- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.521
bende uyuyamadım gece hiçç eşim hasta onla ugraştım sabaha kadar... benimde büyüdü ama benim önceden kalma göbekte vardı eşim de bebek eğil göbek o göbek diyince gıcık oluyorum yaaaaa
kizlaar iste bebisimin minik suratiii yerim onun elmacik yanaklariniEki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063 Eki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063
maşallah canım çok net belli yüz hatları,bakmaya doyamaz insan ya
darısı başımıza inş. kaçıncı haftada ayrıntılı ultrasona girdin
artık çıkmıştır göbişlerr :)
kizlaar iste bebisimin minik suratiii yerim onun elmacik yanaklariniEki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063 Eki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063
inş canim dun girdim 21+2 gunlukken yani surekli bakiyorum resmine bir de cd ye cektiler izlemeye doyamiyorum
maşallah maşallah ne tatlı oyy minik yaa:)))bende 4 boyutlu resim istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum hergün bakarım artık doğana kadar bebişime:)))
kızlar yarın 10,45de doktor randevum var, ben yine daha şimdiden çok heyecanlıyım bu heyecan bebek doğasıya geçmiycek heralde 2. bebeğim ama hala ilk gibi heyecanlıyım bana dua edin sevgili anneler
kızlar ben çok kötüyüm
akşam yemeğine misafirim vardı eşimle hazırlık yapıyoduk
bıçakla sol yüzük parmağımın ucunu kestim bi anda kan gölü oldu heryer
kan durmak bilmedi parmağımın ucu sallanıyodu nasıl kötü oldum anlatamam tansiyon düştü
gözüm karardı bianda eşim elimi sarmalayıp yara bandı yapıştırdığı gibi kucağına aldı beni
arabayla acile nası gittik hiç anlamadım, 3dikişlik dedi doktor nasıl ağladım attırmam dikiş diye
canlı canlı dikiş atcaklarını duyunca daha da kötü oldum,pansuman yapın dikiş istemem dedim
sonrasına bakamadım kanı durmamıştı hala sildi baticonla falan çok canım yandı sarıp sarmaladılar
hergün pansumana gidicem 10günde anca toparlar dedi doktor
parmağım hala zonkluyo ve kıpırdatamıyorum,
okadr kan kaybederken hep bebeğimi düşündüm kansız kalcak onunda canı yanmıştır diye
ve anladımki ben asla normal doğum yapamam canım çok tatlıymış daha önce hiç bu derece bi acı yaşamamıştım
günaydın kızlar.pazartesı kontrol vardı.ve bı kızımız olcakmıs:))) şimdide iism telaşı sardı benı.fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevınırım.1 .isim kayınvaldemın ısmı olcak FATMA 2 ısımlerdede seceneklerı sayıyım sıze hangısı uyumlu sızce
fatma berrak
fatma neva
fatma azra
fatma ravza
fatma ceyda
fatma dila
ben fatma ravza yada fatma neva dıyorum ama?
günaydın kızlar dün dr kontrolüm vardı sorun yok haftasına göre gelişimimiz normal diğer problemlerimiz geçmedi daha kistler için 24. haftasından sonra kendiliğinden kaybolması gerekiyor dedi dr.
kilosu 305 gr olmuş suyumda geçtiğimiz aya göre biraz daha artmış cinsiyetimiz hala belli değil bacakları kapalı dr suyum az olduğu için bebeğin rahat hareket etmediğini ve bu nedenle bacaklarını açmadığını söyledi.amniyosentez sonucumuzu bekliycez dedi dr zaten amniyosentezde cinsiyetini %100 öğrenmiş olcaz Allahın izniyle inş. sonuçlarımızda hayırlı çıkar.
kizlar dun bir arkadasim dogum yapti. epiduralle normal dogum. aksam rahatlikla ayakta dolasiyordu dikisleri olmasina ragmen. catin dar doguramayabilirsin denmisti, moralini bozmadi hic. herkese tavsiye ediyorum, korkulacak bisey yok. aksama karni inmisti diyim motive olun
günaydın kızlar,bu sabaha kabusla uyandım,rüyamda oğlumun gelişimi durmuş erken doğum yapacaksın diyor doktor,ağlıyorum,nefes alamıyorum,o şekilde uyandım,Allah bi daha yaşatmaz inşallah öyle bi durumu bana.büyük oğlum da 33 haftalık erken doğumla doğdu,55 gün yoğun bakımda kaldı,çok zor günler yaşadım.inşallah bi daha öyle bişey yaşamam.hala rüyanın etkisindeyim((
dikiş attırmadım diye yamalı gibi olcakmış iyileşince parmağımın ucu,olsun bn razıyım bebeğimi strese sokamazdım
seninde kızın hayırlı olsun canım çok sevindim 2 erkekten sonra :)
canım nekadar geç girersek okadar net görünür bebek dimi enazından 20. hafta bitsin diye düşünüyorum ben:44:
canım maşallah bebeğine bütün yüz hatları belli yerim onun burnunu
ii gidiyor senin nasıl gidiyor...hoş geldin bu arada
hoşbulduk cnm iyi gidiyor allaha şükür allah bizeler kolaylık sağlasın
bebişim gördüm cumartesi 346 gram 21 cm boyu
g-hersey yolunda bir sorun yok
findik burunlum beniim
hayırlı haberlerle gel inş...
Cnm çok geçmiş olsun... Bende hamileliğimden haberim olmadan ama miniğim benimle iken blender kullanıyodum bıçağında bişi vardı alayım derken
diğer elimde nasıl olduysa kayıp düğmeye bastı bi anda blender yere attım ve bakmadan parmağımı tuttum ama koptu sandım her yer kan...
Eşim evdeydi allahtan hemen tütün bastık..acile gidelim dedi ama korktum bende dikişlten gidemedim ama keşke gitseydim şimdi bişey tuttuğumda acıyo bi yere bastığımda
acıyo..
Bence de fatma neva cnm ismiyle yaşasın..
Cnm hep güzel ve hayırlı haberlr ile gel inş..
Yaw şu epidural nasıl bişi yaaaa bilmiyom benn
hayırdır inş. Cnm ya hamileler kabus görürmş uyumadan bol bol oku allaha emanet yawrularımız...
annneemm bayıldım bayıldım maşallah sübhanALLAHne kadar net yüzü gözü,bende cuma gidicem cd istemiycem demiştim ama bu kadar net olduğunu bilmiyodum,senin kuzuyu görünce bende istiycem cd:)
günaydın kızlar.pazartesı kontrol vardı.ve bı kızımız olcakmıs:))) şimdide iism telaşı sardı benı.fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevınırım.1 .isim kayınvaldemın ısmı olcak fatma 2 ısımlerdede seceneklerı sayıyım sıze hangısı uyumlu sızce
fatma berrak
fatma neva
fatma azra
fatma ravza
fatma ceyda
fatma dila
ben fatma ravza yada fatma neva dıyorum ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?