- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #4.901
selam kızlar ,
aynen dediğini yaşadım geçen akşam , bi sıçradım noluyo diye, meğer bizim paşa tepiklemiş, bikaç kere daha devam etti , yattığım pozisyonu beğenmedi herhalde, dönünce sustu :)
selam kızlar bu netten aldğınız hastane çıkışı takımlar yada tulum takımlarının malı nasıl yani beğendinizmi ben görüp dokunmadan karar veremiyorum ama çok da hoşuma giden modeller oluyor çok kaarsız kaldım
canım çıkmışım şimdi gördüm....hayır hayatım neredeeeee henüz benim paşa hissettirmedi kendisini...pazartesi kendisini gördüğümüz de maşallah keyfi gayet yerindeydi...
Ben de 2 gündür hissediyorum minik tekmelerini,kızım ilk tekmesini gecenin bi vakti 3 kez aynı yere vurarak yaptı,al sana tekme dedi:) sabah yine aynı yere 3 kere tekmecik attı,üstüste 3 kez tekme aramızda bi şifre galiba:)çok güzel bi duygu,inş sen de en yakın zamanda hissedersin,doktorum bana 22.haftaya kadar yolu avr demişti,ben 20.haftanın ilk günü hissettim...
Kizlar bugun kocamin dogumgunu. Hediye almak icin disari cikmam lazim ama soguktan cekiniyorum.
kızlar bakın atkı beremiz bitti
güzel olmuş mu
Harika olmus. Gule gule giysin minik.
teşekkür ederim canım
bu arada eşinin dgünü olan sendin değil mi?
hep beraber mutlu yıllar diliyorum size
eminecim okurum bende hergün bir kişi demişsin ,onu planlamak zor olur bence okuyabilecekler aklına geldikçe okusun yollasın önemli olan niyet Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
canim ben görerek aldim ama nette de aynisi vardi adam baya indirim yapinca nete gerek kalmadi benimki organik pamuktan rengsiz oluyorya birde boyasiz bi tane öle organik aldim ilk giydigi yumusacik olsun die :) suna benziyor bazi parcalari degisik sadece Eki Görüntüle 337535
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?