- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.301
valla o zaman ben de 3-4 günde bir jiletlicem
napıyım artık doğumda da bahtımıza ne çıkarsa
yokya evde olursan sorun deıl baktın duzenlı sancıların basladı ıkı dak halledersın suyunda gelse halledersın ıkı dak ıs ama dısarda yada baska yerde yakalırsan ona bı cozum yok
yada cvantana at bı jılet
çatı muayenesı neden yapmadı kı?anlamıs dıılım ?dr da nıye catı kontrolu yapmadın dıe de sorulmaz kı:)
neyse hayırlısı cnm yaa malesef zaman daraldıkca bızıde stres sardı ıns mınıkler fazla bekletmezler
ya anlamadı herkesin çatı muayenesi yapıldı bizimki inatla yapmıyo , inan nie yapmıyosunuz bile dedim
sancın gelince ebeler bakar , çatın müsaitse normal değilse sezeryana alırız dedi :S
ben kendim yapıyorum ağdayı kendime..
bi tane aynam var, alıyorum karşıma
ne yapayım, öyle alışmışım ben de
bnen ağda yaptırıyorum canım. zaten hamileyken çok geç çıkıyor benimkiler. 3 hafta önce yaptırmıştım. daha tam çıkmadan tekrar gittim cumartesi günü. biraz kısaydı ama rahat aldı. doğuma kadar idare eder. ağda olunca geç çıkıyor zaten. arada da kısayken gitmiş oldum. ama ne yapayım o kadar da olsun.
çantaya atmaya atarım da bu koca göbeğimle evde olmadan nasıl görüp yapıcamki
sancı su falan geldiğinde onu da düşünemem heralde
en güzeli temiz beklemek tabi ama pek mümkün değil gibi
bana dr catı muanesı yaptıgında sormustum doguma musaıtmı dıe bebek kanala gırmeden anlayamayız demıstı
bıde musaıt deılse bosuna bekledıgımemı yanayım sıtresımemı
ben 2 hafta önced çatı muayenesi oldum. çok rahat normal doğum yaparsın dedi. 2 muayenedir alttan bakıyor yine. ne açılma var ne de oğlum kanala girdi. dediğin gibi bi de boşa beklemek var. bugün dedim kendi kendime sezeryan olsun deyim alsın hemen. sıkıldım beklemekten. zater bir hafta daha bekletecek günü dolunca ya gelmezse oğlum diye korkuyorum. tansell biz senle doğuramıycaz galiba
ya ben aynada bile göremiyorum ki. geçen sefer kısa diye makinayla alayım dedim onu bile beceremedim.maşallah sana.
ben 2 gündür çok gergin, sinirli ve huzursuzum. etrafa çatıyorum. her şeye ters cevap veriyorum. canım konuşmak istemiyo. siz de aynı mısınız?
ben 2 gündür çok gergin, sinirli ve huzursuzum. etrafa çatıyorum. her şeye ters cevap veriyorum. canım konuşmak istemiyo. siz de aynı mısınız?
Canim merhaba;
ben gecen muayenede sormustum en fazla ne kadar bekliyorsunuz diye. o da 41. haftaya girince alirim fazla beklemem demisti. bekleyen doktorlarda var 42.nin sonuna kadar ama genelde oyle durumlarda dogum zorunlu sezaryene donuyor cunku hem bebek hem anne icin risk olusturuyor hemde cogu zaten bebek buyudugu icin normal doguramiyor o yuzden desteklemiyorum cok beklemeyi demisti bana. bence de hakli cunku benim tanidigim ne kadar kisi varsa 41 i gecen hep normal baslayip mecburi sezaryenle bitti. o yuzden bu gidisinde sor en fazla ne kadar bekleyecegini boylece kendini hazirlamis olursun.
bu arada benimde yarin kontrolum var ama sinavim oldugu icin persembe gidecegim ve sanirim cati muayenesi yapacak ilk kez
merhaba,
perşembe günü gitcem ben de tekrar. zaten sordum. en fazla bir hafta bekletirim dedi 40dan sonra. ama o zman da bebek irileşirse sıkıntı olabilir dedi. zaten bugün 3800 ölçtü. + - 200 olabilir dedi. bu gidişle sezeryan olcam.başak hanım ne derse artık. bugün artık sezryanı da düşünmeye başladım. doğsun da nasıl olursa olsun demeye baqşladım. çok rahatsız hissediyorum kendimi. ruh halim de pek iyi sayılmaz.
çatı muayenesi için de tedirgin olma bence. ben hiç hissetmedim bile hatta bitti mi diye sordum. gerçi bugün tekrar baktı açılma için biraz hırpaladı. karnıma falan bastırdı. korktum orda doğurcam diye.umarım ikimiz de perşembe hayırlı haberlerle geliriz.
bende oyleyım cunkı herkezle aynı muhabbetı yapmaya sıkıldım kocam ıse gıtmesın evde yanımda dursun zıl tel calmasın ıstıyroum suanda
annem bıle arasa bı asabı acıyorum telı kaynanamda hergun ayy dedım artık arkadaslarım 2 gunde bır arıyor dogduda unuttunmu benı de onlara ayrı dert anlat konusmak ıstemedıgım kısılerın telını acmıyorum zaten
artık herkeze laf anlatmaktan bıktım nezamn dogcak nezaman dogcak bılsem ben zaten sıtres yapmam cok bunaldııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?