- Konu Sahibi TwoPrincess
- #33.921
slm millet...

merakla bekliyoruz hikayeni..

gözün aydın canımevet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.![]()
çok geçmiş olsun tatlım yaaa yazık üzüldüm kendine dikkat et salla sınavları boşwer nasılsa eylülü olmadı senesi var bunun sen daha önemlisin..İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..
Ben bugün cok zor bi gün gecirdim..
Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı
Neyse kayınpederim arabayla götürdü sağolsun, eyüpteydi..
Ben sınawa girdim ilk 5. dakikasında bi fenalastım ama ölüyorum sandım..
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
geldik ewe ben bir kuss, bir kuss buz gibi oldum.
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
kafam hep dağınık, hersey bulanık..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..
benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..
ben bi gecmişi okuyayım.. hepinizi öpüyorum..