2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhhatle doğurmayı, büyütmeyi nasip etsin. artık alışveriş için kendini kaybedebilirsin. ben bu aralar hiç duramıyorum. her şeyi alasım var

gözün aydın canımm Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

gözünüz aydın canım
demek erkek geliyor bitane daha
sağlıkla gelsin inşallah
bizler de atlatsaydık şu ayrıntılıyı
zaman yaklaştıkça korkmaya başladım:18:

Saol canim. Evet bir haziran prensi daha geliyor
Bende senin gibiydim iceri girince gecti korku heycan kaldi ama :18:

aras berk geliyo demekkiii
Sağlıklı gelsin inşallah

güzel haberlerin darısı bize olsun

Evet guzelim Aras Berkimiz geliyor Insallah ,hepimizin yavrulari saglikli gelsin dünyaya

Tesekkur ederim canim. Amin insallah

merhaba
ben de kendi merkezimde yaptırıyorum
lina kadın sağlığı merkezinde

meraba
ben kendi hastanemde yaptırıyorum
akropol hastanesinde

cevaplar için teşekkür ettim kızlar :)
ne kadar ödeyeceksiniz? benim doktorum eyüp ekiciye yönlendirdi o da 350 liraymis.doktorun hakkındaki yorumlar gayet olumlu ama son zamanlarada kimse bişey yazmamış oyuzden eyüp ekiciye giden var mı diye merak ettim

ben 150 tl vericem
eyüp ekici ankaranın en meşhuru
nedeni de ilk ayrıntılı ultrasonu getirmiş olması
açıkçası ünvanından ötürü o kadar pahalı olduğunu düşünüyorum, bir de tecrübelidir elbette
ablam gitmişti
daha doğrusu önce kendi doktoru aldı ayrıntılıya, göbek kordonunda tek atardamar tek toplardamar varmış öyle demişti doktoru
normali 2 atardamarmış
ama senin bebeğinde hiçbir olumsuzluk yok dedi
ablamın içine sinmedi bir de eyüp ekiciye gitti, o da aynı şeyleri söyledi
açıkçası daha uygun bir yere gidebilirsin diye düşünüyorum

ben gittim cnm. doktorum beni ona yönlendirdi. 20 dk baktı. her şeyini inceledi. alanında uzman olduğunu biliyorum. özellikle de riskli gebeliklerde uzmanmış. ama diğerlerinden farklı bir şey yapıyor mu, neden bu kadar pahalı bilemem. ben doktorum ona git dediği için gittim.

bir araştırayım.bana da biraz pahalı geldi ama başka nerede bakılıyo ya da fiyetlar nedir bi bilgim olmadığı için sizlere sorayım dedim :)

beni de doktorum direk ona yönlendirdi oyuzden ona gitcem büyük ihtimal amayine de bi araştırayım. bu arada 20 dk da çok kısaymış :) ben daha uzun sürer diye bekliyodum ( tecrübesizlik işte )

akropolde yaptıran arkadaşım 1 saate yakın sürdüğünü söylemişti
sonunda da cdyi veriyorlarmış
gidince yazarım ben de deneymimi

evet bana da kısa geldi. o paraya insan saatlerce baksın istiyor. ama olumsuz bir şey görmedi. tüm organlarını tek tek inceledi. bize de tek tek anlattı. uzunluklarını söyledi. sanırım daha bakılacak bişey yok ama bence de çok pahalı.

şahsen eyüp ekiciyi bilmiyorum
350 maşallah diyorum

150 tl vereceğim ben

evet şimdilik çok memnunum
doktorumu çok seviyorum çünkü
doğuma 1500 denmişti en son ama belki 2012de zam gelmiştir blemiyorum

bende ilk etapta oradan randevu almayı düşündüm ama sonradan olumsuz bikaç şey okuyunca biraz korktum açıkçası.yeni doğan ünitesi var mı?ben yok diye biliyorum olumsuz bir durumda sami ulusa sevk ediyolarmış galiba

şahsen eyüp ekiciyi bilmiyorum
350 maşallah diyorum

150 tl vereceğim ben
ayyy şimdi 150 tl leri duyunca ve 20 dk sürdüğünü duyunca çok pahalı geldi

akropolde yaptıran arkadaşım 1 saate yakın sürdüğünü söylemişti
sonunda da cdyi veriyorlarmış
gidince yazarım ben de deneymimi

sen ne zaman gideceksin? acaba bende mi akrapolden alsam randevuyu kafam çok karıştı

minesualp eyüp ekici de cd veriyor mu acaba?

Son düzenleme:
bende akropole gidiyorum tanıdıklarımdan oraya giden çok oldu bülent beye gittim çok memnun kaldım..

yenidoğan yok, benim de kafama takılan tek şey o
ama büyük şehirdeyiz çok şükür, hemen sami ulusa ya da başka bir devlete gideriz diyorum
tabi Allah aksilik yaşatmasın

ben 10 şubatta giricem
yalnız randevu alacaksan şimdiden ara çünkü 3-4 hafta full dolu oluyor heryer

dediğin gibi Allah bi aksilik yaşatmasın sağlıkla doğar inşallah bebiklerimiz:) eyüp beye bugun randevu aldım akşam eşimle konuşayım da olmazsa akrapolden alayım randevumu. yarın da arayıp randevumu alırım.buarada sen detaylıdan sonra nasıl geçtiğini,ne kadar sürdüğünü vs yazarsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…