- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #5.041
tmm canim tabikiyazarimdediğin gibi Allah bi aksilik yaşatmasın sağlıkla doğar inşallah bebiklerimiz:) eyüp beye bugun randevu aldım akşam eşimle konuşayım da olmazsa akrapolden alayım randevumu. yarın da arayıp randevumu alırım.buarada sen detaylıdan sonra nasıl geçtiğini,ne kadar sürdüğünü vs yazarsan sevinirim :)
merhaba annişlerrrr :)
devletde yaptrcak olan yokmu hiç ayrıntılı ultrasynu ?
bide bişi merk ediyorum tekme atıyo dıyorsunuz ya nasıl atıyo yani belli belirsiz hissedilcek bişey mı yok sa bariz net olan birsey mi ben tam olrak hissedemiyorum segirme gibi seyler hissediyorum :26:
bide bişi merk ediyorum tekme atıyo dıyorsunuz ya nasıl atıyo yani belli belirsiz hissedilcek bişey mı yok sa bariz net olan birsey mi ben tam olrak hissedemiyorum segirme gibi seyler hissediyorum :26:
tmm canim tabikiyazarim
buralardasin di mi yoksa ozelden miyazayim
bence de esinle konus
iki kTindan fazla para mucize yaratmayacakya
buralardayım aslında hergün takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum :)haklısın canım aslında fazla para vermenin bi anlamı yok bebikcana bişeylere alırım aradaki farka :)
zemka sen su an nereye gidiyosun doktora
kızlar e bebek de 4 subat da hauck da 5 subat da chicco da 11 subat da concord neo urunlerınde idirim var diğer günlerde birsürü markalrada indirim var :)
canım ben kavaklıdere bayındıra gidiyorum.doktorum çok iyi herşeyi açıklıyor ve çok sakin ama sgk anlaşması yok oyüzden kafam karışık açıkcası.başka bi doktora mı gitsem diye düşünmeye başladım
anlassma olmamasikotu
pahali olur epey
kac diyorlar doguma
kızlar e bebek de 4 subat da hauck da 5 subat da chicco da 11 subat da concord neo urunlerınde idirim var diğer günlerde birsürü markalrada indirim var :)
zemka onceki sayfadaki son yazdimi okudun mu
bir hastane daha aradım central hospital kozyatağı normal 900 sezeryan 1600 ssklıya..artı bebek masrafı yok herşey dahil kapı süsü bile takıyorlarmış.
birde bebeğin göbek bağı düşünce hemşireler bizden randevu alıp bebek için eve geliyorlarmış yıkamaya yardım etmek için uyutma yıkma kolaylığını öğretmek için
ve erken doğum söz konusu olduğunda yenidoğan kuvöz cihaz vs.ücreti almıyorlarmış??
sizce bu nasıl hastaenyi bir inceleyin
Central Hospital
Annislerrr
Ben geldim detayli ultrasondanBebisimizin rahati pek bi yerindeydi.Poposunu karnima dayamiz yuzu asagi dogru parmagi agzinda oh oh gel keyfim gel.Lavaboya gittim bide koridorda atladim zipladim,bebis biraz duzeldi.Yan yatti bu sefer. Doktor baya bir inceledi herseyi tek tek anlatarak. ölcüleri filan hepsi guzeldi,kafasinin,karninin.Ayaklari filan 3 cm di. Ay yuzunude gordum kuzumuun. Minicik agzi burnu oy oy.
Pipisinide gorduk,erkekmis
Ben kiz diye hissediyordum tutmadiAman saglikli olsunda yavrum gerisi önemsiz.
Simdi ben netden alisverisi icin sapitayiiiim
Kızlar alakasız bir konu ama ben hamile kalmadan önce kayganlaştırıcı kullanıyordum. Gleitgelen jel adında, eczanede satılıyor. Şimdi de kullanıyorum ama doktora sormadım.
Aranızda kullanan var mı? zararı var mıdır acaba bebeğe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?