• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm millet...
evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.:21:
gözün aydın canım:nazar::nazar: merakla bekliyoruz hikayeni..

İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..

Ben bugün cok zor bi gün gecirdim..:50::50:
Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı :47::47:
Neyse kayınpederim arabayla götürdü sağolsun, eyüpteydi..
Ben sınawa girdim ilk 5. dakikasında bi fenalastım ama ölüyorum sandım..
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
geldik ewe ben bir kuss, bir kuss buz gibi oldum.
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
kafam hep dağınık, hersey bulanık..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..

benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..
ben bi gecmişi okuyayım.. hepinizi öpüyorum..
çok geçmiş olsun tatlım yaaa yazık üzüldüm kendine dikkat et salla sınavları boşwer nasılsa eylülü olmadı senesi var bunun sen daha önemlisin.. :34::34:

Canım geçmiş olsun çok
Nolmuşsun öyle
Stresten mi oldu acaba
Bir doktorunu ara istersen

selamlar
geçmişi okudum ama pek aklımda kalmamış
sana mı doktorun suyun azalmış dedi?
benim de az biliyorsun
ne kadarmış miktarı söyledi mi?
kafana takma bak ben çok üzülmüştüm
2 haftadır bir değişiklik olmadı su miktarında
inşallah bu gittiğimde de azalmamıştır
ben bol sulu meyveler yiyip 3 litre kadar su içiyorum
şimdiye kadar hep sola yatmaya dikkat ettim de bu hafta biraz salladım valla sağ sol karışık yatıyorum nasıl rahat edersen

İyi aksamlar kızlar..
Umarım hepiniz iyisinizdir.. gecmise daha bakamadım, ins doğurucaklar hayırlısyla doğurmustur..

Sabah aöf sınawına gittim. ama kalktım üzerimde bi sinir, uykusuzluk, mide bulantısı :47::47:
Buz gibi ter, iğrenc bi mide bulantısı, böyle içten içten gelen bi bayılma hissi..
Dedim ha gayret gülcan bari 1 dersi yap. yokkkkk 10 soru yapabildim, hocayla göz göze geldik. Hemen kadının gözler pörtledi anladı tabii.
dedi iyimisin bembeyazsın, yok dedim bayılıcam sanırım, hemen öğretmenler odasına aldılar, bide ilk yarım saat cıkarmıyolar. telimde yanımda yok..
biraz dinlendim orda ama daha fena oldum en son dayanamadılar, bi öğrt. telinden kayınpederimi aradım, hemen geldi aldı beni..
9.30 da bi yattım öğlen 1 de kalkmısım.. biraz daha iiydim ama bütün gün çift gördüm we midem ağzımda gezdim..
eczanede tansiyonuma baktılar 10 a, 8 cıktı ama nabzın cok kötü dedi, cok hızlı atıyo dinlen dedi..
simdi biraz daha iiyim ama cok korktum yarınki sınawlarıma da girmiycem o yüzden..
artık eylüle kaldı..

benden haberler böyle kızlar biraz tatsızım anliycanız.. nolur birbirimize dua edelim..

çok geçmiş olsun...hiçbrşey bebeğimizin ve bizim sağlığımızdan önemli değil...sınavı sonra da halledersin...yakın biriyle gitmen iyi olmuş...:emir_bebek::emir_bebek:sağlıkla doğuralım inşallah hepimizz:49::49:

gülcancım geçmiş olsun aman dikkat et kendine boşver artık sınavları sonra telefi edersin
ferdaa hoşgeldin yokluğun belliydi valla topikte

Son düzenleme:
selamlar
geçmişi okudum ama pek aklımda kalmamış
sana mı doktorun suyun azalmış dedi?
benim de az biliyorsun
ne kadarmış miktarı söyledi mi?
kafana takma bak ben çok üzülmüştüm
2 haftadır bir değişiklik olmadı su miktarında
inşallah bu gittiğimde de azalmamıştır
ben bol sulu meyveler yiyip 3 litre kadar su içiyorum
şimdiye kadar hep sola yatmaya dikkat ettim de bu hafta biraz salladım valla sağ sol karışık yatıyorum nasıl rahat edersen

