- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.041
cnm benım ılk dogumum fakat ablamın dedıgıne gore ondanda kan gelmıs vısne curugu gıbıydı sonrada hastaneye gıttıgımızde suyum bosaldı dedı nişandır buyuk ıhtımal hastaneye gıtmelısın bence hatta hıc durma gıt dr a görun ne olur ne olmaz..
cnm benim kan geldiğinde 5 saat sonra doğurmuştum git bi görün vakit kaybetmeden
dr aradım alttan kontrolden olabilir düzenli kasılmalarla birlikte olursa gel dedi.canım hemen bir sağlık ocağına yada doktoruna git bencce yada ara bir bilene sor bencede n ışanın olabilir
sanırım çıkmışsın olsun ben yinede yazayım
bennn
bende aynıyım canım yaa ama sürekli değil ara ara böyle bir sıkıntı basıyor ki off fıldır fıldır penyee bir gecelikle dolanıyorum ortalarda
ayy canım çok sewindim adrısı başımızaaaallahım sağlık sıhat versin ikinizedeee
gunaydin herkese
bugun ruyamda dogum yapiyordym
ama resmen dogum ekibini gordum dojtorum falan da vardi
hastaneye gidiyorum 4 cm aciklik varmis
ama hic sancim falan yok
epidural diyorum
acilman cok hizli sancin da yok gerek yok diyolar
tamam diyorum ama hic sancisiz baya acilma oluyor
doktor gelip suyu patlatiyor
hadi basliyoruz simdi diyor
cok kolay dogum yapiyorum
simdi oglunu gor deyip getiriyolar
yuzunu gormuyorum
ama cok gercekci bir dogumdu
2070 olarak doguyor
cok saglikli ama tedbir amacli kuveze koycaz diyolar
bendeeee rüyamda suyum gelmiş görüyorummm altımı ıslatmışım resmen idrar gibi bişiler akıtıyordum rüyamdaaa fırladım kalktım hemen altımı kontrol ettim kupkuru offf diyip geri yattım
canım bugün rüyada yarın gerçek hadi inşallah....
:111::111::111::111::111::111::111::111:
kızlar slm
bugün bizim 40 haftamız doldu
takvimimiz kapandı
beklenen doğum tarihi bugün dü
saat 14 den beri 5 dk bir girip yaklaşık 1 dk süren sancılar var
ama dayanılmayacak gb değil
alt tarafta hafif hafif
psikolojik mi?
doğuruyormuyum?
yoksa kanala mı giriyoo....
ayyy dıkıldım artık kızlar ben hamilelik yetti bence
doğsun artık kızım yaaaa çok sıcak ter basıyo beni kocam denize gitti kızdım inş.senn yokken dğururum dedim gitmesin die o zaman yüzüne bakmam dedim ama beni takmadı
ay kızlar inşaallah rabbim bana da nasip etsin hayırlısıyla son haftalara gelmeyi rabbim sizinde yardımcınız olsun inş tek avazda kurtarsın hepinizi ben korkuyorum düşündükçe siz korkmuyor musunuz doğumdan yaaa:18:
kızlar slm
bugün bizim 40 haftamız doldu
takvimimiz kapandı
beklenen doğum tarihi bugün dü
saat 14 den beri 5 dk bir girip yaklaşık 1 dk süren sancılar var
ama dayanılmayacak gb değil
alt tarafta hafif hafif
psikolojik mi?
doğuruyormuyum?
yoksa kanala mı giriyoo....
ayyy dıkıldım artık kızlar ben hamilelik yetti bence
ay kızlar inşaallah rabbim bana da nasip etsin hayırlısıyla son haftalara gelmeyi rabbim sizinde yardımcınız olsun inş tek avazda kurtarsın hepinizi ben korkuyorum düşündükçe siz korkmuyor musunuz doğumdan yaaa:18:
kızlar merhaba uzun zaman oldu giremeyeli. çok zor günler atlattım hala hastanedeyim bebeğime annem bakıyor ama toparlanıyrum çok şükür bu günler de geçecek inş. doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim güzel günler göstersin hepimize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?