- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.001
ankarada da var metro
fiyatları uygun mu bez konusunda?
hem eve de yakın orası
carrefourda 3 al 2 öde kampanyası var canım
paketi 15 tlye falan gelecek 3 tane alınca
bence gayet ekonomik
crafty sana bişey daha sorayım
şimdi ben 2 paket yenidoğan aldım
1 paket daha alayım mı?
yoksa 2 paket 2 numara mı alayım?
ne alayım fikir ver carrefoura gidicem de
sn bizim topiğin hesap uzmanı ol ferdacımmm.bende alayım o zaman
kapıda öderim kaç gündür deterjanım yok ya evlendiğimde evimize alışveriş yapmıştık kocamla.ozaman almıştım anca bitti.15 ay oldu evleneli 6 kiloluk.ne kadar ekonomik insanım ben ya
maşallah canım iyi kullanmışsınsn bizim topiğin hesap uzmanı ol ferdacımmm.bende alayım o zaman
kapıda öderim kaç gündür deterjanım yok ya evlendiğimde evimize alışveriş yapmıştık kocamla.ozaman almıştım anca bitti.15 ay oldu evleneli 6 kiloluk.ne kadar ekonomik insanım ben ya
maşallah 15 ayda 6 kilo. ben sanırım yiyorum deterjanı. en fazla 3 aykullanıyorum. kocamı batırcam
yenidoğan 2 tane var zatenprimalar ufakmış dedim ya kuzum
bence 3 tane 2 numara al 2 yenidoğan fırsatın varsa indirimdeyken 3 tane de 3 numara al
15 TL bedava paketine 23 TL normalde onlar
benim de sık biter deterjanımmaşallah 15 ayda 6 kilo. ben sanırım yiyorum deterjanı. en fazla 3 aykullanıyorum. kocamı batırcam
ayyy çok tatlı olmuş bu güle güle kullanın
ya ben artık doğurmak istiyoooooooooooooooooooooooooooorummmmmmmmmmmmmmm
kadıköy şifayı aradım şimdi doğum fiyatı için 7.400 tl benim özel sigortam var diye 4.925 oluyormuş +750 bebek paketi..vermiycem yaaaaa bu paraları onlara yedirmiycem paşabahçe ssk neyime yetmiyorrrr
çağrı merkezindeki kıza dedimki yenidoğana yapılan hiçbirşey için ücret alınmıyor bu 750 ne parası sorması ayıp dedim yooo alınıyor bizim bir bilgimiz yok dedi nereye şikayet etsek şu hastaneleri acaba
bir hastane daha aradım central hospital kozyatağı normal 900 sezeryan 1600 ssklıya..artı bebek masrafı yok herşey dahil kapı süsü bile takıyorlarmış.
Birde bebeğin göbek bağı düşünce hemşireler bizden randevu alıp bebek için eve geliyorlarmış yıkamaya yardım etmek için uyutma yıkma kolaylığını öğretmek için
ve erken doğum söz konusu olduğunda yenidoğan kuvöz cihaz vs.ücreti almıyorlarmış??
Sizce bu nasıl hastaenyi bir inceleyin
central hospital
yenidoğan 2 tane var zaten
o zaman 3 tane de 2 numara alayım
dediğin gibi belki 3 de 3 numara alırım
o zamana batmaz durursak hala(oturduğum yerde yine 100küsürlük bişeyler aldım da)
15 tl bence de çok ucuz
teşekkür ederim yardımın için
bende artık doğurmak istiyorum...
Cnm bence son yazdığın hastane daha mantıklı gerek yok o kadar para vermeye..
neden bilmem ama bez indirimleriyle hiç ilgilenmiyorum
prima ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzalıcaz sanki
ya töbe diyin allah'ın dilek kapısı açık olacak.
Taşımaya sabır, zamanında doğurmak için dua edin bol bol
doğru tabi ikizi ben doğuracam
Ilgilenme sen daha
sonra bez parasından batmayın da
Ikizlerini reklam filminde falan oynat bari de sponsor olsunlar size ya işiniz zorr
Bana benzerlerse oynarlar bez reklamında dalin reklamında falan
ama babalarına benzerlerse çok zor
Annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.Poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.Lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.Yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.Ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Pipisinide gorduk,erkekmis
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiAman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
Simdi ben netden alisverisi icin sapitayiiiim
annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiaman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
banada 3 ay gidiyo şimdi korktumm kendimden
Annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.Poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.Lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.Yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.Ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiAman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
merhaba haziran annişleri :) ankarada ayrıntılı ultrasona gidenler veye gidecek olanlar nereye gidecekler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?