2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah canım çok net belli yüz hatları,bakmaya doyamaz insan ya
darısı başımıza inş. kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasona girdin

inş canim dun girdim 21+2 gunlukken yani surekli bakiyorum resmine bir de cd ye cektiler izlemeye doyamiyorum

maşallah prensese kuzucuk çok tatlı

melinam çok geçmiş olsun ay görünmez kaza işte Allah hepimizi daha beterinden korusun

kızlar rüyalara gelince bende çok görüyorum bazı geceler korkarak uyanıyorum ama tamamen daha önce yaşadıklarımızın tekrarlamasından korktuğumuz için galiba
Allah yardımcımız olsun aynı şeyleri tekrar yaşatmasın bizde ilk_ gb bebişimizi ayrıntılıda görünce biraz daha rahatlarız herhalde

maşallah maşallah ne tatlı oyy minik yaa:)))bende 4 boyutlu resim istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum hergün bakarım artık doğana kadar bebişime:)))

evet canim insan bakmaya doyamiyo. Allah bir an once kucagimizada almayi nasip etsin darisi size insallah

kızlar yarın 10,45de doktor randevum var, ben yine daha şimdiden çok heyecanlıyım bu heyecan bebek doğasıya geçmiycek heralde 2. bebeğim ama hala ilk gibi heyecanlıyım bana dua edin sevgili anneler

hayırlı haberlerle gel inş...

cnm çok geçmiş olsun... bende hamileliğimden haberim olmadan ama miniğim benimle iken blender kullanıyodum bıçağında bişi vardı alayım derken
diğer elimde nasıl olduysa kayıp düğmeye bastı bi anda blender yere attım ve bakmadan parmağımı tuttum ama koptu sandım her yer kan...
eşim evdeydi Allahtan hemen tütün bastık..acile gidelim dedi ama korktum bende dikişlten gidemedim ama keşke gitseydim şimdi bişey tuttuğumda acıyo bi yere bastığımda
acıyo..

bence de fatma neva cnm ismiyle yaşasın..

cnm hep güzel ve hayırlı haberlr ile gel inş..

yaw şu epidural nasıl bişi yaaaa bilmiyom benn

hayırdır inş. cnm ya hamileler kabus görürmş uyumadan bol bol oku Allaha emanet yawrularımız...

dikiş attırmadım diye yamalı gibi olcakmış iyileşince parmağımın ucu,olsun bn razıyım bebeğimi strese sokamazdım
seninde kızın hayırlı olsun canım çok sevindim 2 erkekten sonra :)

teşekkür ederim canım ,allah hepimizi ve bebişlerimizi,korusun.aminn

canım nekadar geç girersek okadar net görünür bebek dimi enazından 20. hafta bitsin diye düşünüyorum ben:44:

canim benim doktorum bu haftada ayrintili ultrason istedi normalde 20. ve 24. haftalar arasinda yapiliyo doktorun ne zaman isterse o zaman yaptir canim tabii buyudukce yuz hatlari o kadar belirginlesir

canım maşallah bebeğine bütün yüz hatları belli yerim onun burnunu

evet canim cok belli findik burunlum beniim

cok tsk ederım cnım benım

annneemm bayıldım bayıldım maşallah sübhanALLAH ne kadar net yüzü gözü,bende cuma gidicem cd istemiycem demiştim ama bu kadar net olduğunu bilmiyodum,senin kuzuyu görünce bende istiycem cd:)

muhakkak iste canim esimle dun aksam tekrar tekrar izledik muhtesem birsey hem bebegine buyuyunce izletirsin bak sen boyleyfin diye super bir ani

fatma neva güzel ama fatma zehra'yı düşünmediniz mi
peygamberimizin kızı fatma'nın tam adını koymuş olurdunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…