- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.501
oo olsun canım var daha şimdiden kendinide bebeğide kasma ikinizede yazıktır ( sölemesi kolay gelir ama elden de başka bişey gelmiyo) dualarım seninle cnım bişicik çıkmıcak Allahın izniyle
günaydııın kızlaar
günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim sizleri
nasıl gidiyor hamileğiniz kızlar
kızlar yeni takip listesi yapıldı mı
ya da eskisine mi devam ediliyor
günaydın kızlar,bu sabaha kabusla uyandım,rüyamda oğlumun gelişimi durmuş erken doğum yapacaksın diyor doktor,ağlıyorum,nefes alamıyorum,o şekilde uyandım,Allah bi daha yaşatmaz inşallah öyle bi durumu bana.büyük oğlum da 33 haftalık erken doğumla doğdu,55 gün yoğun bakımda kaldı,çok zor günler yaşadım.inşallah bi daha öyle bişey yaşamam.hala rüyanın etkisindeyim((
günaydın kızlar,bu sabaha kabusla uyandım,rüyamda oğlumun gelişimi durmuş erken doğum yapacaksın diyor doktor,ağlıyorum,nefes alamıyorum,o şekilde uyandım,Allah bi daha yaşatmaz inşallah öyle bi durumu bana.büyük oğlum da 33 haftalık erken doğumla doğdu,55 gün yoğun bakımda kaldı,çok zor günler yaşadım.inşallah bi daha öyle bişey yaşamam.hala rüyanın etkisindeyim((
ufffff zaman hiç geçmiyo yaaa... bu arada kızlar yarın tayinler belli oluyoooo inş. hayırlısı ise çıkar yaaaa....
hayırlısı cnmm allah gnlünüze göre wersin işlhh
kizlaar iste bebisimin minik suratiii yerim onun elmacik yanaklariniEki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063 Eki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063
günaydın kızlar gece uyuyamayanlardanım bnde karnıma taş oturmuş gibiydim sağ sola dönmek zulüm oldu.
sabah eşim işe giderken bi gecede karnın büyüdü dedi doğru galiba aynada görünce şaşırdım halime 63 kiloyum aç karnına :)
toplamda 4 kilo almış oldum
kizlaar iste bebisimin minik suratiii yerim onun elmacik yanaklariniEki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063 Eki Görüntüle 333064 Eki Görüntüle 333063
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?