2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar ,

aynen dediğini yaşadım geçen akşam , bi sıçradım noluyo diye, meğer bizim paşa tepiklemiş, bikaç kere daha devam etti , yattığım pozisyonu beğenmedi herhalde, dönünce sustu :)

oyy kuzum benimm o tepikledği miniş ayaklarını yesinler
benim haylazda sola dönene kadar öylee yapyorr

günaydin kizlar uzun bir aradan sonra umarim iyisinizdir

Bizde pahali araba almamaya karar verdik o yüzden hauck düsünüyorduk ama dün bir araba daha buldum resimlerini yükliyim bu araba cok yerde yok almanyada bi magaza üretiyomus siparisle hauckla ayni fiyatlarda ama cok güzel desenli ama cok bilgi alamadik kullananlar hep güzel demis ama görme sansimiz yok bakalim siz duydunuz yada gördünüz mü hi böyle bir araba markasi: Matrix II Kombi

selam kızlar bu netten aldğınız hastane çıkışı takımlar yada tulum takımlarının malı nasıl yani beğendinizmi ben görüp dokunmadan karar veremiyorum ama çok da hoşuma giden modeller oluyor çok kaarsız kaldım

günaydın kızlar herkese
konular bebek arabaları heralde
umarım hepiniz gönlünüze göre arabaları bulursunuz
kararsızlık en kötüsü

umaygülay ben hastane çıkışını falan internetten almadım
daha doğrusu kıyafetlerin hiçbirini almadım diyebilirim, çok nadir aldım
hastane çıkışını organik olanlardan aldım

akıllıbıdık demek carrefourda indirim varmış
bugüne kaldığını hiç sanmam yaa
ama dün haberim olsa kesinlikle kaçırmazdım yaa hemen alır stok yapardım

canim ben görerek aldim ama nette de aynisi vardi adam baya indirim yapinca nete gerek kalmadi benimki organik pamuktan rengsiz oluyorya birde boyasiz bi tane öle organik aldim ilk giydigi yumusacik olsun die :) suna benziyor bazi parcalari degisik sadece

emine arkadaşım bende akşam yasin okudum senin içinde dua ettim ayrıca ayetel kürsi de okudum,allah kabul eder inşallah

herkese tünaydın annecikler...

sabah tetanoz aşımı oldum bennnnn, bir de bebişimin kalp atışlarını dinledimmm

daha aşı ayptırmamaış olanlar için söyliyim, şu an çok acımıyor ama demin saçımı kuruturken makineyi elimde havada tutmakta zorlandım. yani bi ağırlık var diyebişirim.

bu arada zeynep ben senin yerine heyecan yaptım valla. bir an önce git gel de hbrlerini alalım bebişin.

kızlar ben şimdi güne gidiyorm mamalar yicem bi sürü. akşama görüşürüz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 337540
kızlar bakın atkı beremiz bitti
güzel olmuş mu

çok güzel olmuş canım elinize sağlık :)

hmm anlıyorum canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…