2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar doğursak iyi olcak sanki ha herkes ağrıdan sızıdan ölüyor
tebrik ediyorum canım güzel tespit:128:
geçmiş olsun canım.. uzun zamandır görmüyorduk seni... dr a git istersen alerji hapı vermişlerdi bana kbb den..

canım kuzenimin de öyle oldu dr muayenesi sonrası günlerce geldi ama bebek iki hafta sonra geldi onda kanala girmediği için.. sen yine de dr a kontrole git ihmal etme..

Tavukluk; Allah anali babali büyütsün kızceni

Kizlar baska dogum yapan varmiydi
Ipad den takip ettigim icin yazamadim,aklimdada kalmadi eger baskasi da dogurdu ise:26:

günaydın hanımlarsancılarla uyuduk sanıcısız uyandık:)Herkese güzel bir gün,günü yaklaşanlara hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

Gunaydin kizlar.
Bugun de olagan tuvalet antremanlarimizdan sonra 8 e kadar uyumayi basardik.
Fakat belim cok agriyor, hatta bacaklarim, kalcam falan da agriyor.
Kizim da surekli hareket halinde, napicaz boyle bilmiyorum.
Kocam tutturdu sabah yuruyusu diye ama gec oldu, gunesin altinda yurutucek bizi hain adam!

günaydııınnn anniştolar
nasılsınızz?
haftasonu evimize geldik
ama yine gidicez
kimler doğurdu bakıyııımm???
akıllıbıdıktan haber varmııı???
yeni bebişler hoş gelmiş olsunlarrr
herkes iyidir umarım
bakalım biz nezaman doğurucaazz??
bekliyoruzzzz
öptük sizi tocamaaannnn

günaydın haziran anneleri.
güzel bir pazar olur hepimiz için umarım.
bufi, vizon, tavukluk doğum yapmış. Allah analı babalı büyütsün. hayırlı olsun. vizon umarım biran önce bebişin kuvezden çıkar.

ben dün hiç giremedim. sabah ağda faslı vardı. artık ağda işim de tamam her şey hazır doğurabilirim. ama bizim ufaklıktan ses yok. hiç gelmeye niyeti yok herhalde.
şu son zamanları evde geçirmek istemiyorum. çok sıkılıyorum. dün pikniğe gittik annem ve eşimle. bugün de kendimi dışarı atmak istiyorum. hava çok güzel. bu gidişle dışarda doğurcam.

Günaydın güzel anneler we minnakları..
2 kere wc'ye kalkmanın wermiş oldugu mutlulukla güzel uyuduk cok sükür..
Ama uykumun içinde sancılarımı hissettim yani, gerci hiç takmadım.. sen dewam et, ben uyicam modundaydım
Biz kahwaltımızı yaptık, babamızı bekliyoruz sınawa gitti..

umarım herkesler iyidir, bakalım bugün doğran olucak mı
bende su üstümdeki ağırlığı we hantallığı atabilirsem bi ikea yapmak istiyorum kocacımla.

doguramadıgım bır sabah dan daha yıne gunayydııınn

artık ınat ettım kızımla bende senı dogurmucam dur orda dedım bakalım anasımı ınat danasımı

bende istanbuldayım..
daha kafamı dısarı uzatmadım, ama eşim cok sıcak dısarısı dedi
Allahım 1 gr sewmiyorum su sıcagı yaaa, bugünde gezmek istiyodum, bakalım bayılmadan dönebilecekmiyim

cıkayım kahvaltı hazırlayayım kocısı kaldırayım yıne gelıırm kısceler ayy suan pc basından kalkerken suyum gelseyaaa

oynatmaya az kaldı drum nerdeee
bır begüm kız yüzünden çıldıracağımmm

nerdesın sen tatlım dahalık evde oldugum ıcın bılmıyorum ama bursada sıcak gıbı

istanbuldayım,ben de henüz dışarı çıkmış değilim ama evde bile patladım.kayınpederim ameliyt oldu 2 gün önce onlar da bizde,mecburen üstüruplu giyiniyorum haliyle daha bi sıcak oluyoorr,akşam üstü eşimle çıkacağız bebişimin bi kaç eksiği kaldı onları alacağız,umarım ben de bayılmam.

günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor
işte böyle sonra da uyandım

bendeeee rüyamda suyum gelmiş görüyorummm altımı ıslatmışım resmen idrar gibi bişiler akıtıyordum rüyamdaaa fırladım kalktım hemen altımı kontrol ettim kupkuru offf diyip geri yattım
canım bugün rüyada yarın gerçek hadi inşallah....

:111::111::111::111::111::111::111::111:

maşşallah cnm ne guzel almışsın kucagına bebısını darısı bızlerın basına ınss

cnm aynı gun kontrolumuz ıns aynı gun dogurur kurtuluruz

ama ben normal istiyorum ya inş öyle olmaz yada hayırlısı düşündükce insanın kafası karışıyor
birde sağ olsun çevredekiler hiç susmuyorr

bende normal ıstıorum cnm yaaa ıns normal olur bakalım yınede herseyın hayırlısı

valla cnm benımde 1 cm acıklık var dedı ama dedıgınden sonra epey bı zaman gectı bebekte kanalda dıo ama henuz sancım gelmedı ama senın nışan gelmıs olduguna gore fazla beklemezsın sancın gelır sanırım

doguramadıgım bır sabah dan daha yıne gunayydııınn

artık ınat ettım kızımla bende senı dogurmucam dur orda dedım bakalım anasımı ınat danasımı

gunaydın cnm bende doguramadım valla ayyy hep böle mı olucak bu oğluş ne zaman gelcek?
bızde ınada bagladık galıba:))))))))

ya beni bizimkiler pazara götürmediler ewde tek kaldım sıkıldım annemler geldğinden beri hareketsiz kalmaya başladımbende ewde hafif tempo spor yapayım bari yada ewi süpürüp sileyim otur otur hiç katlanamıyorum t opik de sessiz zaten ben kaçar kızlar hepinizi öpüyorum hoşçakalınnnn

Selam kızlar bende çok şükür sonunda hastane çantamızı pardon bavulumuzu hazırladım....rahatladım valla bir stresti benim için :)))))sıcaklar bastırdı iyice bu arada Ankarada baskın bir hava var markete gittim geldim hararet yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…