- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #33.941
asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.
asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.
walla zor canım.. bizimki çok nazlı. bi de evin tek çocuğu olan benim. ama nazlı olan oeşinle sorun neydiki canım bilemiyorum ama
eşinin bu durumda sana küs kalmaması gerekir bence
biz böylesi hassasken bir de onların nazlarını çekmek çok zor olur eminim
umarım hemen toparlarsınız
aslında bana kalsa iğne vermek için acele etmiş
açıkçası bebeklerin büyük olduğunu ve iğneye gerek olmadığını düşünüyorum kendi adıma
tabiki doktor gibi bilemem de
onun da çeşitli yan etkileri var sonuçta
iğneleri ne zaman vurulacaksın peki
sonraki kontrolden sonra mı?
randevuyu keşke daha erkene verseymiş, için rahat ederdi
uzun süre hareket etmesse sıkıntılı zaten
yoksa düzenli hareket etmiyorki artık bebişler
benim randevu da salı günü
bakalım inşallah olumsuz yönde değişim yoktur
Canlarım cok tesekkür ederim hepinize ayrı ayrı..
Sanırım sıcaktan da bunaldım, umrumda değil zaten sınaw..
stres de yapmamıstım ama demekki artık psikolojimiz daha farklı anlayamıyoruz..
Dinlenicem bol bol yarın da dewam ederse doktorumu ararım..
Ama bence düşük tansiyondan, sıcaklar we uykusuzluktan oldu..
Rabbim hepimizi kurtarsın insallah hayırlısıyla..
annesine dayanamadı kızım benim :)
Canim Allah yardimcin olsun
Dün kizina gel gel diye sesleniyordun.Duymus seni annesii
Dualarimiz seninle canim
geçmişi yaşanılanları bilmeden yorum yapmak ne kadar doğru olur bilmem ama normal koşullarda bu çok kötü bir cümle değil bana göre. tabi bu dönemde çok hassas oluyoruz bunu düşünmeleri gerekir ama eskiler kendi zamanlarına göre düşündüğü için çoğu şeyi böyle hassas bakmıyorlar genelde.
üzme kendini, bebeğini yormuş olacaksın hem onu düşün
dışarıdan bakınc söylediğin doğru haklısın ama onların kı gerçekten görev icabı.3 gun kaldı doğuma daha 1 kere aramadı nasılsın bişeye ıhtıyacın var mı vs dıye.kendı karşı apt.da oturuyo bu arada.15 gun oluyo kızımı görmuyolar mesela ne bı arayıp sesını duyalım ya da bı geleyım göreyım yok.ama görüşünce aman sanırsın onlardan daha çok kımse sevmıyo kızımı.herşey sunı yanı dostlar alışverişte görsün mısalı.
t.u.a.n.a
bu arada sen benım gıbı olacaksın sanırım.ben de ılk kzıımı 40+4 de sezeryanla doğurmuştum.
hayırlısı olsun canım ne diyeyimiyi olmana sevindim canım
sana ablan ve yeğen iyi gelmiştir ne güzel
eveeet ben hala doğurmadım
çok sıkıldım insanlardan... stres son safa da
kociş bana ben ona sarıyorum
salı günü 40+2 de doktor kontrolümüz var
açılma varsa suni sancı vericek ama bebek daha kanala girmedi
girceğede benzemiyo dedi:26:
suyu yerindeyse plesanta iyiyse cumaya kadar bekleriz dedi
ters bi durum varsa sezeryanla alıcaz yatıcak gb gell dedi
ne zor işmiş bunlar ya
gerçekten ne kadar ilginçwalla zor canım.. bizimki çok nazlı. bi de evin tek çocuğu olan benim. ama nazlı olan oderdi pilav canım komik ama.. zaten akşamları et yemeği ve pirinç pilavı kilo aldırıyor diyordu. eti onun yüzünden kestik o gün de peşpeşe girdik kapıdan içeri ki tüm öğleden sonra dr da olduğumu biliyo.. pilav olmasa olur mu dedm başta tamam dedi iki saat sonra acıktı mı ne olduysa artık, eve gelirken niye oyalanmışım vs vs.. söyledkleri o kddr saçmaydı ki kendinin bile inandığını sanmıyorum. 5 dk da yürünecek yolu nasıl 15 dk da yürümüşüm. niye eve gecikmişim.. ki 5 ten önce kapıdan giremeyeceğimi hesaplayıp söylemiştim anormal bi gecikme değildi yani.. ama hala kendini haklı görüyo.. durumu da anlayacak cinsten biri değil.. tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum..
İğneleri hemen o akşam vurdurdum
Vücudum çok şişti
Albümim çıkmasına kesin baktı bence
Ondan vurdurdu hemen iğneleri
Alıcaz hemen dedi çünkü
Albümim çıkarsa erken görüşücez,çıkmazsa haftaya dedi
anladım canım
hayırlısı olsun
dediğim gibi hiç kafana takma sen
allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah
ayy acaba benim oğlan geliyor mu ki?ne zor tecrübesizlik,normalde de adet sancısı çeken bir insan değilim,sancı değil değişik bir şey olur-ayaklarım ağrır..iki gündür de aynı his var,sanki adet olacağım..iki kişi de karnın biraz düşmüş dedi ama bakalım çarş.çatı muayenemiz var,nts ye bağlancağız.
suan o bildiğin adet sancısından bende de war..
resmen bacaklarıma wuruyor ince ince.. 9.aya resmen sancılarla, ağrılarla girdimmm..
hep böyle mi olucak 1 ayy
benim de artık çok baskı yapıyor bacak arama
kasıklarda da baskıyla beraber sancı oluyor ayağa kalkınca, ayakta durunca
oturunca bişey yok ama
bebiş kanala girmeye mi çalışıyor nedir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?