Evet canım bana dedi
Ama albümim riski varfalan diyince apar topar kan idrar vermeye yolladı
Miktarda sormadım o da söylemedi
Testlerin sonuçlarını sormak için aradığımda
Bol su iç hareketlerini iyi dinle dedi o kadar

gülcancım geçmiş olsun aman dikkat et kendine boşver artık sınavları sonra telefi edersin
ferdaa hoşgeldin yokluğun belliydi valla topikte

sağolasın canım
iki gündür acayip yorulmuşum
hiç hamile değilmişim gibiydim zıpır zıpır :1:
sen de hala doğurmamışsın
belirti de yokmuş galiba
senin bebiş de iyi bekletti valla
yarın 40 hafta da doluyor
hayırlısıyla doğur inşallah artık

ütopyacım hoşgeldin :))
kızlar yaa... eşim memlekete düğüne gitti,halen küs biliyo msnz??? belki yumuşama olur diye dayanamadım haftaiçi iş yerine baskın yaptım bişeyler aşeriyorum diye. yemeğimi yedirdi alışverişimi yaptı ama pek nazlı şekilde.. o öyle yapınca ben iyice inada bindim. bi daha da konuşmadım pas vermedim. aslında ii oldu evde yemeklerini kendi yapıyo. kahvaltı hazırlamak için artık 4 saat uyanık beklemiyorum.. zaten anti tedavisi çok ağır geldi günde belki 12-16 saat uyuyorum bi kısmı da ateşli olarak.. dinlenmek ve uyumak çok iyi geldi. dün annemler geldiğinde benim yalnız kalmamam için onlara emanet etmiş beni. sabahleyin de geldi gidiyorum dedi,annenlere gideceksin öyle söyledim. ben de dedim evimde kalırım ben. antep e gitmiş kayınpederime tlf açtırdı,ne dediyse adama artık.. nerdesin yanında kim var diye sordu ki babamın aklına gelmez bile.. babam tlf a vereyim mi deyince ben de gerek yok onun tlfnunu ararım ben baba dedim. adamcağız inanılmaz şok oldu. :53::53: anlamadım sandı bi daha söyledi. ben ona ulaşırım deyince tuhaf oldu yine. babama ayıp oldu yaa.. evde bana tavır alan adamla 4 saat uzağa gidince mi konuşacağım??? offf ya ne bileyim anlattım içimdekini.. bi akıl verin bari bana:44::44:

Evet canım bana dedi
Ama albümim riski varfalan diyince apar topar kan idrar vermeye yolladı
Miktarda sormadım o da söylemedi
Testlerin sonuçlarını sormak için aradığımda
Bol su iç hareketlerini iyi dinle dedi o kadar

kafana takma bence hiç
en büyük düşman stres
ben 2 gün çok üzülmüştüm ama sonra toparladım
bak çok şükür 3 haftadır da bir sıkıntı çıkmadı
ki 2700 olunca alıcaz büyük ihtimalle demişti
bol su ve sulu meyve tüket
karpuzun işe yaradığını düşünüyorum ben
sonraki kontrol ne zaman?
umarım normale döner
dönmese bile azalma olmaz inşallah

kafana takma bence hiç
en büyük düşman stres
ben 2 gün çok üzülmüştüm ama sonra toparladım
bak çok şükür 3 haftadır da bir sıkıntı çıkmadı
ki 2700 olunca alıcaz büyük ihtimalle demişti
bol su ve sulu meyve tüket
karpuzun işe yaradığını düşünüyorum ben
sonraki kontrol ne zaman?
umarım normale döner
dönmese bile azalma olmaz inşallah

Perşembe gidicem canım kontrole
Bakalım o zaman ne dicek
Karpuz hiç yemedim daha, bir aldırayım yarın
Hareketlerini dinle dedi ya
Bebeğe rahat huzur yok benim artık
Sürekli onu dinliyorum
Bide erken doğum riski için iğne verdi iki tane
Tırstım şu anda
Önümüzdeki kontrolde bir süpriz olmaz inşallah

çok moralim bozuk.ağlamaktan gözlerim dudaklarım heryerım şişti.lohusalık çok fırtınalı gececek belli.
hayırdır bir sorun mu var
yoksa erken lohusa depresyonu mu?

