2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar ben çok kötüyüm
akşam yemeğine misafirim vardı eşimle hazırlık yapıyoduk
bıçakla sol yüzük parmağımın ucunu kestim bi anda kan gölü oldu heryer
kan durmak bilmedi parmağımın ucu sallanıyodu nasıl kötü oldum anlatamam tansiyon düştü
gözüm karardı bianda eşim elimi sarmalayıp yara bandı yapıştırdığı gibi kucağına aldı beni
arabayla acile nası gittik hiç anlamadım, 3dikişlik dedi doktor nasıl ağladım attırmam dikiş diye
canlı canlı dikiş atcaklarını duyunca daha da kötü oldum,pansuman yapın dikiş istemem dedim
sonrasına bakamadım kanı durmamıştı hala sildi baticonla falan çok canım yandı sarıp sarmaladılar
hergün pansumana gidicem 10günde anca toparlar dedi doktor
parmağım hala zonkluyo ve kıpırdatamıyorum,
okadr kan kaybederken hep bebeğimi düşündüm kansız kalcak onunda canı yanmıştır diye
ve anladımki ben asla normal doğum yapamam canım çok tatlıymış daha önce hiç bu derece bi acı yaşamamıştım

ay canım çook büyükgeçmiş olsun,dikkat et kendine

Cok gecmis olsun melinam.
Benimde cok kotu agrilarim var bacagim ve belimde.. 22 de yattim 5 de kalkip ise gitcem diye. Gozume bir damla uyku girmedi
Saat 8 de doktorumu aricam ardindan patron ile konusup hastaliga ayrilcam. Olmuyor boyle.
Cok uykum var

günaydın kızlar.pazartesı kontrol vardı.ve bı kızımız olcakmıs:))) şimdide iism telaşı sardı benı.fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız cok sevınırım.1 .isim kayınvaldemın ısmı olcak FATMA 2 ısımlerdede seceneklerı sayıyım sıze hangısı uyumlu sızce

fatma berrak
fatma neva
fatma azra
fatma ravza
fatma ceyda
fatma dila
ben fatma ravza yada fatma neva dıyorum ama?

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendıne ve bebişee elinede asla ama asla su değdirme uzun bı sure bırak pislensin ne oluosa olsun arada bi zeytin yağı sür daha çabuk toparlar benım annemınde bal parmak dediğimiz baş parmağı bidiğin koptu bir boğumdan dikiş atıldı demir takıldı pansuman yapıldıktan sonra eve geldıgımzde hep zeytın yagı sürduk ınan doktorlar şaşırmıştı bır parmak nasıl bukadar kısa surede toplandı dıee dene canını yakmadan

günaydın kızlar dün dr kontrolüm vardı sorun yok haftasına göre gelişimimiz normal diğer problemlerimiz geçmedi daha kistler için 24. haftasından sonra kendiliğinden kaybolması gerekiyor dedi dr.
kilosu 305 gr olmuş suyumda geçtiğimiz aya göre biraz daha artmış cinsiyetimiz hala belli değil bacakları kapalı dr suyum az olduğu için bebeğin rahat hareket etmediğini ve bu nedenle bacaklarını açmadığını söyledi.amniyosentez sonucumuzu bekliycez dedi dr zaten amniyosentezde cinsiyetini %100 öğrenmiş olcaz Allahın izniyle inş. sonuçlarımızda hayırlı çıkar.

çok geçmiş olsun ne kadar acı çektiğini tahmin edebiliyorum benimde canım çok tatlıdır ( suya falan sokma canım çabuk geçsin..bundan sonrada daha dikkat et tabi , tekrar geçmiş olsun..

oh çok şükür bak bir de gitmek istemiyorum diyordun
bebişi de gördün iyi olduğunu da biliyorsun..oh mis gibii

Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun

geçmiş olsun canım. umarım biran önce iyileşirsin. ben de hiç kana dayanamam. içim geçer hemen. dikkat et kendine. bebişinin sana ihtiyacı var:)

kizlar dun bir arkadasim dogum yapti. epiduralle normal dogum. aksam rahatlikla ayakta dolasiyordu dikisleri olmasina ragmen. catin dar doguramayabilirsin denmisti, moralini bozmadi hic. herkese tavsiye ediyorum, korkulacak bisey yok. aksama karni inmisti diyim motive olun

günaydın herkeseeeeeee... oznur dahada yi haberler alıcaksın inş. canım. bolbol su iç suyunda artar inş.melinam geçmiş olsun canım bende 3 aylık hamile iken kafama çatıdan kalas düşmüştü 5-6 cmlık açıklık vardı dikiş atacaklardı sonradan plastik cerrah yapıştıralım yazıktır diri diri dikmeyelim dediler sol kaşımın üstü idi koskocaman iz kaldı seninde parmagının ucu olunca dikmek zorunda kalmışlar.. çok geçmiş olsun

oh çok şükür bak bir de gitmek istemiyorum diyordun
bebişi de gördün iyi olduğunu da biliyorsun..oh mis gibii

saol canım valla benim ki biraz psikolojik oldu canım dr ağlaya ağlaya gidiyorum artık amniyosentezin sonucunu nasıl konuşucam şimdiden onu düşünüyorum çok stresliyim.yakında psikopata bağlamasam iyidir çocukta benim gibi olmaz inş..:)

çok saol canım inş..

cnım stres yapma şimdiden ne zman açıklanacakki gör bak güzel haberler alacaksın inş.

8 şubat canım 13 günümüz kaldı..

oo olsun canım var daha şimdiden kendinide bebeğide kasma ikinizede yazıktır ( sölemesi kolay gelir ama elden de başka bişey gelmiyo) dualarım seninle cnım bişicik çıkmıcak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…