- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.741
aman sen yinede yalnız gitmeee, suyun ne zaman geleceği belli olmazzzzz gelmiyo gelmiyo derken bebiş zank diye gelir. bu arada iyi enerjin var ya, ben son haftalarda çok yoruluyordum su anda da az az da olsa kanamalar devam ediyor zaten hafiften kansızlık problemimde vardı şimdi daha çabuk yoruluyorum dün kaşımı aldırmaya gitttim dikmen yokuşlarında dönüşte başım döndü zor geldim 40 gün dediklerinde de varmış demekki bi bildikleri
geçmiş olsun canım. evet vücud ancak 40 günde zor toparlarmış kendini. ben de çok yoruluyorum. hele evdeyken kendimi ordan oraya atıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. dışarı çıkınca da bi enerji geliyor. çıkana kadar hiç canım istemiyor ama. gerçi dün o kadar yürüdükten sonra sıkıntısını ben çektim. karnım, kasığım çok ağrıdı. bi yandan sevindim acaba doğum belirtisi mi diye bi yandan da korktum. hayırlısıyla doğurup rahatlasaydık bizde.
kızlar yaaa belki doğru değil ama biz dün parise gittik
son haftamın içindeyim ama bebekte halaaa tık yok yaaa
nasıl yerleşti oraya bilmiyorum ki ben
ara ara sancılar oluyor ama geçiyor geri ne yapacağım bilemiyorum hakkaten
ben şu ölçümlere akıl sır erdiremedim..geçen hafta aynı cihazda oğlum 70.5mm,2853gr imiş.bu hafta 70.0mm,2821gr olmuş,eve gelince fark ettim dr da bişey demedi.ben sadece kilo almamış dedim,son haftalar çok almasın zaten dedi..ama evde iice inceleyince kafam karıştı,inş. sağlıkla doğar bebişim:26:
ben şu ölçümlere akıl sır erdiremedim..geçen hafta aynı cihazda oğlum 70.5mm,2853gr imiş.bu hafta 70.0mm,2821gr olmuş,eve gelince fark ettim dr da bişey demedi.ben sadece kilo almamış dedim,son haftalar çok almasın zaten dedi..ama evde iice inceleyince kafam karıştı,inş. sağlıkla doğar bebişim:26:
merak etme canım
yanlış ölçüm vardır ya bu hafta ya da geçen hafta
gerçekten de son haftalar baya az alıyorlarmış kiloyu
bizimkiler minyon olacak belli, benimki de yaklaşık böyle
kafaya takma kolay doğururuz inşallah
37+3 göbeğimi ve lohusa tacımı da ekleyim size
muhtemelen takmıcam tac falan ama yine de eksik kalmasın
Eki Görüntüle 438219 Eki Görüntüle 438220 Eki Görüntüle 438221
sağolasın canımmaşallah canım göbüşüne. çok tatlı çıkmış. tacın da çok güzel. kendin mi yaptın yoksa aldın mı?
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişe daha bakmadım varmı doğuran bakalım benim son 6 günüm kaldı bekliyorum kızımıdün son kontrolümüz vardı bebiştom 3000 kg son haftalarımda çok kilo almadı minnak bi kızım olcakmış minyon bi bebekmiş doğunca büyür benim için daha iyi , çatı kontrolümde yapıldı korkulcak gibi bişi değil hiç canım yanmadı diyebilirim , çatımız müsaitmiş normal doğum için rahim yumuşamış pelvikslerde uygunmuş nst'de hafif sancılar çıktı 1 cm açılmam varmış artık kızımın keyfini bekliyoruz bizden haberler böyle biraz geçmişe göz atayım..
Utopya göbişe ve içindekine maşallah bendeki göbişte bu kadarcık bişi :)
arkadaşlar geçmişe bakamıycam.akşam eşim kızımı ve benı denız kenarında çok güzel bir yere yemeğe götürdü.3 kişilik bır aile olarak son yemeğimizi yedık.yarın sabah 7 de doğuma gırıcem kısmetse.allah hepimizin yardımcısı olsun.hakkınızı helal edın...
bende sımdı cay suyu koydum bı bardak cayla bı ıkı bıskuvı yıyıp cıkarız bızde Allah ım kolaylıklar versın cnm gel beraber cay ıcelım dermısımmmmm:)))
kızlar sabah 5te bir sancıyla uyandım adet sancısı gibiydi.6da kalktım tuvalete gittim.kan geldi..hastaneeye gittik hemen.baktılar nstde biraz sancı çıktı.alttan muayene ettiler 1parmak açıklık varmış.sancılar sıklaşınca 5dk 1 olunca hemen gel dediler.evdeyim şuan.yatış yaparsak sıkılırsın dediler.iyiki yolladılar.benim oğlan bugün yarın yolda yani.ama alttan muayeneye hiç acımıyor diyen arkadaşlar benimki çok acıdı nedense.baya kanattılar bakarken..
37+3 göbeğimi ve lohusa tacımı da ekleyim size
muhtemelen takmıcam tac falan ama yine de eksik kalmasın
Eki Görüntüle 438219 Eki Görüntüle 438220 Eki Görüntüle 438221
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişe daha bakmadım varmı doğuran bakalım benim son 6 günüm kaldı bekliyorum kızımıdün son kontrolümüz vardı bebiştom 3000 kg son haftalarımda çok kilo almadı minnak bi kızım olcakmış minyon bi bebekmiş doğunca büyür benim için daha iyi , çatı kontrolümde yapıldı korkulcak gibi bişi değil hiç canım yanmadı diyebilirim , çatımız müsaitmiş normal doğum için rahim yumuşamış pelvikslerde uygunmuş nst'de hafif sancılar çıktı 1 cm açılmam varmış artık kızımın keyfini bekliyoruz bizden haberler böyle biraz geçmişe göz atayım..
Utopya göbişe ve içindekine maşallah bendeki göbişte bu kadarcık bişi :)
sağolasın canım
tacım özel yapımdı, daha doğrusu ablamın doğumundan kalma
ablama bir arkadaşı yaptırmıştı, şimdi de ondan ben aldım
son haftalar az kilo alıyormuş zaten
minyon olduğundan rahat doğum yaparsın
benimki de minyonmuş
çatı muayenesinde bende de yumuşama varmış
bu doğuma hazırlık mı oluyor? ben doğal hali sanmıştım
senin göbişi de görmüştüm, seninki de küçük evet
biz küçük göbeklileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?