2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

2 ye geçeceksin :) Ben 2 ay 2 kullandım ki nil iri bir bebekti, yeni geçtim 3 numaraya

canım bayıldım bunlara renkleri harika ve desenleri. kaç paraymış peki bende uygun bişe almak istiyorum .çünkü bebek yürümeye başladıktan bisüre sonra arabaya binmek istemiyor. en fazla iki sene kullancan o yüzden ne gerek var pahalısına diye düşünüyorum.

bence direkt 3 e geçilebilir ama ynie de bebek bi doğsun
çünkü bazı bebeklerin kemiği iri olabiliyor 2-5 e sığmayıp 3-6 gerekebilir:44:

gerçi çok da bilmiyorum..kendimden düşünüyorum
nice 53 kilo benimle aynı boy olan arkadaşlarım 36 beden giyerken ben 38 e zor sığıyordum:44:

bende 2 paket yenidoğan aldım
2pakette 2numaradan aldım canım
ablamın bebeği 7aylık ve 3 numara kullanıyo
yenidoğandan 7aylık bebeğin kullandığı beze geçmem birden heralde

aslında o da ilginç
neden yenidoğan diye bişey var ki
3-6 kilo yenidoğan bebek için de olur
benim kafam bu bez işine hiç basmadı yaa

2 ye geçeceksin :) Ben 2 ay 2 kullandım ki nil iri bir bebekti, yeni geçtim 3 numaraya

Nil'in 3 numaraya geçmiş totoşunu yerim ben

benim kız tembel craftimmmm oğlan oynuyor tekmeliyor
kız kılını kıpırdatmıyo... üst kata da çıktı alt komşuyu rahatsız etmek mi istemiyor acaba:44:

Eki Görüntüle 337540
kızlar bakın atkı beremiz bitti
güzel olmuş mu

eline sağlık cnm çok güzel olmuş... iyi günlerde kullansın inş..

Benim mercimek pek hareketli degil bugunlerde. Belki ben surekli oturdugum icindir.

cnm bende de öyle oluyor iş yerinde çok oturunca pek hissetmiyorm bi dolaş istersen..

cnm ben okumasam daha iyi zaten korkuyommmmm :18:

eşim ben merak ediyorum sonucu sen nasıl merak edipte gitmiyosun dio
ben almaya gitsem bana vermezler sonucu 3-4gibi gelcem hazırlan gitces hastaneye sonucu almaya dedi
zorlaa hastaneye götürülen tek hamile benim galiba

ayy ne güzel rahatsın kızzzz ben almak istemesem eşim sen bilrsin der

cnm bilgi için tşkler iş çıkışı uğrayayım...

merhaba cnm..
cnm izin sonrası üstlerinle görüşüp yerine geçebilirsin belki..
sonuçta doğum izni bu pozisyonunu değiştirmeye hakları var mı ki?

kızlar ya bu aralar bende netten doğum izlemeye başladım
ama sezeryan ameliyatları bana çok korkuç geldi
birdaha izlemeyeceğim ((
normal doğum ise çok daha duygusal göründü bilemiyorum ....

ayy ne kalabalık bugün burası
paylaşımlarımız bol olsun inşallah
bideee bugün sabah aç karnına tartıldım 64 olmuşum,
toplamda 5 kilo almış bulunmaktayım
kalan 4aydada haftada yarım kilo alsam ayda 2kilo yapar yani 8kilo daha alırım bu gidişle
hedefim toplamda 15i geçmemek

sabah yazmıştım ama kimse yorum yapmadı. sanırım bilgisi olan yok

Kızlar ben geçen hafta detaylı ultrasona girdim. doktor herhangi bir problem olmadığını söyledi. Ancak 6 Şubat'ta tekrar gideceğim, kardiyak kontrol yapacakmış.
Yani kalple ilgili kontrol. Rutin kontrol olduğu söylendi. Kardiyak kontrol yaptıran ya da önerilen var mı? Acaba diyorum erken mi gitmiştim detaylı ultrasona, net göremedi mi bazı şeyleri? 20. hafta başında gitmiştim.

inş öle olur, su durumda beni de bukadar üzmeye hakları yok ama yapacak bişi yok

açıkçası bilgim yok
ama doktor rutin dediyse rutindir..uygulamaları öyledir.

ama bakınca yenidoğan 2-5 kg yani 5 kiloya kadar kullanılıyor
3 numara 4-9 bu da 4ten 9a kadar kullanılıyor
2 numara tam arada bişey
mantığını anlayamadım da

bir paket yeni doğan 2-5 kg yeterli olur sanki.çünkü bebekler doğunca hemen kilo almaya başlıyorlar.sonra hemen 2 numaraya geçersin.daha sonra 3 numara 4-9 kg olanı daha uzun süre kullanırsın.yani söylemek istediğim yenidoğan ve 2 numaralı bezler kısa süre kullanılacak.3 numaraya geçince o daha uzun süre kullanılan bir bez.biraz karışık oldu sanki

canım bilgi hastanesine giden senmiydin,çünkü hastanenin 500 mt ilerisinde carrefour var,belki bi gün lazım olur.
kızlar ya bu aralar bende netten doğum izlemeye başladım
ama sezeryan ameliyatları bana çok korkuç geldi
birdaha izlemeyeceğim ((
normal doğum ise çok daha duygusal göründü bilemiyorum ....
bende çok merak ediyorum ama izleyemiyorum,ablam ve yengem sezeryan olmuştu onları gördükten sonra gözüm korkuyo ama başka çarem yok.mecbur sezeryan olucak..
canım valla bilgim yok bende daha yarın giricem detaylıya,ama doktorlar bu konularda çok acımasız eğer bi problem olsa pat diye söylerlerdi sana.ama içim rahat etsin diyosan doktorunla konuş randevunu öne al.bi problem yoktur inşallah.

sağol canım zaten öne alsam da bu havada gidemem herhalde :) pazartesiyi bekleyeceğim. dediğin gibi birşey olsaydı söylerdi. herhalde uygulaması farklı doktorun ya da hastanenin.
sen neden mecburen sezaryan olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…