2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

muhakkak iste canim esimle dun aksam tekrar tekrar izledik muhtesem birsey hem bebegine buyuyunce izletirsin bak sen boyleyfin diye super bir ani

hehe benim ikizlere izleteyim de
beni sıkıştırmışsın içerde, asıl sen beni sıkıştırmışsın diye birbirine girsinler

annneemm bayıldım bayıldım maşallah sübhanallah Ne kadar net yüzü gözü,bende cuma gidicem cd istemiycem demiştim ama bu kadar net olduğunu bilmiyodum,senin kuzuyu görünce bende istiycem cd:)

hay maşallah senın bebış kaç aylıkken bu kadar net arkadaşım

fatma neva güzel ama fatma zehra'yı düşünmediniz mi
peygamberimizin kızı fatma'nın tam adını koymuş olurdunuz

onuda düşündük canımda nevayı ben begendıgım ıcın agırlıklı olarak nevayı dusunuyroum

maşallah cnm bebişine bu ayrıntılı ultraayon mu cnm

ben de haftasonu renkli ultrasyon yaptırdım

ayrıntılı ile renkli farklı mı

ayrıntılıda tekrar bir para alıyorlar mı

canim ayrinyili ultrasona girdim ben ozel muayenehaneye gidiyorum doktorum bakirkoyde radyomar diye bir yer var oraya yonlendirdi beni bunun icin 225 tl odedim

oy maşallahhhh
yerim ben onun finduk burnunu
elmecık kemikli nanaklarını

ye teyzesi yee sag salim dogsunlarda yiyelim hep beraber

ben hangisiyim derler:))))))))))

bizim abi-abla ikizlerden kız olana soruyorum benim annem kim diye annemi gösteriyo
senin annen kim diyorum annesini gösteriyo, oğlunun annesi kim diyorum (ikizine oğlum diyo) onun annesi yok diyo

Detaylı ultrason cdleri olsaydı kanıtı olurdu

tünaydınlar güzel annişler :)

dün doktoruma gittik, oğluş 127,3 cm 252gr olmuş

yalnız anlamadım nokta normalde sata göre (dün) 17+3 olmam gerekirken
doktor 18+5 olarak söyledi !...Hangisini dikkate alıcam :)

Bu arada tetenoz'u sordum..Vurulman zaruri bişi değil dedi.
geçen sene bende doğum yaptım vurulmadım..
sağlık bakanının uygulamaya soktuğu gereksiz birşey dedi..
bu yüzden aşıdan vazgeçtim :)

ufffff zaman hiç geçmiyo yaaa... bu arada kızlar yarın tayinler belli oluyoooo inş. hayırlısı ise çıkar yaaaa....

hakkınızda hayırlısı olsun cnm ya...
bizde martta dilekçe vericez umarım tayin çıkmaz da kalırız çünkü doğum zamanına denk geliyo
o arada taşınmayı düşünememmmm

41 kere maşallah bebişine bizde böle net görücez mi acep? 23. haftada çağırdı dr beni..

Eki Görüntüle 333079

ayy şu çocugun tatlılıgına yaaa içime sokasım geldi:):):)

maşallah çok tatlı gerçekten..

melinam çoook geçmiş olsun ya, inş acın da biran önce diner.

ilk_ bu arada çok güzel bişey ya, bebişini görmüşün ayrıntılı ayrıntılı. 17 şubat gelse de ben de görsem.bi de çerçeceveye mi koydun sen onları, ben mi yanlış gördüm

bu arada hepinize ve göbişlerinizdekine günaydın kızlar...

maşaALLAH rabbim tamamına erdirsin insaALLAH aşı ise eger yakin tarihte vurulduysan vurmuyolar zaten ama vurulmamışsan öneriyolar doğumda kullanılan metaller açısından tedbir amaçlı sezeryanla doğum düşünenler için özellikle, ALLAH muhafaza tabiki..

maşallah cnm bebişine...
sanırım usg ölçümü daha net..çünkü adet düzensizliği yada geç döllenme olabiliyor ya.
bende doktoruma aşıyı sordum vurdurabilirsin dedi.. p.tesi ilk dozumu vurdum..
eğer doktorun şart koşmadıysa karar senin tabi..

günaydın cnm hoşgeldiniz...

seninki 23. haftada daha net belli olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…