonuç çıkınca üç kere üst üste hesapladı aşırı iri bebek değilmişiz buda normal doğum için biraz daha beklememiz gerektğini gösteriyor dedi benim sabrım kalmadı ya artıkk kızlar hurma yiyorum hareket ediyorum gelmiyor bir türlüüü napacam şaşırdım vallahii.. hergece belki bu gece sancım suyum gelir umuduyla uyuyyorum gün içinde desen hep kendimi dinliyorum yok yok allahım hayırlısını versin elbet ama kızımın anakucağını beşiğini değilde artık kendisini seweyim diyorum

doğum yapan arkadaşlara allahım sağlık sıhat versin hem bebişlerine hem kendilerineee
rahatsız olan arkadaşlarada allahım şifalar versin inşallah
benim gibi sabırsızlıkla son günlerini sayanlaradaa allahım sabır versin inşallah
dualarım sizlerle kızlar

senın suankı yasadıgın sıkıntıları bende yasıorum cnm zamanım daraldı ve ıns sezaryencı bı dr elınde degılımdır gercı tanıdıgım hemsıre sorun olmadıgı takdırde kesınlıkle sezaryana almaz senı deyıp benı rahatlatsada sımdıde sancımın gelıp gelmemesını dert edınıorum
cunku dr bana en son ıhtımal sunı sancı verırde yıne acılmam olmassa sayet senı sezaryana alıyoruz demesını dusunemıorum
ben cocugumu normal dogumla dunyaya getırmek ıstıorum o kadar tırsak bırıyımdır fakat normal dogum u nedenlı ıstıorum bılemezsınız artıq ruyama gırıor dun aksam kan lekesı göruyordum ve sevınıordum
ıns bı an once sancım gelır dıyıp dua edıorum baska yapıcak bısıyım yok Allah ım hayırlısını nasıp etsın

penti nin bebısı 3880 gr 52 cm mış maşşallah kuzuya :nazar:

acılma olmadıgından dolayı sezaryen a almıslar...

Hadi hayirli olsun, gozumuz aydin.
Vizonu bilemiycem ama penti cok sevinmistir
Allah kuzulara uzun omur versin, anali babali buyutsun

offf dışarsı çok sıcakkk

vizonla penti bebeklerini sevmeye başlamışlar bilee
ne kaa güzel ne kaa güzel
ALlah bize de nasip etsin inşşş...
sabırsız hamileler sabırlar diliyorum size de

kızlar birşey soracağım doğum sonrası odaya getirilince odaya giydirilmiş mi geliniyor yoksa önlükle mi ? bileniniz var mı?

Sonunda evimdeyim öyle ozlemisimki bu arada dogum yapanların gözü Aydin olsun gun sayanlarada Rabbim o anlarda yoldaş olsun
Benim ağrım var ama Elif'imizde naz ve balımı görünce ağrılarım hissedilmiyor bu gece 3 kızımla aynı çatı altında uyuyacağım şükürler olsun umarım hepiniz iyisinizdir yaşayanlar bilirler ama diğer arkadaslar ister normal ister sezeryan olsun ister birinci ister kaçıncı olursa olsun o kokuyu alıp ona ilk dokundunuz an bütün acılar bitiyor Rabbim herkezin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin
Allah'a emanet olun

Gozun aydin penti cim
Uyku bastirdi yine.
Bu ara cok uyuyorum gunduzleri
Ben uyumami gideyim ..

Tatlim aklina kotu olasiliklari getirme, daha vaktin var. Eger plesantada yaslanma falan yoksa 1 hafta 10 gun kadar bekleyebilirsin.
Birak kuzucuk cani ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin. Ben de bir ara agrim sizim yok diye takinti yapmistim, sonra deli miyim allahtan belami mi ariyorum diye vazgectim Annem gibi dogurma ihtimalim var, onun da hic agrisi sizisi yokmus, aniden suyu gelmis 20 dk icinde dogurmus beni.
Sonrasinda agir bir kanama gecirmis tabii, doktorlar bu hizli dogumlari da pek sevmiyor o yuzden.

offf dışarsı çok sıcakkk

vizonla penti bebeklerini sevmeye başlamışlar bilee
ne kaa güzel ne kaa güzel
ALlah bize de nasip etsin inşşş...
sabırsız hamileler sabırlar diliyorum size de

son haftalarında sorcam ben sana sabırlı olmak mumkun degıl artıq sabırsızlanıosun kuzun gelsın dıe suan duygusallıkta arttı son gunlerım ıns sancım gelır (((

ya aslında ne kadar ıstemıstım suyum gelsın gıdıyım şöyle gece yarısı bırden bıre bızı heyecanlandırsın pat dıye kalkalım eşimin ıkı ayagı bı pabuca gırsın ben desen heycanlı vsss sanırım olmıcak bu duyguları yasayamıcam

ya aslında bnm de hayalimde öyle bi doğum senaryou var, ama gece gece gitmek istemiyorum bn..
mesela gece sancılarım gelsin, sabaha kadar sıklaşsın, eşim sabah hastaneye götürsün beni o sırada dr da hastaneye gelmiş olsun ki bi de onu beklemeyeyim
ahhh keşke bölyle olsaa

sağol canım cvp verdiğin için benim sorunum var bu konuda kayınvalidemin vücudumu görmemesi gerekiyor ondan çekiniyorum.. Umarım giyinince içeri alırlar onu :18:

tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…