2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayy inşallah hayırlısı olur canım yaaa allahım bizlere sabır versin inşallahhh
sanada banade hepimizeee :)))
allahım yardımcımız olsunda doğal yollardana lalım bebeklerimizi kucaklarımıza

evet sabır zor üstelik kavuşacağın tatlı bir melek varsaa

offf dışarsı çok sıcakkk

vizonla penti bebeklerini sevmeye başlamışlar bilee
ne kaa güzel ne kaa güzel
ALlah bize de nasip etsin inşşş...
sabırsız hamileler sabırlar diliyorum size de

sabır sabır yaaaa sabırrr

ay bir mesajda kaç tane sabır kelimesi geçti böyle hehehehehe

arkadaşlarım slm.lar
iki gündür doğru düzgün uğrayamıyorum...biraz ailevi bir konuda sıkıntılıyız...
isim vererek edilen dualar kabul olurmuş...özellikle hamilelerin duası...
en iyi yer de burası aklıma geldi,sizden iyi dua edecek mi var çevremde...sizlerden ricam kız kardeşim için hakkında hayırlısını dilemeniz...ismi ayşin...
gerçekten bu aralar çok duaya ihtiyacımız var...
çok sıktım kendimi bu 2 gündür...hiç keyfim yok hiç (( oğlum da hissediyor sanırım,onu da huzursuz ettim...ben nasıl anneyim ya

öyle deme cnm ama, dularımıza kardeşini de ekleyelim o zmnn..

canım dövmelerim var ve kayınvalidem bilmiyor çok tutucular görürse orda kalpten ölebilir

ayy gerçektenn bomba olur görürse o zmnn...
amannn eşine tembihle o zmnn, sokmasın annesini odaya

Boyner mecmua geldi simdi, bikini dosyasi yapmislar. Sahane bikiniler, plaj cantalari, terlikler, gunes kremleri, takilar falan....
Nasil canim tatil cekti anlatamam, atin beni denizlereeeee!

canım allah yardımcınız olsun kendini suçlama sonuçta insanız biz ve duygularımız var bebeğin seni anlıyordur..

sağol canım cvp verdiğin için benim sorunum var bu konuda kayınvalidemin vücudumu görmemesi gerekiyor ondan çekiniyorum.. Umarım giyinince içeri alırlar onu :18:

benile esim sezeryan doguma girdi o bebegi alip gittiler
ben kaldim bayagi bir odada
sonra temizlediler gizdirdiler oyle odaya gittim
normal yaparsan kendini kontrol edersin onluk bile olsa
hem takma kafana gorurse grsun

Adaer, kardesinin basina her ne geldiyse dilerim kisa zamanda atlatir.
Sen de uzme kendini, bebis de bu aralar kendi derdine dusmustur seni cok taktigini sanmam
Diyordur ki, buranin tadi iyice kacti, hareket edecek yer kalmadi, cikis nerde acaba? Cikisi bulsam da kurtulsam surdan

bende diyodum canım hiç acele etmiycem sonuna kadar beklerim geleceği zaman gelsin diye ama şimdi doğsun istiyorum çünkü aklıma kötü şeylerde geliyor ALLAH korusun benim arada sancı oluyor ama düzensiz sanırım yalancı sancı dedikleri şey

canım benim o an hiç bişey umrunda olmuyo benim görümcelerim kaynanam ablam felan her yerimi gördüler inanki umrunda olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…