- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #34.761
seninde bdtlerimiz aynı , ben de bu sabah gittim doktora , zerre sancı çıkmadı. Bebiş 3600 gr olmuş ama doğum kanılına girmemiş.
ilk defa çatı kontrolü yaptı doktorumuz, ben resmen öldüm öldüm dirildim.Çok acayip canım yandı , koltuğu sökecektim yerinden doktor özür dileye dileye bi hal oldu yazık
hiç sesim çıkmadı, ama acıdan çıkamadı resmen.Hemşire de diyorki , tebrik ederim hiç çığlık atmadınız ! ?
sonuç olarak doktorumuz bebek doğum kanalına girmemiş pazartesi yeniden gel bakalım dedi.Çatım nasıl dedim , bebeğin normalde 38. haftada doğum kanalına girmesi gerekiyordu, girmemiş olması çatının dar olduğunu anlamına gelebilir dedi ? Ben hiçbişi anlamadım, sizin doktorlarınız nasıl oluyor da çatın müsait ya da dar cevabı verebilirken bizimkii bu konuda pek yorum yapamıyo anlamıyorum ?Aslında bu çatı meselesi bazen kafamı karıştırıyor , bebek kanala girdikten sonra çatı açılıyor olabilir mi ? ya da ne biliiim saçmalıyor da olabilirim ? NST de sancın kaç çıktı Oznur_u ?
Doktorumuz 41. haftaya kadar bekleriz dedi, bu gidişle normal doğuramıcam gibi gelmeye başladı , halbuki her akşam 2-3 km bazen 4 km yürüyorum ama doğum kanalına girmeyecekse girmiyor işte
canım bende o çatala çıkınca çok geriliyorum zaten bide gere gere yatmak daha çok kasıyorsaolsun doktorum çok rahatlattı tabiki sıfır acı çekmedim ama öyle aman aman acı yaşamadım kanala girdi girmedi demedi sadece kafasını sağ kemiğime dayamış canım o konuda hemşireye sordum kaç çıktı diye oda bişi demedi fazla yok dedi.haftana göre normal dedi..
seninde bdtlerimiz aynı , ben de bu sabah gittim doktora , zerre sancı çıkmadı. Bebiş 3600 gr olmuş ama doğum kanılına girmemiş.
ilk defa çatı kontrolü yaptı doktorumuz, ben resmen öldüm öldüm dirildim.Çok acayip canım yandı , koltuğu sökecektim yerinden doktor özür dileye dileye bi hal oldu yazık
hiç sesim çıkmadı, ama acıdan çıkamadı resmen.Hemşire de diyorki , tebrik ederim hiç çığlık atmadınız ! ?
sonuç olarak doktorumuz bebek doğum kanalına girmemiş pazartesi yeniden gel bakalım dedi.Çatım nasıl dedim , bebeğin normalde 38. haftada doğum kanalına girmesi gerekiyordu, girmemiş olması çatının dar olduğunu anlamına gelebilir dedi ? Ben hiçbişi anlamadım, sizin doktorlarınız nasıl oluyor da çatın müsait ya da dar cevabı verebilirken bizimkii bu konuda pek yorum yapamıyo anlamıyorum ?Aslında bu çatı meselesi bazen kafamı karıştırıyor , bebek kanala girdikten sonra çatı açılıyor olabilir mi ? ya da ne biliiim saçmalıyor da olabilirim ? NST de sancın kaç çıktı Oznur_u ?
Doktorumuz 41. haftaya kadar bekleriz dedi, bu gidişle normal doğuramıcam gibi gelmeye başladı , halbuki her akşam 2-3 km bazen 4 km yürüyorum ama doğum kanalına girmeyecekse girmiyor işte
kızlar bu çatı kontrolünde elini mi sokuyor doktor ya :18::18::18:
malesef, hatta bikaç parmak olabilir :18:
malesef, hatta bikaç parmak olabilir :18:
tuana doğum yapmış ama aselsden haber yokçok ayrıntısını sormadım canım ama rahim yumuşamasını doğuma hazırlık diye biliyorum :) evet bende hep böyle olmasını istedim küçük olsun doğumum kolay olur dedim doktorumda onayladı :) bebek bu aralar hiç kilo almadı dedim doktora senin göbeğinde büyümedi diyor :) bakalım doğumdan sonra bu küçük göbişimiz toparlanıcakmı :))
canım çok sayfa birikmiş tuana ve asels doğum yaptımı ?? yada başka doğum yapan oldumu ?
