- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.721
merhaba arkadaşlar. bende sezeryan doğumla 3 haziranda oğlumu kucağıma aldım. normalde bdt tarihim 14 hazirandı. fakat sancım oldu.çatı kontrolünde çatım dar olduğu için sezeryana karar verildi. bebeğim 3 kilo 570 gram boyu 50 cm. adı ali enes.haftası 38+3 şehir ankara. Allah herkese biran önce kucağına almayı nasip etsin ve o duyguyu yaşatsın inşallah
sağol canım darısı size inşallah..
valla canım bende istiyodum doğurmayı artık ama bugünkü o alttan muayeneden sonra çok korkmaya başladım.hiç korkmuyodum.normal normal diodum.yine mecbur normal istiyorum ama çok korktum.bir an önce gelsin bebiş dua edin..
ıns cnm bır avazda hepımızde sende bebegını kucagına al evet bende 1 kere catı muanesı oldum aman allahım hanı delı gıbı cnm yanmasada cayıp bıber gıbı yandı ve acıdı yanı ne yalan soylıyım cuma yıne ypıcak sımdıden dusunuyorum
Saol cnm bakayım hemen araştırma halindeyim benimde aklıma puzzle gelmişti üçümüzün resminden puzzle yaptırayım diye tabi biraz daha oyalanırsam bişey alamıcam :))
Ay sende doğur artık yeterrrrrip atla top oyna yap bişiiiiii yarın son gün bakkkk
ben anneler günü hediyemi almıştım anne bebek figürlü kolye almıştı kocişim, bende ona öyle kalıcı bişi arıyorum ama bakalım
sen yinede babalar gününe kalma artık fırlatt
selmlar biz geldik hanımlarçatı muayenemizi olduk,hiç hem de hiç canım yanmadı çatın müsait bebek kilolu değil pırt diye doğurursun dedi yalnız bebiş daha yukardaymış,açılma da yokmuş bebeğim geçen haftadan beri kilo almamış 2900 hala,dr normal istiyorsan bebeğin çok kilo almaması ii dedi ama kilo almaması canımı sıktı.nst ye de bağlandım,ufak bir sancı çıktı.haftaya görüşürüz dedi:)ben açıklığım var ümidi ile gitmiştim,hayırlısı:)
günaydın kızlar
öncelikle doğum yapacaklara Allah kolaylık versin
pzt gittiğim kontrolde doktor nst istedi ben saat 11 gibi kahvaltı etmiştim nst saat 16 ya sarktı halıyle biraz açlık vardı dolayısıyla nst sonucu pek doktorun istediği gibi çıkmadı tekrarını istedi bişeyler yiyip tekrar nstye girdim sonuç normaldi ancak aynı şeyi bir önceki kontrolde de yaşayınca doktor beni biraz korkuttu isterseniz bebeği sezeryanla alalım dedi. ama karar sizin bişeyler yedikten sonra sonuç normalse bence bir sorun yok dedi ama benim çok aklıma takıldı. hareketlerini say günde ondan az olmasın dedi. sürekli bebeğimin hareketlerini sayar moddayım. on dan fazla hareket ediyor.
siz de böyle bir olay yaşayan var mı yani bebek çok hareketli değil ama arada bir hareket ediyor öyle fıldır fıldır değil yani siz de durum nasıl sürekli hareket ediyor mu bebeğiniz? hareket sıklığı nası?
kızlar sabah 5te bir sancıyla uyandım adet sancısı gibiydi.6da kalktım tuvalete gittim.kan geldi..hastaneeye gittik hemen.baktılar nstde biraz sancı çıktı.alttan muayene ettiler 1parmak açıklık varmış.sancılar sıklaşınca 5dk 1 olunca hemen gel dediler.evdeyim şuan.yatış yaparsak sıkılırsın dediler.iyiki yolladılar.benim oğlan bugün yarın yolda yani.ama alttan muayeneye hiç acımıyor diyen arkadaşlar benimki çok acıdı nedense.baya kanattılar bakarken..
bugün ben bi garibim kızlar. elim yüzüm şiş. annem de yüzün gözün çok şiş diyor. gözlerim kaşınıyor. burnum tıkalı ama grip falan değilim. doğumdan önce böyle bişey olur mu acaba. bilen var mı?
merhaba arkadaşlar. bende sezeryan doğumla 3 haziranda oğlumu kucağıma aldım. normalde bdt tarihim 14 hazirandı. fakat sancım oldu.çatı kontrolünde çatım dar olduğu için sezeryana karar verildi. bebeğim 3 kilo 570 gram boyu 50 cm. adı ali enes.haftası 38+3 şehir ankara. Allah herkese biran önce kucağına almayı nasip etsin ve o duyguyu yaşatsın inşallah
benımde 2 gundıur falam acayıp karnımda kasılmalar var kızım kıyamam sana dıyorum cunkı karnım kasılınca onunda kalp atısı hızlanıyor
sımdı bu kasılmalar dogum yaklastımı demek
ayy ben ne dıyorum safak dogan gunes dahamı doguma hazırlanmıyım ayy salak oldum ıyce hıc dogurmucam sanıyorum bazen
benımde 2 gundıur falam acayıp karnımda kasılmalar var kızım kıyamam sana dıyorum cunkı karnım kasılınca onunda kalp atısı hızlanıyor
ayy ben ne dıyorum safak dogan gunes dahamı doguma hazırlanmıyım ayy salak oldum ıyce hıc dogurmucam sanıyorum bazen
Bendede 2gundur cok kotu kasilma var.
Ara ara girerdi ama resmen tum gun surdu desem yeridir
Sizdede varmi surekli uyuma modu?
Ay hep uyusam baska bisey istemiyorum.
Bugun biraz aktif olayim dedim,ama ne yalan soyleyim yatsam uyurum
yok anam yok ne gerek var boyle ıyıyımkocam bıle dalga gecıyor kız sen ne becerıksız cıktın bı cocuk doguramadın dıe
ayy kımse benım kadar delı ve hreketlı olmasın ben dıyorum bu kadar hareketlılıge ben dogurmadıysam mıymıy olsam heralde 12 ayda dogurcam
ayy sokakta cocuklar top oynuyor cıksammıı kız yoksa koltukta oldugum yerde zıplasammı acılırmı bıyerlerım
aman dr bıle dedı hergun yuru dıe gecende soyledım 1 aya kadar ben kıcımın ustunde oturmadım sonra suyun gelır evde otur dedıler bu sefer 1 aydır kocam asla usenmeden bana baskılar ıle yuruyuse goturuyor ama hergun 1 saatten asagıda asla eve donmuıyoruz allahım daha nabayım :44:
inatçı çıktı senin bebişşşş, ip atla pıt diye kayar belki aşağı
dün ben 3 saat dolandım dışarda. bunun 2 saati de yürüyerek geçti hem de hızlı yürüdüm. bi de akaanın dolmuş şöförleri sağolsun hoplata zıplata canımı çıkardılar. bana mısın demedi cerser. yok bizimkile rnazlı çıktı.
hay Allahım sizin bebekler yerinden çok memnun gelmeye niyetleri yokdiyecek sözüm kalmadı kamikazaye binin ozaman bugün bi lunaparka gidip
bugün vadiye inip dönüşte o uzuuuun merdivenleri çıkmayı düşünüyorum. yarı yolda suyum gelirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?