- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.901
evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.![]()
Hayirli ugurlu olsun tavukluk, darisi basimiza
Vizon, canim uzme kendini bebeginin emin ellerde olduguna sukret, oyle ya da boyle sag salim kavustunuz birbirinize.
En gec birkac gun icinde kucaginda olacak, hem sen de kendini daha iyi hissedersin, sonucta buyuk bir ameliyat gecirdin firsatin varken dinlenirsin
Kizlar ben bugun yogadan sonra kocamla pazara gittim, haftalik alisverisimizi yaptik. Kayinvalideye ugradik, eve geldigimizde biraz uzanayim dedim alt komsumuzun karikoca kavgasindan uyumak mumkun olmadi. Utu, yemek falan derken bu saat oldu. Bence haftaya da dogmaz bu minik, normal hayatimiza aynen devam ediyoruz. Dogum, fikrinden de gittikce uzaklasiyorum, sanki onumuzde birkac hafta daha var gibi gelmeye basladi.