2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar tünaydın,aklıma bişey takıldı tetanoz aşını vurulmaya gittiğimde hemşire bana lisede aşı oldunmu dedi olduğumu söyleyincede ilk iki dozu es geçti üçüncü dozdan başladı.sonradan düşündümde lise bir de 2002 de aşı olmuştum 10 sene geçti nerdeyse..aynı durumu yaşayan varmı?

selamlarr
bu rahatlığım beni öldürcek yaa
3lü testimin sonucu çıktı hala almaya gitmedim iki adım ötede hastane hemde
üniversitedeyken aldığım öğrenim kredisinin ocak taksidini yatırmadım şubat geldi bile
ayrıntılı ultrason için bi randevum bile yok hala
doktorum 6şubata kadar izinde diye pek rahatım aramadım bile nezamn geliyim nerde yaptırcam demek için
allahımm oğlumda benim gibi miskin olcak galba 2gündür tık yok yayılıyo içerde uyuyomu nee

kıızlar geçen limangoda indirimde olan anne-bebek çantaları şu anda unnadoda indirimde
kaçıranlar ve almak isteyenlere duyrulur

ne güzel
ben de biraz rahat olsam keşke

ne güzel
ben de biraz rahat olsam keşke

eşim ben merak ediyorum sonucu sen nasıl merak edipte gitmiyosun dio
ben almaya gitsem bana vermezler sonucu 3-4gibi gelcem hazırlan gitces hastaneye sonucu almaya dedi
zorlaa hastaneye götürülen tek hamile benim galiba

CarrefourSA 31 Ocak - 13 Şubat 2012 2 Alana 1 Bedava İndirim Kataloğu

Prima Premium Care Jumbo Paket Bebek Bezi 22.60 TL 3'lü Alımda Adedi 15.07 TL

bak akıllıbıdık kampanyayı buldum
2 alana 1 bedavaymış
13şubata kadar devamediyormuş
gidip 3 tane alalım bari
benim yenidoğan 2 paket var zaten
ondan sonraki seriden alayım

eşim ben merak ediyorum sonucu sen nasıl merak edipte gitmiyosun dio
ben almaya gitsem bana vermezler sonucu 3-4gibi gelcem hazırlan gitces hastaneye sonucu almaya dedi
zorlaa hastaneye götürülen tek hamile benim galiba

eşine verirler aslında sonucu
ama elinize alınca da anlamayabilirsiniz
doktorun yorumlaması lazım
benim hastanenin güzelliği ikili üçlü sonuçlarım çıkınca doktor arıyor beni telefonda yorumluyor

kızlar herkese merhaba, iki gündür canım çok sıkkın. Sırf hamile olduğum izine gideceğim için şubemi değiştiriyolar yine aynı yerde 2 yan odaya geçiyorum ama yapılan muameleye çok üzüldüm. hormonlarında etkisiyle 2 gündür salya sümüküm anlıycağınız bu ne biiçim vicdan ya iyiki devlet dairesi. Kendimi tutmaya çalışıyorum üzülmüyim diye ama içim kaynıyo tutamıyorum. bebeğim çok etkilenmişmidir? napsam ki ((

üzülme dicem ama hamileliğin etkisiyle daha çok kafaya taktığına eminim
doğumdan sonra eski şubene geçersin inşallah canım
bebeğini de üzme boşver

eşine verirler aslında sonucu
ama elinize alınca da anlamayabilirsiniz
doktorun yorumlaması lazım
benim hastanenin güzelliği ikili üçlü sonuçlarım çıkınca doktor arıyor beni telefonda yorumluyor

2li testi istanbulda herzamn gittiğim doktorumda yaptırmıştım sonuç çıkınca aramıştı beni iyi olduğunu sölemişti sonuçların,
3lü için istanbula gidemedim burda boluda bi hastanede yaptırdım, aramadılar sonuç için bende aramadım
gidiyimde sonucumu alıp bi doktora gösteriyim bari zahmet olcak bana

üzülme dicem ama hamileliğin etkisiyle daha çok kafaya taktığına eminim
doğumdan sonra eski şubene geçersin inşallah canım
bebeğini de üzme boşver

ya gerçekten üzüldüm ama ben öle kimsenin yanında ağlayamayan bir tiptim, şimdi de susturamıyorum kendimi bebeğim iyi olsunda, onu üzdüm diyede üzülüyorum

canım toplamda yanlış hatırlamıyorsam 5 doz ama bir tanesini yaptırmazsan diğer hamilelikte tekrar başlaman gerekiyormuş bende şöyle karar verdim 5 dozuda bitircem vakti geldikce birdaha vurulmicam
yinede dr.na bir danış benim bildğim böyle

öyle zaten canım ,lisede olduğum aşıyı ilk iki doz olarak kabul etti.3.dozdan başladı seneyede randevu verdi.10 sene önceki aşı kalmısmıdır vücutta yaa?? dediğin gibi doktora sorayım bari..

hmmm olsun indirim indirimdir..
ben carrefoura çok tersim..oraya gitmek için harcadığım benzinle bezler normal fiyata gelir zaten

hmmm olsun indirim indirimdir..
ben carrefoura çok tersim..oraya gitmek için harcadığım benzinle bezler normal fiyata gelir zaten

zaten ankarada carrefour nerde var hiç bilmiyorum
bitek cepayı biliyorum
benim ev de etlik tarafında ama eşimin işyerinin dibi cepa
eşime söyleyeyim de o alsın bari

bu arada bişey sorcam fikri olan varsa cvplarsa sevinirim
şimdi ben 2 paket yenidoğan aldım 2-5 kg
2 numaralı paket de 3-6 kg
ben şimdi yenidoğanlar bitince 2 noluyu mu kullanıcam
3 nolu 4-9 kg
direk 3e geçmek daha mantıklı değil mi??

bir de şey dikkatimi çekti
prima aktif bebek 4-9 kg 100lük paket hepsiburadada 29,90 tl
bana çok ucuz geldi
acaba aktif bebek nasıldırki

cnm benim doktorum da aynı şeyi sordu. lisede olduysan sadece bir doz yeter dedi. benim lise 2002 bile değil. ya 99 ya 98 dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…