• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.:21:

Hayirli ugurlu olsun tavukluk, darisi basimiza:-)

Vizon, canim uzme kendini bebeginin emin ellerde olduguna sukret, oyle ya da boyle sag salim kavustunuz birbirinize.
En gec birkac gun icinde kucaginda olacak, hem sen de kendini daha iyi hissedersin, sonucta buyuk bir ameliyat gecirdin firsatin varken dinlenirsin:-)

Kizlar ben bugun yogadan sonra kocamla pazara gittim, haftalik alisverisimizi yaptik. Kayinvalideye ugradik, eve geldigimizde biraz uzanayim dedim alt komsumuzun karikoca kavgasindan uyumak mumkun olmadi. Utu, yemek falan derken bu saat oldu. Bence haftaya da dogmaz bu minik, normal hayatimiza aynen devam ediyoruz. Dogum, fikrinden de gittikce uzaklasiyorum, sanki onumuzde birkac hafta daha var gibi gelmeye basladi.

evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.:21:

çok sevindim canım
hele de normal olmasına
darısı başımıza

ayy acaba benim oğlan geliyor mu ki?ne zor tecrübesizlik,normalde de adet sancısı çeken bir insan değilim,sancı değil değişik bir şey olur-ayaklarım ağrır..iki gündür de aynı his var,sanki adet olacağım..iki kişi de karnın biraz düşmüş dedi ama bakalım çarş.çatı muayenemiz var,nts ye bağlancağız.

ayy acaba benim oğlan geliyor mu ki?ne zor tecrübesizlik,normalde de adet sancısı çeken bir insan değilim,sancı değil değişik bir şey olur-ayaklarım ağrır..iki gündür de aynı his var,sanki adet olacağım..iki kişi de karnın biraz düşmüş dedi ama bakalım çarş.çatı muayenemiz var,nts ye bağlancağız.

hayırlısı canım inşallah bakalım güzel haberlerle gel inş.

Hayirli ugurlu olsun tavukluk, darisi basimiza:-)

Vizon, canim uzme kendini bebeginin emin ellerde olduguna sukret, oyle ya da boyle sag salim kavustunuz birbirinize.
En gec birkac gun icinde kucaginda olacak, hem sen de kendini daha iyi hissedersin, sonucta buyuk bir ameliyat gecirdin firsatin varken dinlenirsin:-)

Kizlar ben bugun yogadan sonra kocamla pazara gittim, haftalik alisverisimizi yaptik. Kayinvalideye ugradik, eve geldigimizde biraz uzanayim dedim alt komsumuzun karikoca kavgasindan uyumak mumkun olmadi. Utu, yemek falan derken bu saat oldu. Bence haftaya da dogmaz bu minik, normal hayatimiza aynen devam ediyoruz. Dogum, fikrinden de gittikce uzaklasiyorum, sanki onumuzde birkac hafta daha var gibi gelmeye basladi.

bakalım canım yaa hepimiz bir beklemedeyiz zaten

kızlar topik artık hiç ilerlemiyor ya nerdesiniz
bugün annecim evi dip köşe temziledi ben bi toz aldım
getir götüre baktım ama sanki bütün evi ben temizledim
öldüm yorgumluktan
birde bebiş kanala girsin die 1 saat yürüdüm
iyice canım çıktı

tv de bişi yok kociş gececi vakit geçmek bilmiyor
buarada doğuran doğurana listede 20 kişi oldu galiba
bizden sonralar doğurdu
benim oğlanda tık yok
geçmeyen adet sancılarımız var sadece:19:

tavukluk canım gözün aydın Allah analı babalı sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bu yalancı sancı
Karında olan gaz sancısı gibi birşeymi
Sabahta böyle bir sancıyla uyandım
Şu anda gene oldu

gaz sancısı gb adet sancısı gb tek özelliği düzensiz oluşu
doğum şekli düzenli ve belli aralıklarla giriyormuş direk bele vuruyormuş
söyleyenlerin yalancısıyım ben de:1:

