2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de o kadar zor geldim ki. evde olup sadece camdan seyretseydim keşke karı. trafiğe çıkınca kardan nefret ediyo insan.

$om agizlimiyim ne.Kar basladi kizlar burdada :26:
Yarin yuzmeye baslicam o yuzden yuzme icin giysi almam lazim.Mecburi cikcam yani.Ay nefret ediyorum ben sogukdan

herkese günaydın, kızlar saat 1 de detaylı ultrason randevum var çok heyecanlıyım ama bir okadarda korkuyorum. Allah yardımcımız olsun nolur bizede dua edin sizin dualarınız kabul olur. bakalım nasıl bir şeymiş bizde göreelim

gunaydin Insallah guzel haberlerle dönersin.
Benim gunumde yaklastikca hem korkum hem heyecan cogaædi :18:
günaydın kızlaaaaaaaaar... şanlıurfaya tayinim çıktı :)

gunaydin hilma. gozun aydin

sen hangi şehirdesin canım? ben ankara dayım. akşama trafik felç şimdiden belli. ne güzel iki gün idari izin vermişlerdei. asıl bugün verilmesi lazımdı. daha beter hava.
ben kocaeli'deyim canım.
günaydın kızlaaaaaaaaar... şanlıurfaya tayinim çıktı :)

gözün aydınmı diim bilemedim :) kendi isteğinlemi oldu..

gunaydin Insallah guzel haberlerle dönersin.
Benim gunumde yaklastikca hem korkum hem heyecan cogaædi :18:

gunaydin hilma. gozun aydin

saol canım, evet insan bir yandanda dehşet korkuyor ya birşey çıkarsa diye,normaldede doktor kontrolüm geldiğinde korku oluyordu bu sefer 5 e katladı :)) Bu hamilelik ne zor işmiş ya sürekli diken üstünde.
Sanada şimdiden bol şans, sende iiyi habarler alırsın inş

ben de akşam bebeişimi hissedemeyince çok korktur. gece uyuyamadım. sabaha karşı çikolata yedim. ondan sonra kıpırdanmaya başladı da rahatladım. uykusuzum çok. biz mi çok evhamlıyız ne.

ben de akşam bebeişimi hissedemeyince çok korktur. gece uyuyamadım. sabaha karşı çikolata yedim. ondan sonra kıpırdanmaya başladı da rahatladım. uykusuzum çok. biz mi çok evhamlıyız ne.

bizim haftalarda bebek hareketleri çok tutarlı olmuyor ya, merak etme dicem ama yinede edicen bende öyleyim çünkü :))) ne diyim herkesin evladına sağlık versin Allah, sağ salim kucamıza alalım belki ozaman rahatlarız :))

inşallah canım. zaman geçmiyo ki. doğsalar da bi rahatlasak:)

kızlar herkese merhaba, ben size bişey danışmak istiyorum dün tetanoz aşısı için sağlık ocagına gittim,kalp atışını dinlediler çok zor duydu sonra 130 140 dedi ,normalmi diye sordum biraz şüpheli normal dedi ama tabi benim içime kurt düştü,20 haftalık gebeyim bu haftalarda 130 140 atım normalmi?? bilginiz varmı ??doktor randevumda haftaya o zamana kadar bekleyeceğim artık..

sağlık ocağındaki doppler daha büyük haftalarda net duyuyor. Merak etme cihaz yüzünden zor duyulur. Muhtemelen net duyamadığı içinde kesin demedi hiç takma için rahat etsin

selam kızlar
ankaradakiler aman akşam trafiğine kalmayın..geçen sene martta yağan karı hatırlayın

ben 2-3 gündür kafayı yedim
sanki biri yanımda sürekli bişiler yiyor da kokusu burnuma geliyor gibi
bildiğin kokuyor yahu nasıl bişey anlamadım kapuska, peynirli omlet, pastırma, salatalık yiyor da yiyor yanımdaki görünmez şahıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…