- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.321
merhaba,
perşembe günü gitcem ben de tekrar. zaten sordum. en fazla bir hafta bekletirim dedi 40dan sonra. ama o zman da bebek irileşirse sıkıntı olabilir dedi. zaten bugün 3800 ölçtü. + - 200 olabilir dedi. bu gidişle sezeryan olcam.başak hanım ne derse artık. bugün artık sezryanı da düşünmeye başladım. doğsun da nasıl olursa olsun demeye baqşladım. çok rahatsız hissediyorum kendimi. ruh halim de pek iyi sayılmaz.
çatı muayenesi için de tedirgin olma bence. ben hiç hissetmedim bile hatta bitti mi diye sordum. gerçi bugün tekrar baktı açılma için biraz hırpaladı. karnıma falan bastırdı. korktum orda doğurcam diye.umarım ikimiz de perşembe hayırlı haberlerle geliriz.
kızlar slmlarrrr:)))
ben dün hiiç giremedim topic e, bugün de anca girdim..
bi yandan 2. kahvaltımı yapıyorum, bi yandan da geçmişe bakıcam ...
öpüyorum sizlerii
Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.
Selam anneler.Benim kızım nihayet doğdu.Cuma sabah 6.45 te suyumun gelmesiyle uyandım.Hemen hazırlanıp hastaneye gittik.2cm açıklık vardı.Akşam 8e kadar açıklık artmadı.Suni sancı verdiler yine değişme olmayınca sezaryene aldılar.Suyum geldiği için beklemek istemedi doktorum.1 haziran gece 11.25 te zeynep ela aramıza katıldı.Bebeğimi çıkarır çıkarmaz doktor kontrol etti ve benim yanıma getirip öptürdüler.Kızım odaya çıkarken benimde dikişlerim atıldı.Şimdi ikimizde çok iyiyiz.Darısı sizlere inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?