2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kocam indirdi ama acip bakmadim hic. Aksam gelsin sorayim ona.
Klasik muzik degil mi, ingilizce turkce ne farkediyor?

maşallah canım hayırlı olsun darısı başımıza

herkese merabalar sizlere bi sorum olacak yaa biz ablamla aynı gün doğum yaptık
ve ablammı daha göremedm büyüklerimiz 2kırklı kadın
kırkı çıkmadan yanyana gelmesi iyi değil diyolar
ama ben onları özledim gitmek istiyorum yanına sizce varmı öyle birşey kızlar bilgisi olan
yazsın kızlar merakla bklyrm şimdiden tşkler

Son düzenleme:
Selam kizlar. Bugun haftalik kontrolumiz yapildi. Bebis 3.250 gr, kilo alimi yavaslamis sanirim. 39. Haftamiz bitiyor. Suyumuz gayet iyi, yeterli. Pelvis acikligimiz yani catimiz dogum icin cok uygun. Fakaaat bebek kanala girmemekte kararli, sanci da yok. Cok da hareketli sipa. Kafasi kanala girince hareketleri azalirmis, sadece yuruyus onerdi. Biz sabah aksam yuruyuse gidicez artik, kontrollerimiz haftada 2ye cikti. Doktorumuz gittikce ilginclesiyor. Epidural yapmazmis, suni sanci vermezmis, bebegi vakumla almazmis. Yani esek gibi sancini cekip, doguracaksin diyor. Hatta sancini da evde cek oyle gel diyor. Kocamin cok hosuna gitti bu yorumlar, adamin bana garezi var sanirim. Ben epidurali cok istiyorum, nolcak boyle bilemiyorum.

yok benim dediğim klasik müzik değil birinde hayvanları anlatıyor birinde meyveleri falan öyle şeyler yani.netten baktığımda bunlar çıktı:44::44::44:

Sd karta yukledi benim koca, aksam getirsin bir dinleyip sana soyliyim neymis.
U torrent'ten indiriyor genelde, bir bak istersen sen de.

kızlar iyi akşamlar,,konuya dan diye girecem biraz bugun doktora gıttım benım kız hala gırmemeıs kanala ki zaten cok yukarıda ağzımdan çıkacak herhalde,benımle aynı haftada olanlar ne durumda gobeklerı ıneneler varmı??ebeye sordum ınmesse ne olacak dıye ındırırız merak etme dedi nasıl ındıreceklerı malum :26:

Sd karta yukledi benim koca, aksam getirsin bir dinleyip sana soyliyim neymis.
U torrent'ten indiriyor genelde, bir bak istersen sen de.

baby einstein in kendi internet sitesinden baktım şimdi.ikisi de varmış hem sadece müzik olan hem kukla şovu olan varmış.ben biraz daha araştırayım bakalım

Kizima bir ani defteri aldim, annesi olarak ilk ben yazmaliyim ama ne desem bilemiyorum.
Su anda kendisine biraz sinirliyim, dogunca seni dizime yatirip bir guzel dovucem desem?

çok haklısın canım allah yardımcın olsun çok zor böyle beklemek benim 14 günüm var bana bile geldiler yani korku endişe sevinç meraklanmalar valla seni işin daha zor

canım bizim bdt miz aynı.geçen çarşamba gittiğimde girmemişti kanala.bu çarşamba yine gitcez bakalım ama hala girdiğini sanmıyorum yukarda hala karnım.her gün en az yarım saat yürü dedi doktor yürüyorum bakalım ama bi değişiklik yok hala.
bir de nasıl indiriyorlar ben onu duymamıştım bilmiyorum

ebe pişkin pişkin gülerek dedi zaten indiririz diye,indirilenden duymustum suni sancıyı veriyorlar karınada baskı yapıyorlarmış

slm kızlar... biz de şimdi geldik. ii kaynatmışsınız bugün gideyim de geçmişi okuyayım..
bugün hem k.doğuma hem de üroloğumuza gittik.. çok şükür 8 gr antibiyotik sonrası enfeksiyon geçmiş
sağdan sonra sol böbrek de şişmeye başlamış. benim böbrekleri patlatmadan gelse bari sıpa
devlete gittik kendi dr umuz izinde olduğu için. çok kalabalıktı kilosunu bile söylemedi. nst den sonra gittiğimde kağıdı gösterdim,2700-3000 arası dedi 12 gün önceki gb ben de kilo almadım işin ilginç tarafı.. yediklerim ne oluyo peki bi de ikisinde de idrar tahlili verdim. devletteki felaket çıktı özeldeki eh işte.. kan hücreleri bulundu bayağı bir.. hani adet dönemi gb.. nişan gelebilir e yordum ben onu. her iki dr da normal bu zamanlarda dedi çünkü.. bi de ayak ayak üstüne atamıyorum artık.. anneme göre son 48 saatim hadi bakalım tutacak mı
bu arada doğum yapanların gözleri aydın olsun şimdiden.. ağrı sızı çeken ya da şu anda doğuranların da Rabbim yrdcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…