2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar,bu sabaha kabusla uyandım,rüyamda oğlumun gelişimi durmuş erken doğum yapacaksın diyor doktor,ağlıyorum,nefes alamıyorum,o şekilde uyandım,Allah bi daha yaşatmaz inşallah öyle bi durumu bana.büyük oğlum da 33 haftalık erken doğumla doğdu,55 gün yoğun bakımda kaldı,çok zor günler yaşadım.inşallah bi daha öyle bişey yaşamam.hala rüyanın etkisindeyim ((

hayırdır inşallah kötüye yorma
çok normal böyle rüyalar görmemiz sürekli aklımızda onlar var acaba iyi mi diye sürekli düşünüp duruyoruz haliyle bilinçaltına yerleşiyor

Allah hayıra çıkarsında çok takma çok görülüyo özellikle önceden bişiler yaşadınsa bende sürekli sezeryana girdiğimi ya kendimin öldüğünü yada bebeğimin öldüğünü görüyorum takmamaya çalışıyorum

ufffff zaman hiç geçmiyo yaaa... bu arada kızlar yarın tayinler belli oluyoooo inş. hayırlısı ise çıkar yaaaa....

geçmişte yaşadıklarımızdan böle rüyalar görüyoruz sürekli kızlaar bilinçaltı tamameen bnde çok sık butarz rüyalar görüyorum
allah bidaha yaşatmasın işllh wakti zamanı geldiğinde sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin işlhh

günaydın kızlar gece uyuyamayanlardanım bnde karnıma taş oturmuş gibiydim sağ sola dönmek zulüm oldu.
sabah eşim işe giderken bi gecede karnın büyüdü dedi doğru galiba aynada görünce şaşırdım halime 63 kiloyum aç karnına :)
toplamda 4 kilo almış oldum

bende uyuyamadım gece hiçç eşim hasta onla ugraştım sabaha kadar... benimde büyüdü ama benim önceden kalma göbekte vardı eşim de bebek eğil göbek o göbek diyince gıcık oluyorum yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…