2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ayzan geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş ayrıntılı ultrasona girecektin nasıl geçti bakalım bebişin nasıl annesi..

günaydın,iyi pazarlar hepinize.
canım malesef giremedik detaylıya,sgk ve hastanenin bilgisayar sisteminde sorun yaşandığı için hafta içine kaldık:) sen nasılsın çıktımı sonucun?

günaydın kızlar,umarım herkes iyidir,oğlum hasta olduğu için pek giremiyorum son zamanlarda.bu çarşamba ben de ayrıntılı ultrasona girecem inşallah kötü bişey olmaz.ben de artık oğlumun tekmelerini hissediyorum bazen çok sık oluyor bazen de çok nair,mesela bugün hiç hisetmedim hala.

günaydın herkeslere
yine çok sessiz topik
pazar sessizliği çökmüş
misafirlerim gelecek benim de
onlar gelene kadar takılayım dedim ben de

Selam herkese
Kizlar cok guzel ruya gordum ben ya. Kendi dogumumu gordum ama hic aci maci hatirlamiyorum sadece bebisimi almis veriyorlar yanima. Ay nasil tatliydi ya. Bir anda azcik daha buyumus saclari babasininki gibi sari sari gozleride boncuk mavisi esiminki gibi.Sabah anlatiyorum ayni bana benzicek iste diyor. Ay bende kap kara biseyim Sen dersin bana benziyor diye dalga geciyordu.

Hemen dogsun istiyorum ya bebisimi ozledimde zaten.Su carsamba gunu cabuk gelsede hem bebisimi gorsem hemde sagligi yerindemi ogrensem.

Gunaydin canim,gecmis olsun insallah oglusun daha iyidir. Bende carsamba ayrintili ultrasona gircem.Insallah ikimizde guzel haberlerle geliriz.

günaydın herkeslere
yine çok sessiz topik
pazar sessizliği çökmüş
misafirlerim gelecek benim de
onlar gelene kadar takılayım dedim ben de

Gunaydin cnm. Tipik pazar gunu Gerci dunde cok sessizdi.

rüyan çok güzelmiş
hemen doğsun deme aman
günü gelsin öyle doğsun bebişlerr
ne güzel randevun çarşambaymış
benim daha 12 gün var

rüyan çok güzelmiş
hemen doğsun deme aman
günü gelsin öyle doğsun bebişlerr
ne güzel randevun çarşambaymış
benim daha 12 gün var

vaktinde dogsun ama aylar cabuk gecsin diyeyim ozaman
Neyse kizlar ben bugun gezmeyi hakettim.Bir kac gundur cok yordum kendimi ev isi ile. Esimde rahatsizdi oda yapamiyordu.
Camasir yikayacaktim bugun ama yarina biraktim. Ben kitap fuarina gideyim

merhaba kızlar, iyi pazarlar herkese. gerçi çok kimse yok ama olsun.

ben daha yeni açıyorum bilgisayarı. şimdiye kadar temizlik yaptım. evimi süpürdüm, sildim, toz aldım. hem de ayrıntılı böyle, üstten değil.

çok içim rahat, çok mutluyum bugün o yüzden

herkese iyi pazarlar .bende evde yalnızım bugün eşim araba pazarına gitti.dahada gelemedi.gelsinde dışarı çıkarız bizde.onu bekliyorum..

iyi akşamlar dün çatlak kremiyle ilgili konuşulmuş ben 10 gündür lierac kullanıyorum intten aldım 40 civarında fiyatı var göbeğim kaşınmaya başlamıştı kremi kullandığımdan beri kaşıntı olmuyor genetik olarak çatlamaya çok meyilli değilim ama krem jel şeklinde yağlı değil ama ben sevdim kullanan arkadasım vardı doğumdan sonra sadece göbeğinde belli belirsiz çatlağı vardı sonrasındada devam etti şimdi kesinlikle yok yani tedavi edici özelliği de var önceleri bende çatlayacağım varsa çatlarım filan diyordum ama neye 40 lira vermiyoruz ki önceden önlemini alıp yine olacaksa olur ben tavsiye ederim..20+5 teyim ben hareket hissetmiyorum yani hiç hissetmedim bi çoğunuz hissediyorsunuz nasıl bir his ben daha bekleyeceğim heralde hareketler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…