2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

suan o bildiğin adet sancısından bende de war..
resmen bacaklarıma wuruyor ince ince.. 9.aya resmen sancılarla, ağrılarla girdimmm..
hep böyle mi olucak 1 ayy

ayy inşallah uzun sürmez diyesim geliyo ama bu da bebişin erken gelmesi anlamına geliyor,ben bu akşam panik yaptım oğlumun cicilerini katlamıştım ama hala çantaya koymamıştım yarın ilk iş onu yapmak olacak:)

ama ben normal istiyorum ya inş öyle olmaz yada hayırlısı düşündükce insanın kafası karışıyor
birde sağ olsun çevredekiler hiç susmuyorr

ahhhh o çewredekilerin çenesi yokmu zaten..
cok biliyolar ya herseyi..!
ne kadar kulak tıkasanda, takmıyorum desende psikolojin we bilinçaltın etkileniyo işte..

saol canım yazdığın için. bence de öyle ve benim tepkim de çok sert oldu haliyle.. bugün de msj atmış senin söylediklerini unutamıyorum diye. amaaaan.. walla bugün yok gayet güzel bi gün geçirdim. evde suratsız oturacak kimse yoktu. sağolsun yine bütün ihtiyaçlarımı ben söylemeden karşılıyo. sabah gazeteyi bile 3 kat çıkartıp öyle zor yetişti otobüse. gidişi suskun oldu ama bakalım dönüşü muhteşem olacak mı

Çok ilginç bende de ilk defa oldu bugün
Sabah ve akşam yemek yerken
Bizim günlerimizde aynı
Hayırlısı olsun

bende de bi kaç gündür war canım.. özellikle gece uykumdan uyandıracak kadar siddetleniyor..
bazen gaz sancısı gibi, bazen adet sancısı gibi, bazen afedersin ishal olmusum sancısı gibi..
alttan da kemiklerim ağrıyoo. al sana curcunaa

benim de artık çok baskı yapıyor bacak arama
kasıklarda da baskıyla beraber sancı oluyor ayağa kalkınca, ayakta durunca
oturunca bişey yok ama
bebiş kanala girmeye mi çalışıyor nedir anlamadım

bende ayağa kalkınca yada çömelince rahatlıyorum.. nedense :44:

oturunca bişey yok ama

slm anneler topiği sık takip ediyorum ama fazla katılamıyorum ben 39+4 oldum ve bendede hala tık yok bakalım paşamızın keyfi ne zaman gelicek aynı sıkıntılar bendede oluyo herelde bebek geliyo diyorum bekliyorum gelen yok ama biraz da korkuyorum aslında nasıl olucak diye normal düşünüyorum fakat çok da korkuyorum,herkes için hayırlısını diliyorum bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inş

aman ne söylemişsin de unutamamış

kayıvalidelerden bahsedilmiş benimkide bugün beni sinir etti bugüne kadar bakarım diyordu çocuğa şimdi doğum yaklaştı bu halimle çok zor olacak nasıyor gibi serzenişte bulundu off ne yapcam bilmiyorum bu durumda baktırmakta istemiyorum

valla çok güzel anlatmışsın
benimkinin aynısı
ama bugün oldu ilk defa
bide gece dizim kitlenmişti
zor açtım canım çok yandı

uufff benim daha cantam hazır değil we bebişin kıyafetleri yıkanıcak.. bende hemen yarın hallediyorum artık tamam..
tırsmaya basladım.. sanmıyorum ama yinede hazırlıklı olalım..
Allahım hayırlı zamanda gelsin bebişlerimizz insallah..

valla çok güzel anlatmışsın
benimkinin aynısı
ama bugün oldu ilk defa
bide gece dizim kitlenmişti
zor açtım canım çok yandı

hakkımızda hayırlısı olsun bakalım..
ama topikte günü dolanları gördükçe pek sanmıyorum bizim erken olacagını
olmasında zaten gününde sağlıklı bi şekilde gelsin yawrularımız..
magnezyumunu eksik etme canım.. en azından maden suyu iç..
ben hiç magnezyum kullanmadım. toplasan 2 kere felan olmustır bende kramp cok sükür..
ben hergün 1 tane maden suyu içiyorum.. gerci diz kitlenmesinin onla alakası warmı bilemedim ama :44:

Benim alt tarafa
İğne batırıyormuş gibi
Bir sancı giriyor
Sabahtan beri
Bu nedir acaba ?
dr a sordum canım normalmiş kemikler oynuyo ya esneme payları işte..

oturunca bişey yok ama
muhtemelen canım.. bi de kızlar bak yakında doğum yapan arkadaş anlattı bende de nadir de olsa oluyo. çok afedersiniz aniden büyüğünüzü yapacakmışsınız da kabızmışsınız gb o kas sıkışıyo.. bana öyle birşey hissedersen sakın ıkınma.. bebek kalın bağırsağa baskı yaptığından oluyo dedi..

Son düzenleme:

diz kitlenmesi belki sola uzun süre yatmaktan olmuştur
magnezyum içiyorum hemen hatta kalktım :)

sağol canım merak etmiştim çok

ya bende çok korkuyorum ıkınmak istemiyorum hiç

aman ne söylemişsin de unutamamış
sorma canım yaa.. senin de derdin var zaten başında.. Allah sabırlar versin, zor şey öylesine katlanmak.. samimiyet herşeyden önemli.. bizimkiler çok arayıp sormazlar ama tlf açtıklarında ne derdim varsa unutuyorum walla.. çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…