- 7 Mart 2011
- 7.433
- 8.095
- 398
- 37
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.021
ve bugecede doğurmadım
tebrik ediyorum canım güzel tespit:128:kızlar doğursak iyi olcak sanki ha herkes ağrıdan sızıdan ölüyor
geçmiş olsun canım.. uzun zamandır görmüyorduk seni... dr a git istersen alerji hapı vermişlerdi bana kbb den..Iyi aksamlar kizlar,
Nasilsiniz?
Aranizda polene alerjisi olan var mi? varsa eger ne yapiyor? Kac gundur uykusuz geceler geciriyorum delirmek uzereyim hem hamileligimin son gunlerindeyim hemde su polenler azdikca azdi dertiyorlar beni.
Gozlerim, kulaklarim, bogazim acayip kasiniyor her dk hapsurmaktan cigerlerim disari cikacak artik
canım kuzenimin de öyle oldu dr muayenesi sonrası günlerce geldi ama bebek iki hafta sonra geldi onda kanala girmediği için.. sen yine de dr a kontrole git ihmal etme..hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi
Allahım nasıl sıcak buuu
nerdesın sen tatlım dahalık evde oldugum ıcın bılmıyorum ama bursada sıcak gıbı
günaydın kızlar
rüya görüp uyandım
güya nişanım geliyor
ama ne lavaboyu kan götürüyor
çok kan kaybediyorum ya
çok kötü başım dönüyor
işte böyle sonra da uyandım
cıkayım kahvaltı hazırlayayım kocısı kaldırayım yıne gelıırm kısceler ayy suan pc basından kalkerken suyum gelseyaaa
oynatmaya az kaldı drum nerdeee
bır begüm kız yüzünden çıldıracağımmm
evet kızlar 01 haziran 15:55 saati itibriyle kızım mihrimahı kollarıma aldım bugünde 1 de tburcu oldum. Zeynep kamil hastanesine normal doğum yaptım. Şimdi evimdeyim kızımla banyomuzu yaptık uzandık dinleniyoruz. Hikayemi ve neler yaşadığımızı müsait oldukça yazıcam. Hepinize dua ettim çok çok. Sizleri ve bebişleri çok öpüyorum.
iyi olmana sevindim canım
sana ablan ve yeğen iyi gelmiştir ne güzel
eveeet ben hala doğurmadım
çok sıkıldım insanlardan... stres son safa da
kociş bana ben ona sarıyorum
salı günü 40+2 de doktor kontrolümüz var
açılma varsa suni sancı vericek ama bebek daha kanala girmedi
girceğede benzemiyo dedi:26:
suyu yerindeyse plesanta iyiyse cumaya kadar bekleriz dedi
ters bi durum varsa sezeryanla alıcaz yatıcak gb gell dedi
ne zor işmiş bunlar ya
ama ben normal istiyorum ya inş öyle olmaz yada hayırlısı düşündükce insanın kafası karışıyor
birde sağ olsun çevredekiler hiç susmuyorr
hayrlı geceler kızlar 38.haftamdayım. geçtiğimz salı alttan muayene oldum 1parmk açıklık olmuş doktorum bebek çok baskı yapyr doğum yakndr dedi inş. eve gdnce kanaman olablr muayeneden dolayı telaş etme dedi öylede oldu. ama hala devam edyr kanama değilde pembe kahverrengi şeklinde akıntılar. bu nişan denilen şey 4 5 gün sürermi? bi bilgnz varsa paylaşrmsnz ltfn. şu andada vajinada ara ara sancı hissediyrm. yani sancdr heralde ilk bebeğim olduğu içn neyn ne olduğunu bilemyrm.en son cuma günü alttan baktı hala 1 parmktı açıklığım. kısacası kafamı karıştıran nişan 4 gün kadr uzn sürermi
doguramadıgım bır sabah dan daha yıne gunayydııınn
artık ınat ettım kızımla bende senı dogurmucam dur orda dedım bakalım anasımı ınat danasımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?