Kuzum nerdesin merak ettik seni sukur iyiymissin burdan aldik haberini bizde herkes iyi

bu arada lekelenmem basladi oglene kadar surdu dru aradim dogum sinyali sanci yada suyun gelirse hemen gel dedi bende tik yok ama bugun doguramicam sanirim :))

Merhaba güzel anneler,
ben de okuyorum bu ara ama ne yazsam bilemiyorum :) pasif üyeyim.

doğum yapan arkadaşlar olmuş onlara gözünüz aydın demek istedim.

bugün benim de kontrolüm vardı, herşey normal haftaya yine gidiyoruz. nst çekiliyor artık, sancım çıkmıyor henüz. ama orda doğurmak üzere olan hamişlerle tanışıyorum, o iyi oluyor :) yoksa yarım saat yatmak çok sıkıcı ve zor.
sünnet muhabbeti olmuştu, ben de erken yaptırmayı düşünenlerdenim. Birçok yakınım erken yaptırmak istemedi ama sağlık sebepleri yüzünden sonra mecbur kalıp yaptırdılar. hatta 40 ı çıkmadan yapılırsa daha çabuk iyileşiyormuş diye duydum. niyetim öyle benim de, çok iyi sünnetçi bir akrabam var zaten :) mehmet abi gel diyecem bebeği gör. aradan çıkar sünnet işi de :)

SELAMLAR KIZLAR
merak eden herkese teşekkür ederim
iyiyim çok şükür
ablamlar geldi malum fırsat bulamadım girmeye
yeğenimle oynaşıyoruz :1:
doğum yapanlar olmuş çok sevindim
geçmişi okudum geldim
yeni haberleri merakla bekliyorum

Kuzum nerdesin merak ettik seni sukur iyiymissin burdan aldik haberini bizde herkes iyi

bu arada lekelenmem basladi oglene kadar surdu dru aradim dogum sinyali sanci yada suyun gelirse hemen gel dedi bende tik yok ama bugun doguramicam sanirim :))

ablamlarla takıldık canım gelemedim hiç fırsat bulup
ben de seni merak ediyordum
merakla bekliyorum yeni haberlerini
sen zaten canlı canlı yazarsın :1:
diğer topikten takip edicem
hayırlısıyla hayırlı zamanda doğur inşallah

SELAMLAR KIZLAR
iyiyim çok şükür
geçmişi okudum geldim

Isallah sabahtan beri cok heycanliydim dogurucam diye hayallerim yikildi resmen :) dua et benim icin bugun gelsin oglum kaybolacagin zamanda ufaktan yaz topice aklimiz kaliyo hadi kacar ben :)

SELAMLAR KIZLAR
iyiyim çok şükür
geçmişi okudum geldim

hoşgeldin canım
gündüz alışmışız sana
yokluğun belli oldu

iyi akşamlar bizde dün dr daydık nst...tahliller derken çok yorulduk ama herşey yolunda çok şükür.:nazar::nazar:2.900 kg boy 50 cm olmuş:nazar::nazar:..doğum tarihime yaklaşık 24 haziran gibi olablilr dedi de normal istediğim için sancı gelince ancak gideceğiz her gebe gibi:P:49::49:

İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..

Ben bugün cok zor bi gün gecirdim..:50::50:
Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı :47::47:
Neyse kayınpederim arabayla götürdü sağolsun, eyüpteydi..
Ben sınawa girdim ilk 5. dakikasında bi fenalastım ama ölüyorum sandım..
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
geldik ewe ben bir kuss, bir kuss buz gibi oldum.
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
kafam hep dağınık, hersey bulanık..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..

benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..
ben bi gecmişi okuyayım.. hepinizi öpüyorum..

İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..

Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı :47::47:
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..

benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..

çok geçmiş olsun

İyi aksamlar kızlar..

artık eylüle kaldı..

geçmiş olsun
neyseki bayılmadan kazasız belasız atlatabilmişsin
demek ki artık sınava falan girecek kadar iyi değilsin
son günler sıkıntılı geçiyor artık
allah hepimize yardım etsin

İyi aksamlar kızlar..

artık eylüle kaldı..

Canım geçmiş olsun çok
Nolmuşsun öyle
Stresten mi oldu acaba
Bir doktorunu ara istersen

Back
X