- 9 Aralık 2011
- 266
- 3
- 96
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.441
ayy canım seninle beslenme tarzımız tıpatıp aynı
ama ben de dün dr dan geldiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ve bundan sonra da çalışcam inşş...
hadi hayırlı hbrlerle gelin inşş kızlarr..
aman senin ağzını burnuu yesinlerrr
pişşşttt kız anneleriiihepiniz koyun bakalım kızlarınızın fotolarını, oğluşum seçsin beğensin
hoşbulduk canım biri kz biri erkek
ayyy ne güzel hemen beşik kertmesi yapın:):):)
merhaba güzel hamişlerbende 21 haftalık hamişim inş. allah kısmet ederse mayıs sonu haziran başı annesi olucam çünkü benim bebişler ikiz topikte bildiğim kadarıyla bir tane ikiz annesi var eğer benide aranıza alırsanız 2. side ben olmak istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
ayy ne güzel. rabbim sana da evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşş.
topic imizin bi ikizi daha oldu
ayyy ne güzel hemen beşik kertmesi yapın:):):)
aaaaaa ikizlerime kardeş gelmiiişşş
o berdel oluyo canım
değiş-tokuş
evet canım aramızdada sadece 1 hafta var
o berdel oluyo canım
değiş-tokuş
merhaba güzel hamişlerbende 21 haftalık hamişim inş. allah kısmet ederse mayıs sonu haziran başı annesi olucam çünkü benim bebişler ikiz topikte bildiğim kadarıyla bir tane ikiz annesi var eğer benide aranıza alırsanız 2. side ben olmak istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim
inşallah sen, ben, hepimiz sağlıkla alırız miniklerimizi kucaklarımıza
hoşgeldin :) akıllıbıdık da sen de çok sanslısınız :) ikiz bebişlerimin olmasını çok istemiştim :) ikinizde gülel güle büyütün bebişlerinizi
amin canım aminn
hosbulduk canımbelki ikinci bebişin ikiz olurr
kızlar size bişey sorucam. ben evde pek balık yapmıyorum. canım istediği zaman kayınvalideme söylyorum, onlar da yapıp yiyoruz. ama benim daha sık balık yemem lazım, öyle olunca da zırt pırt söyleyemiyorum onlara. hem de kızartma yapıyo balığı hep, o da bana bi fayda sağlamıyomuş gibi geliyo.
şimdi size sorum şu; ben evde kolayca fırında nasıl balık yapabilirim ve hangi balık fırında güzel olur? bana bi fikir verebilir misiniz?
sen nerdensin cnım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?