- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.701
ayy inşallah hayırlısı olur canım yaaa allahım bizlere sabır versin inşallahhhsenın suankı yasadıgın sıkıntıları bende yasıorum cnm zamanım daraldı ve ıns sezaryencı bı dr elınde degılımdır gercı tanıdıgım hemsıre sorun olmadıgı takdırde kesınlıkle sezaryana almaz senı deyıp benı rahatlatsada sımdıde sancımın gelıp gelmemesını dert edınıorum
cunku dr bana en son ıhtımal sunı sancı verırde yıne acılmam olmassa sayet senı sezaryana alıyoruz demesını dusunemıorum
ben cocugumu normal dogumla dunyaya getırmek ıstıorum o kadar tırsak bırıyımdır fakat normal dogum u nedenlı ıstıorum bılemezsınız artıq ruyama gırıor dun aksam kan lekesı göruyordum ve sevınıordum
ıns bı an once sancım gelır dıyıp dua edıorum baska yapıcak bısıyım yok Allah ım hayırlısını nasıp etsın
son haftalarında sorcam ben sanasabırlı olmak mumkun degıl artıq sabırsızlanıosun kuzun gelsın dıe suan duygusallıkta arttı son gunlerım ıns sancım gelır (((
ya aslında ne kadar ıstemıstım suyum gelsın gıdıyım şöyle gece yarısı bırden bıre bızı heyecanlandırsın pat dıye kalkalım eşimin ıkı ayagı bı pabuca gırsın ben desen heycanlı vsss sanırım olmıcak bu duyguları yasayamıcam
offf dışarsı çok sıcakkk
vizonla penti bebeklerini sevmeye başlamışlar bilee
ne kaa güzel ne kaa güzel
ALlah bize de nasip etsin inşşş...
sabırsız hamileler sabırlar diliyorum size de
tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn
arkadaşlarım slm.lar
iki gündür doğru düzgün uğrayamıyorum...biraz ailevi bir konuda sıkıntılıyız...
isim vererek edilen dualar kabul olurmuş...özellikle hamilelerin duası...
en iyi yer de burası aklıma geldi,sizden iyi dua edecek mi var çevremde...sizlerden ricam kız kardeşim için hakkında hayırlısını dilemeniz...ismi ayşin...
gerçekten bu aralar çok duaya ihtiyacımız var...
çok sıktım kendimi bu 2 gündür...hiç keyfim yok hiç(( oğlum da hissediyor sanırım,onu da huzursuz ettim...ben nasıl anneyim ya
canım dövmelerim var ve kayınvalidem bilmiyor çok tutucular görürse orda kalpten ölebilir
arkadaşlarım slm.lar
iki gündür doğru düzgün uğrayamıyorum...biraz ailevi bir konuda sıkıntılıyız...
isim vererek edilen dualar kabul olurmuş...özellikle hamilelerin duası...
en iyi yer de burası aklıma geldi,sizden iyi dua edecek mi var çevremde...sizlerden ricam kız kardeşim için hakkında hayırlısını dilemeniz...ismi ayşin...
gerçekten bu aralar çok duaya ihtiyacımız var...
çok sıktım kendimi bu 2 gündür...hiç keyfim yok hiç(( oğlum da hissediyor sanırım,onu da huzursuz ettim...ben nasıl anneyim ya
ayy gerçektenn bomba olur görürse o zmnn...
amannn eşine tembihle o zmnn, sokmasın annesini odaya
sağol canım cvp verdiğin için benim sorunum var bu konuda kayınvalidemin vücudumu görmemesi gerekiyor ondan çekiniyorum.. Umarım giyinince içeri alırlar onu :18:
Boyner mecmua geldi simdi, bikini dosyasi yapmislar. Sahane bikiniler, plaj cantalari, terlikler, gunes kremleri, takilar falan....
Nasil canim tatil cekti anlatamam, atin beni denizlereeeee!
benile esim sezeryan doguma girdi o bebegi alip gittiler
ben kaldim bayagi bir odada
sonra temizlediler gizdirdiler oyle odaya gittim
normal yaparsan kendini kontrol edersin onluk bile olsa
hem takma kafana gorurse grsun
canım dövmelerim var ve kayınvalidem bilmiyor çok tutucular görürse orda kalpten ölebilir
çok alemsin.
ben de kayınvalidem emzirirken görmesin istiyorum ama görümcem de daha yeni doğum yaptı onda tecrübelendim diyo zaten kesin gelip bi el atıcak
inş. bu yaz bikini giyebilirim bu göbiş erir
penti nin bebısı 3880 gr 52 cm mış maşşallah kuzuya
acılma olmadıgından dolayı sezaryen a almıslar...
son haftalarında sorcam ben sanasabırlı olmak mumkun degıl artıq sabırsızlanıosun kuzun gelsın dıe suan duygusallıkta arttı son gunlerım ıns sancım gelır (((
ya aslında ne kadar ıstemıstım suyum gelsın gıdıyım şöyle gece yarısı bırden bıre bızı heyecanlandırsın pat dıye kalkalım eşimin ıkı ayagı bı pabuca gırsın ben desen heycanlı vsss sanırım olmıcak bu duyguları yasayamıcam
maşallah çok güzel haber bu bende 2.5 kilo doğsun die dua ediyorum prematüre bebek çamaşırı bile aldım(
ya aslında bnm de hayalimde öyle bi doğum senaryou var, ama gece gece gitmek istemiyorum bn..
mesela gece sancılarım gelsin, sabaha kadar sıklaşsın, eşim sabah hastaneye götürsün beni o sırada dr da hastaneye gelmiş olsun ki bi de onu beklemeyeyim
ahhh keşke bölyle olsaa
tabi ki ben de vücudumu annem ve eşimden başkası görsün istemem o anda ama neden bu kayınvalide takıntınnn
maşallah çok güzel haber bu bende 2.5 kilo doğsun die dua ediyorum prematüre bebek çamaşırı bile aldım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?