kızlar yaa... eşim memlekete düğüne gitti,halen küs biliyo msnz??? belki yumuşama olur diye dayanamadım haftaiçi iş yerine baskın yaptım bişeyler aşeriyorum diye. yemeğimi yedirdi alışverişimi yaptı ama pek nazlı şekilde.. o öyle yapınca ben iyice inada bindim. bi daha da konuşmadım pas vermedim. aslında ii oldu evde yemeklerini kendi yapıyo. kahvaltı hazırlamak için artık 4 saat uyanık beklemiyorum.. zaten anti tedavisi çok ağır geldi günde belki 12-16 saat uyuyorum bi kısmı da ateşli olarak.. dinlenmek ve uyumak çok iyi geldi. dün annemler geldiğinde benim yalnız kalmamam için onlara emanet etmiş beni. sabahleyin de geldi gidiyorum dedi,annenlere gideceksin öyle söyledim. ben de dedim evimde kalırım ben. antep e gitmiş kayınpederime tlf açtırdı,ne dediyse adama artık.. nerdesin yanında kim var diye sordu ki babamın aklına gelmez bile.. babam tlf a vereyim mi deyince ben de gerek yok onun tlfnunu ararım ben baba dedim. adamcağız inanılmaz şok oldu. :53::53: anlamadım sandı bi daha söyledi. ben ona ulaşırım deyince tuhaf oldu yine. babama ayıp oldu yaa.. evde bana tavır alan adamla 4 saat uzağa gidince mi konuşacağım??? offf ya ne bileyim anlattım içimdekini.. bi akıl verin bari bana:44::44:

eşinle sorun neydiki canım bilemiyorum ama
eşinin bu durumda sana küs kalmaması gerekir bence
biz böylesi hassasken bir de onların nazlarını çekmek çok zor olur eminim
umarım hemen toparlarsınız

yanlış mı hatırlıyorum? pilav için mi küsmüştü eşin?
bence çok haklısın, böyle kışkırtmak gibi mi oluyor bilmiyorum ama 9. ayında hamile bir kadın ne yapsa karşısındaki kusuruna bakmayacak. hele de eşi destek olması lazımken böyle küserse ohooooo

Perşembe gidicem canım kontrole
Bakalım o zaman ne dicek
Karpuz hiç yemedim daha, bir aldırayım yarın
Hareketlerini dinle dedi ya
Bebeğe rahat huzur yok benim artık
Sürekli onu dinliyorum
Bide erken doğum riski için iğne verdi iki tane
Tırstım şu anda
Önümüzdeki kontrolde bir süpriz olmaz inşallah

aslında bana kalsa iğne vermek için acele etmiş
açıkçası bebeklerin büyük olduğunu ve iğneye gerek olmadığını düşünüyorum kendi adıma
tabiki doktor gibi bilemem de
onun da çeşitli yan etkileri var sonuçta
iğneleri ne zaman vurulacaksın peki
sonraki kontrolden sonra mı?
randevuyu keşke daha erkene verseymiş, için rahat ederdi
uzun süre hareket etmesse sıkıntılı zaten
yoksa düzenli hareket etmiyorki artık bebişler
benim randevu da salı günü
bakalım inşallah olumsuz yönde değişim yoktur

evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.:21:

canım hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına inş.:emir_bebek:

İyi aksamlar kızlar..

artık eylüle kaldı..

çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

kocanda ne inat varmış öle hamile hamile yaptığına bak :47:

asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.

sağolasın canım
iki gündür acayip yorulmuşum
hiç hamile değilmişim gibiydim zıpır zıpır :1:
sen de hala doğurmamışsın
belirti de yokmuş galiba
senin bebiş de iyi bekletti valla
yarın 40 hafta da doluyor
hayırlısıyla doğur inşallah artık

iyi olmana sevindim canım:46:
sana ablan ve yeğen iyi gelmiştir ne güzel
eveeet ben hala doğurmadım :19:
çok sıkıldım insanlardan... stres son safa da
kociş bana ben ona sarıyorum

salı günü 40+2 de doktor kontrolümüz var
açılma varsa suni sancı vericek ama bebek daha kanala girmedi:19:
girceğede benzemiyo dedi:26:
suyu yerindeyse plesanta iyiyse cumaya kadar bekleriz dedi
ters bi durum varsa sezeryanla alıcaz yatıcak gb gell dedi
ne zor işmiş bunlar ya :1:

Canlarım cok tesekkür ederim hepinize ayrı ayrı..
Sanırım sıcaktan da bunaldım, umrumda değil zaten sınaw..
stres de yapmamıstım ama demekki artık psikolojimiz daha farklı anlayamıyoruz..
Dinlenicem bol bol yarın da dewam ederse doktorumu ararım..
Ama bence düşük tansiyondan, sıcaklar we uykusuzluktan oldu..
Rabbim hepimizi kurtarsın insallah hayırlısıyla..

Back
X