- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.201
ayzan geçmişi okuyamadım sayfalar çok ilerlemiş ayrıntılı ultrasona girecektin nasıl geçti bakalım bebişin nasıl annesi..
günaydın kızlar,umarım herkes iyidir,oğlum hasta olduğu için pek giremiyorum son zamanlarda.bu çarşamba ben de ayrıntılı ultrasona girecem inşallah kötü bişey olmaz.ben de artık oğlumun tekmelerini hissediyorumbazen çok sık oluyor bazen de çok nair,mesela bugün hiç hisetmedim hala.
günaydın herkeslere
yine çok sessiz topik
pazar sessizliği çökmüş
misafirlerim gelecek benim de
onlar gelene kadar takılayım dedim ben de
Selam herkese
Kizlar cok guzel ruya gordum ben ya. Kendi dogumumu gordum ama hic aci maci hatirlamiyorum sadece bebisimi almis veriyorlar yanima. Ay nasil tatliydi ya. Bir anda azcik daha buyumus saclari babasininki gibi sari sari gozleride boncuk mavisi esiminki gibi.Sabah anlatiyorum ayni bana benzicek iste diyor. Ay bende kap kara biseyimSen dersin bana benziyor diye dalga geciyordu.
Hemen dogsun istiyorum ya bebisimi ozledimde zaten.Su carsamba gunu cabuk gelsede hem bebisimi gorsem hemde sagligi yerindemi ogrensem.
rüyan çok güzelmiş
hemen doğsun deme aman
günü gelsin öyle doğsun bebişlerr
ne güzel randevun çarşambaymış
benim daha 12 gün var
günaydın,iyi pazarlar hepinize.
canım malesef giremedik detaylıya,sgk ve hastanenin bilgisayar sisteminde sorun yaşandığı için hafta içine kaldık:) sen nasılsın çıktımı sonucun?
Kesinlikle skci bir pazar gunu konusunda hak veriyorum sana
Bebis alisverisine basladin mi kiz sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?