normal sanırım yalancı sancılar bende de başladı birazselam kızlar
geçmişe bakamadım
iki gündür kasılmalarım arttı normal mi?
birde şu telefon numaraları olayı ben geride kalmışım sanırım
nasıl yapyorsunuz bana da söyleyin
beni çatala almadıcanım bende o çatala çıkınca çok geriliyorum zaten bide gere gere yatmak daha çok kasıyorsaolsun doktorum çok rahatlattı tabiki sıfır acı çekmedim ama öyle aman aman acı yaşamadım kanala girdi girmedi demedi sadece kafasını sağ kemiğime dayamış canım o konuda hemşireye sordum kaç çıktı diye oda bişi demedi fazla yok dedi.haftana göre normal dedi..
alttan kontrol etmişti beni ama ultrason aleti ile alttan sokup baktı o fazla canımı yakmadı ama el çok tiksindirici ya :18::18::18:
canım görüntü netmi bilmiyorum fotosunu koyuyorum..NST te sağ üst köşede çıkan bizim sancımızmış.20lerde seyrediyordu hep benimki, 80ler doğum sancısıymış.
şu çatı meselesine fena taktım , pazartesi ne olacak bakalım
canım görüntü netmi bilmiyorum fotosunu koyuyorum..Eki Görüntüle 438277 Eki Görüntüle 438278
sancının çok çıktığı yerde bebek toplanmıştı.
aynen öyle sanırım :)
tuana doğum yapmış ama aselsden haber yok
telefonu olmadığından
betülperi de doğum yapmış ayrıca bir de agustos2011
başka da aklımda değil ama bugn 4 kişi sezeryana girecekti sanırım
normal sanırım yalancı sancılar bende de başladı biraz
telefonlarımızı verdik birbirimize
sana da atayım listeyi
beni çatala almadı
bende çatal fobisi var zaten
ultrasonda baktığı sedyede yattım orda baktı
kanala girdi mi diye ben sordum
yok girmemiş daha dedi
girince söylüyorlar sanırım
parmaklarıyla yokluyor, elini de soktu sanırım bir ara
ama emin ol o aletten daha az can yakıcı bişey
tuana doğum yapmış ama aselsden haber yok
telefonu olmadığından
betülperi de doğum yapmış ayrıca bir de agustos2011
başka da aklımda değil ama bugn 4 kişi sezeryana girecekti sanırım
normal sanırım yalancı sancılar bende de başladı biraz
telefonlarımızı verdik birbirimize
sana da atayım listeyi
beni çatala almadı
bende çatal fobisi var zaten
ultrasonda baktığı sedyede yattım orda baktı
kanala girdi mi diye ben sordum
yok girmemiş daha dedi
girince söylüyorlar sanırım
parmaklarıyla yokluyor, elini de soktu sanırım bir ara
ama emin ol o aletten daha az can yakıcı bişey
dediğin doğru, sancının ortalaması alınıyorkağıtta değil de makinada götermişti doktor bana , ama uydurmuyorsam eğer senin de 20 lerde sanırım ?genel grafik öyle görünüyor sanki ?
ne bileyim dünden beri artınca tırstım
kaç kere uykumdan bile uyandım
evet evet ben de isterim listeyi
kendi no mu nasıl vercem
canı yanmayanlara çok özendim valla , ben acayip kasıldım acayip canım acıdı...2 parmak ile muayene etti sanırım ama acıdan anlamadım ki
oo maşallah bebişler artmış gözleri aydın olsun darısı doğuramayan bizlere inş..kanal olayını bende anlamadım ki napalım bi şekilde gelcekler ama bu kadar bekleyipte sezeryanada girmek istemiyhorum ben
esneklikle alakalı sanırım bende önümüzdeki hafta olucam tırsıyorum :18::18:
evet senin baya az kaldı
bekletir sanırım biraz daha
ama ben kendi adıma 40ı geçirmeyi düşünmüyorum, sezeryana girerim diyorum
40tan sonra da kakasını mı yaptı falan derdi var
o stres beni daha çok gerer
kasınca acıyor
serbest bırakmak lazım
bir de sanırım biraz da doktorun yumuşaklığı ile alakalı
ben biara kastım o zaman acımaya başladı
doktor rahat bırak kendini deyince sıkmadım o zaman acımadı
doktorum da kibar bir bayan zaten
2 dkda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?