- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.921
çok güzel olmuş canım elinize sağlık :)
hmm anlıyorum canım....
günaydın şeker anneler ve onların lokumları bu arada :)))
selamlarr
bu rahatlığım beni öldürcek yaa
3lü testimin sonucu çıktı hala almaya gitmedim iki adım ötede hastane hemde
üniversitedeyken aldığım öğrenim kredisinin ocak taksidini yatırmadım şubat geldi bile
ayrıntılı ultrason için bi randevum bile yok hala
doktorum 6şubata kadar izinde diye pek rahatım aramadım bile nezamn geliyim nerde yaptırcam demek için
allahımm oğlumda benim gibi miskin olcak galba 2gündür tık yok yayılıyo içerde uyuyomu nee
ne güzel
ben de biraz rahat olsam keşke
eşim ben merak ediyorum sonucu sen nasıl merak edipte gitmiyosun dio
ben almaya gitsem bana vermezler sonucu 3-4gibi gelcem hazırlan gitces hastaneye sonucu almaya dedi
zorlaa hastaneye götürülen tek hamile benim galiba
kızlar herkese merhaba, iki gündür canım çok sıkkın. Sırf hamile olduğum izine gideceğim için şubemi değiştiriyolar yine aynı yerde 2 yan odaya geçiyorum ama yapılan muameleye çok üzüldüm. hormonlarında etkisiyle 2 gündür salya sümüküm anlıycağınız bu ne biiçim vicdan ya iyiki devlet dairesi. Kendimi tutmaya çalışıyorum üzülmüyim diye ama içim kaynıyo tutamıyorum. bebeğim çok etkilenmişmidir? napsam ki((
eşine verirler aslında sonucu
ama elinize alınca da anlamayabilirsiniz
doktorun yorumlaması lazım
benim hastanenin güzelliği ikili üçlü sonuçlarım çıkınca doktor arıyor beni telefonda yorumluyor
üzülme dicem ama hamileliğin etkisiyle daha çok kafaya taktığına eminim
doğumdan sonra eski şubene geçersin inşallah canım
bebeğini de üzme boşver
kızlar tünaydın,aklıma bişey takıldı tetanoz aşını vurulmaya gittiğimde hemşire bana lisede aşı oldunmu dedi olduğumu söyleyincede ilk iki dozu es geçti üçüncü dozdan başladı.sonradan düşündümde lise bir de 2002 de aşı olmuştum 10 sene geçti nerdeyse..aynı durumu yaşayan varmı?
canım toplamda yanlış hatırlamıyorsam 5 doz ama bir tanesini yaptırmazsan diğer hamilelikte tekrar başlaman gerekiyormuş bende şöyle karar verdim 5 dozuda bitircem vakti geldikce birdaha vurulmicam
yinede dr.na bir danış benim bildğim böyle
CarrefourSA 31 Ocak - 13 Şubat 2012 2 Alana 1 Bedava İndirim Kataloğu
Prima Premium Care Jumbo Paket Bebek Bezi 22.60 TL 3'lü Alımda Adedi 15.07 TL
bak akıllıbıdık kampanyayı buldum
2 alana 1 bedavaymış
13şubata kadar devamediyormuş
gidip 3 tane alalım bari
benim yenidoğan 2 paket var zaten
ondan sonraki seriden alayım
hmmm olsun indirim indirimdir..
ben carrefoura çok tersim..oraya gitmek için harcadığım benzinle bezler normal fiyata gelir zaten
kızlar tünaydın,aklıma bişey takıldı tetanoz aşını vurulmaya gittiğimde hemşire bana lisede aşı oldunmu dedi olduğumu söyleyincede ilk iki dozu es geçti üçüncü dozdan başladı.sonradan düşündümde lise bir de 2002 de aşı olmuştum 10 sene geçti nerdeyse..aynı durumu yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?