- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #35.241
kızlar bişey söylicem size saçma gelebilir ama söylemek zorundayım çünkü kimseye söyleyemiyorum çatlıycam.
kızımın agzı ve burnu kaynanama benziyor hatta esmerliğide, herkeste aynı seyi söylüyor ve ben bu duruma kıl oluyorum. bildiğiniz kadına trip yapıyorum evlerimiz yakın ilk torunda olunca 2 güne bir görmeye geliyor ama resmen gelsin istemiyorum. böyle kucağına almasını bile istemiyorum öpmesini söylemiyim dahihani eskidende can ciğer olduğumuzu söyliyemem ama içime şeytan mı kaçtı nedir bu durum anlayabilmiş değilim kötü bişi yaptıklarıda yok bana ama ben niye böyle oldum çok mu kötüyüm neyimmmmmm
iyi akşamlar kızlar geçmişie henüz bakmadım direk dalıyorum kontrolden geldik
kızım 3 3buçuk arasıymış kilosu doğum kanalına girmişiz sonunda
nst de biraz sancı çıktı ebe bunların sinek sancıları oldğnu söyledi
sanırım doğumum yaklaşıyor
doktor 5 gün içinde yüzde 80 ihtimal olabilir dedi
benden haberler şimdilik bu kadar
dün doğum yapanlardan haber yok yarın hepsi yazarlar taburcu olunca
cnm mrk ettim cevaplamak istemezsen cevaplama tabi ama...
peki bebk doğduktan sonra ne yapıcaksın, bakıcak durumun var mı?
çalışıyo musun, eşin mi destek olacak sana boşandıktan sonra da?
Destek olup olmayacagini bilemiyorum, evlilikte sacma sapan patates sogan icin kavga cikaran insandan bosaninca hic bisy beklemiyorum ama nafaka talebim var tabi. Umarim sahip cikar. Hamilelign basinda ayrildim isimden , bebegimle biraz ilgilenip tekrar baslayabilcek durumdayim cok sukur.
Allah darda kalan herkesin yardimcisi olsun..
kızlar prensesim uyurken biraz ayrıntı yazayım istedim...06,06,2012 saat 13,30da normal doğumla kızım dünyaya geldi kilosu 3210gr ismi bade darısı bekleyen diğer tüm arkadaşlarımın başına allahım bir avazda kurtarsın fırsat buldukça yazıp takip etmeye çalışcam hepiniz kendinize iyi bakın
sizler için bide fotoğraf koyuyorum nolur maşşallah deyinEki Görüntüle 439688
kızlar prensesim uyurken biraz ayrıntı yazayım istedim...06,06,2012 saat 13,30da normal doğumla kızım dünyaya geldi kilosu 3210gr ismi bade darısı bekleyen diğer tüm arkadaşlarımın başına allahım bir avazda kurtarsın fırsat buldukça yazıp takip etmeye çalışcam hepiniz kendinize iyi bakın
Destek olup olmayacagini bilemiyorum, evlilikte sacma sapan patates sogan icin kavga cikaran insandan bosaninca hic bisy beklemiyorum ama nafaka talebim var tabi. Umarim sahip cikar. Hamilelign basinda ayrildim isimden , bebegimle biraz ilgilenip tekrar baslayabilcek durumdayim cok sukur.
Allah darda kalan herkesin yardimcisi olsun..
O_maygat, canim hatirladim seni, hikayen cok uzucu gercekten. Benim aklima soyle bir fikir geliyor ams yasal olarak mumkun mu bilmiyorum.
Dogumu haber verme kocana, hersey olup bittikten sonra gelsin. Zaten varligi seni daha cok sinirlendirir. Sezeryan olacagin icin nasilsa iki gun hastanede kalicaksin, ikinci gun haberi olsun mesela?
Parishilton, canim hayirli ugurlu olsun bebis, allah anali babali buyutsun. Darisi en kisa zamanda bizim basimiza
Sedaemin, yarin sezeryan olacakmis galiba, allah kolayliklar versin.
Tunababy, son haftalarda olcumler %15 hatali. Bebegin kilo verdigine pek inanmiyorum, bence yanlislik vardir.
Avukata sordum bende bu durumu, boyle olmasinda bi sakinca olmadigini soyledi. Dogumu yapip kendime gelince avukatim haber vericek dogumu. Zaten sanirim dogurmadan gelse ben onu dogurtururum o heyecan sinir ve uzuntu karmasasiyla
Bi yandan cok aptal biri oldugum icin babasi gelsin dogurmadan , belki merhamete gelir diye die dusunuyorum ama sadece bi an 
bu akşam herkes ne kadar sessiz böyle
Ben burdayim, internette kozmetiklere bakiyorum
Keske temmuzda tatile gidebiliyor olsam
Biz kocişle suskunları izliyoruz
kaç saattir geçmişi okumaya çalışıyorum ondan sesim soluğum çıkmıyo.. tanselll nerdesin?? herkesi bu gece sabahlamaya çağırmışsın sen yoksn piyasada :))bu akşam herkes ne kadar sessiz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?