2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba annişlerrrr :)
devletde yaptrcak olan yokmu hiç ayrıntılı ultrasynu ?
bide bişi merk ediyorum tekme atıyo dıyorsunuz ya nasıl atıyo yani belli belirsiz hissedilcek bişey mı yok sa bariz net olan birsey mi ben tam olrak hissedemiyorum segirme gibi seyler hissediyorum :26:

tmm canim tabikiyazarim
buralardasin di mi yoksa ozelden miyazayim
bence de esinle konus
iki kTindan fazla para mucize yaratmayacakya

aynen ben de hic tekma hissetmedim
hep segirme gibi
ayni seyi ben de soracaktim

sanki içimde baloncuklar patlıyormuş gibi hissediyordum bide arada sıra dönüyo galiba yani karnımda gidip geldiğini hissedebiliyorum :)2 gün önce eşim elini karnıma koyduğunda o da hissetti :) elimi koyunce bende hissedebiliyorum çok güzel bi duygu :))

ben gatada yaptıracağım haftaya..

tmm canim tabikiyazarim
buralardasin di mi yoksa ozelden miyazayim
bence de esinle konus
iki kTindan fazla para mucize yaratmayacakya

buralardayım aslında hergün takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum :)haklısın canım aslında fazla para vermenin bi anlamı yok bebikcana bişeylere alırım aradaki farka :)

buralardayım aslında hergün takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyordum :)haklısın canım aslında fazla para vermenin bi anlamı yok bebikcana bişeylere alırım aradaki farka :)

bence de
bak simdi konustum arkadasla
normalde 45 dk suruyomus ama arkadasin bebe elini yuzune koydugundan 4 saat kadar ugrasmis gormek icin
arkadas cikip geziyomus tekrar giriyomus falan
herseyini gorene kadar ugrasmis yani
sonrasind da cd yi vermis
tekrar doktora giriyomusuz sonra o da biseylere bakiyomus iste

kızlar e bebek de 4 subat da hauck da 5 subat da chicco da 11 subat da concord neo urunlerınde idirim var diğer günlerde birsürü markalrada indirim var :)

anlassma olmamasikotu
pahali olur epey
kac diyorlar doguma

kızlar e bebek de 4 subat da hauck da 5 subat da chicco da 11 subat da concord neo urunlerınde idirim var diğer günlerde birsürü markalrada indirim var :)

haber verdiğin iyi oldu canım :) daha bebek arabası almamıştık isabet oldu :) inşallah bu indirimden faydalanarak alırız :)

annelerr 3lü test sonucumu aldım ama doktor çıkmış gösteremedim sonucu size bi yazıyım de fikir verin

E3 2.63
AFP 34.6
HCG 33347

başkada bişy yazmıyo:26:

Kızlar alakasız bir konu ama ben hamile kalmadan önce kayganlaştırıcı kullanıyordum. Gleitgelen jel adında, eczanede satılıyor. Şimdi de kullanıyorum ama doktora sormadım.
Aranızda kullanan var mı? zararı var mıdır acaba bebeğe?

ya canım biz seninle yakın oturuyoruz sanırım, en azından sen de asya kıtasındasın
ben medical e gidiyorum, hastane hakkında pek iyi şeyler söylemiyolar ama dr dan çok memnunum, orayla da konıştun mu hiçi ne kadar fiyat verdiler mrk ettim de. ben hiç daha fiyat konuşmadım. ama central iyiymiş hakkaten.

hayırlı olsun zeynepcim. oğluşuma bi arkadaş daha geldi :))))))) çok sevindim sağlıklı olmasına...

ben devlette yaptırcam ayrıntılı ultrasonu. bugün sağlık ocağından da dediler ki 26. haftada şeker yüklemesi yapılıyomuş, hastaneye gidince onun da randevusunu al dediler...aklınızda bulunsun. testlerini devlette yaptıranlar bu günlerde şeker için de tarih alabilirler. özellikle istanbulda yaşayanlar. çünkü burada randevular dolu oluyo, yer yok diyo bazen hastaneler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…