2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hadi ya :)
o zaman yoktur belki alakası kanalla, bacak bacak üstüne atmanın :)

aslında tüm belirtiler var göbeğim düştü göğsümün altından 4 parmaktan fazla giriyor. bacak bacak üstüne atamıyorum. kasıklarımda feci bir baskı var ama nafile ne kasılma ne sancı ne açılma ne de kanala girme hiç bişey yok. ben biraz anormalim sanırım.

benimki kanala girmiş mesela
ben atamıyorum artık bacak bacak üstüne
pantalon falan giymek zor oluyor

vallahı oyle bır rahat ata bılıyorumkı anlatamam
goya gobek delıgını goremezmısın ben onuda goruyorum mıne bence sen deıl ben anormalım

kızlar topıkte kımler var dıe bakıyorum hep aynı nıclerı goruyorum ama asla yazmıyorlar bende anlamadım sadece okuyucu arkadaslar sanırım :44:

hep diyorum bizim sıpalar mıymıntı.
anaları deliler gibi yürüsün harap olsun ama kanal mı o da ne bak burda kıpraşıp duruyorum diyorlar resmen

ben yatayım kızlar
hepinize iyi geceler
yarın sabah arkadaşlarla kahvaltıya gidiyoruz
ctesi ve pazar günleri için de iki ayrı grupla piknik planı yaptık
3 gün doğurmayı planlamıyorum

ama mümkünse tansell sen doğur tamam mı

iyi geceler
iyi eğlenceler canım
benim içinde eğlen
ben çıkmıyorum artık dışarı
işkence oluyor bana

ama dogurrursam sana msj atcaktım topıge mujde ver dıe amasen gezıcısın ben sımdı kımı rahatsız edıcem

Selammmmmmmmm kizlarrr nasilsiniz?

hmm bı dusuneyım :44::44: emıınııımmm

mıllet artık basladı sen gununu bılmıyorsun kesın dıe bende yuhh dıyorum gebe kaldıgım geceyı bıle bılıyoırum

Cnmm seni en iyi ben anlarim kac haftadir doktorum bebegim icin eli kulaginda bugun yarin gelecek diyor. Cumartesi gunumu dolduruyorum ne gelen var ne giden

Anlamadim gitti

Cok isler var cooooooooook gelmeye vakit bulamiyorlar

benimki kanala girmiş mesela
ben atamıyorum artık bacak bacak üstüne
pantalon falan giymek zor oluyor

ben de bacak bacak üstüne zor atıyorum,ama hala kanala girmemiş.annem topuğumu diğer ayağımın baş parmağına koyamadığında bebiş geliyordur dedi.ben çok kolay koyuyormyavaş yavaş gelse,işe başlarkn biraz daha büyümüş olsa:26:hayırlısı tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…