- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.001
asıl sebep k.valıdem ve k.pederim.onlar sinirimi bozdugu için eşimle tartışıp ağlama krızı gecirdim resmen.ılkınde de lohusalığımda sinir etmişlerid benı bunda önceden başladılar.söyleme dedim doğum satini istemıyorum gelmesınler.merak eden açar sorar zaten.gelcek mısınız demiş eşim bız hangı görevımızı yerıne getırmedık demiş annesi.lafa bak.görev icabı gelcekler yanı.
kızlar doğursak iyi olcak sanki ha herkes ağrıdan sızıdan ölüyor
canım öncelikle geçmiş olsun bugün rahatsızlanmışsın sanırımbende bi duşa gireyim.. yoksa bu sancıların gececeği yok gibi..
hayırlı akşamlar güzel anneler
kızlar kasıklarımda ağrı oluyor ve yürümemi zorlaştırıyor
sizlerde var mı böyle birşey
kardelen5233 o rahatsızlanan bendim canım. cok sagol Allah razı olsun..
Rabbim de sana sabır wersin.. cok zor bu aile durumları, ben yasamadım cok sükür ama yasayan cok kişi war cewremde..
Rabbim ıslah etsin.. koca koca adamların, kadınların bize maddi, manewi destek olması gerekirken, biz pışpışlıyoruz gönülleri olsu diye..
Demekki akıl yasta değil, başta..
Suan hamilesin bunalrı dşüşünme.. bebeğine odaklan..
zaten doğduktan sonra hep ona odaklanmıs olucaksın insallah..
Kızlar hepinize iyi geceler.. Uyku geldi, kaçırmayalım..
Allaha emanet olun..
Günü gelenler ins bu gece doğurur..
Bizim gibi masuscuktan sancı cekenler de gününü beklesin please
çok moralim bozuk.ağlamaktan gözlerim dudaklarım heryerım şişti.lohusalık çok fırtınalı gececek belli.
Canim bildigim kadari ile okadar uzun surmuyor lekelenme gibi birkere geliyorama yanlis bilgi vermeyeyim.hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi
hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi
gözün aydın canım.. normal,sezaryen??? bebişine ve sanadün penti ve vizon arkadaşlarımız da doğum yapmış, penti öğleden sonra onu biliyoruz. saatlere bakar,haziranın ilk bebeğini belirleriz artık
günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor
işte böyle sonra da uyandım
sağol canımgünaydın canım ruyan hayrolsun hergece hergece aynı sey hepımızde bende benzer seyyler goruyorum stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?