2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

belkide biz ha geldi ha geliyo diye stres yaptigimizdan bebisler gelmiyo dusunmesek pat diye gelebilir belki ama dusunmemek de elde degil. benim de 3 gun boyunca finallerim var daha zamanim olmasina ragmen ya sinavda gelirse diye stres oldum :18:

neyse rahat olmaya calisalim bari yapacak birsey yok. hayirli haberlerle gel insallah sende belki persembe gelmeden bebis gelir senin gelmezse de her iste bi hayir vardir diyorum artik ben kendimi oyle rahatlatiyorum sende oyle yap hayirlisi olsun de. (umarim ise yarar )

bu arada masallah bebisine kilosu cok iyi ...

Son düzenleme:
mrhb kızlar... çatı muayenesinden bahsedilmiş... ben geçen cuma 37 artı 2.de yaptı doktorum... hem elle hemde bi cihazla rahim ağzına baktı... bi arkadaş bebiş kanala girmeden çatı muayesi belli olmaz demiş... gerçi bana doktorum doğum kanalına girmiş dedi açılmam yokmuş sen bu çatıyla çok kolay normal doğum yaparsın dedi... inş hayırlısı bakalım... bu arada çatı muayesi yaptıracak olanlar hiç korkmayın benimde canım çok tatlıdır kolumdan kan alınırken adam öldürüyorlar diye çığlık atıp ağlayan biriyim... ama çatı muayenesinde hiç canım acımadı doktor bitti dediğinde nasıl yani ama benim canım acımadı ki dedim doktorda güldü zaten acımaması lazım dedi... onun için rahat olun kızlar...

Iyi günler herkese

Biktim sürekli mide yanmasi hissetmekden
Kahvalti yapsamda var,meyve yesemde
Ne yesem yaniyor midem

Bir sürü ütü beni bekliyor.Sabah esim camasirlari yikamaya atti.
Katlama hepsini ütülicem dedim,sadece yastik kiliflarini ütüledim,sonra gittim uyudum
Yeni kalktim.Acim..Ama midem yaniyor.Yatsamda kalksamda yaniyorr:2:

bu arada aselsden haberi olan varmi?

Hamilelikte kullanılması sakıncalı olan bitkiler

Bitki Olası etkisi
Aloe Vera Yaprakları müshil etkisi gösterdiğinden ağızdan alınmamalıdır
Sarı çiğdem, Cohosh, (Colichicum autumnale) Yüksek dozlarda alındığında hücre bölünmesini etkileyerek doğum defektlerine neden olabilir.
Fesleğen (reyhan) yağı Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kanotu (Sanguinaria canadensis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Kusmaya neden olabilir.
Aslan kulağı (Caulophyllum thalictroides) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Karanfil yağı Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Eşekkulağı, karakafes (Symphytum officinale) Bebek için toksik maddler içerdiğinden kullanılmamalıdır.
Pamuk kökü (Gossypium herbaceum) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Dong quai (Angelica polymorpha var. sinensis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Koyungözü (Tanacetum parthenium) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Kırlangıç otu (Chelidonium majus) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir..
Ardıç ve ardıç yağı (Juniperus communis) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Ökseotu (Viscum album) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. İçerdiği toksik maddeler plasentadan bebeğe geçebilir.
Yarpuz (Hedeoma pulegioides) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kınakına (Cinchona officinalis) Geçmişte sıtma tedavisinde kullanılan bu bitki körlük ve komaya neden olabilir.
Yalancı Ginseng (Panax notoginseng) Doğum anomalilerine neden olabilir.
Sedefotu (Ruta graveolens) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.
Kafuriye (Artemisia abrotanum) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Adasoğanı (Urginea maritima) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Solucan otu(Tanacetum vulgare) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir. Doğum anomalilerine neden olabilir.
Yabani yer elması (Diascorea villosa) Uterus uyarıcıdır. Rahim kasılmalarını başlatabilir.

nilgünnnn hazır seni yakalamışken sorayım.
baby einstein serisini indirdik diye sen söylemiştin di mi?
ingilizcesini mi indirdiniz türkçesini bulamıyorum ben nette?
bir de babt brain diye bir seri varmış o türkçeymiş onu duydun mu hiç?

Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.

canım hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. sen kurtuldun darısı bizim başımıza.

maşallah canım
Allah hepinize uzun ömür versin inşallah
gözün aydın

Ne güzel, doğum hikayeleri teker teker geliyor. Darısı başımıza.. offf 39+4 'deyiz. tık yok. karnım iyice bacaklarıma yapıştı. günde 3 yediğim hurma sayısını 5'e çıkardım. bir de böğürtlen çayına başladım. Bana mısın demiyor.. Perşembe 40 bitiyor. Doktor 40'ı geçmeyelim dedi.. Napıcaz bakalım. Bu arada, herkes sezeryan.. hiç mi normal doğuran yok?

Ne güzel, doğum hikayeleri teker teker geliyor. Darısı başımıza.. offf 39+4 'deyiz. tık yok. karnım iyice bacaklarıma yapıştı. günde 3 yediğim hurma sayısını 5'e çıkardım. bir de böğürtlen çayına başladım. Bana mısın demiyor.. Perşembe 40 bitiyor. Doktor 40'ı geçmeyelim dedi.. Napıcaz bakalım. Bu arada, herkes sezeryan.. hiç mi normal doğuran yok?

Var canim normal dogumda
Normal ile gidipde ,sezeryana alinmak zorunda kalan arkadaslar da var..

Var canim normal dogumda
Normal ile gidipde ,sezeryana alinmak zorunda kalan arkadaslar da var..

hayırlı olsun cnm benimm, Allah analı babalı büyütsün

duy kızım duy mıllet bebıslerını kokluyor sen daha ananın karnında keyıf catıyorsun sen tam sopalık oldun hee

sabah bende sordum TUANA ve ASELS kesın dogurdu bu kızlaryaaa allahım darısı basıma neolur sımdı suyum gelsııınnn

buraya da yazmazsam çatlarım:))
hastane çantamı hazırladım sonunda
park yatağın da nevresimini serdim, halımız da gelince herşey tmm olacak..
o da hafta sonuna kadar gelicek inşşşş

şimdi bi gaz gelip mutfağa geçmem lazım

ya tamam bu kız karnımda kalcak halı yok elbet cıkıcak bu hfta kendı ıstegıyle gelmezse hafta dr teyzesı zorla alıcak hadı en kotu 10 gunum kesın var ama varya o 10 gun bana 10 yıl gelmıyorsa ne olayım kızlar sabırsızlık deıl

endıse, korku ,caresızlık ,beklemek, tedırgınlık ,kotu dusunceler ,etrafın soruları, acabamı ,sancımı ,sumu,, gelırmı geldımı ayy ıslandım galıba ,yok terlemısım ,ayy nısanımmı geldı yok akıntıymıs, aaa sancımmı basladı, aa gectı devamı yok ,
resmen bunalım bu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…