2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benimde ilk çocuğum bende allah ne veririse doğurayım diyorum alsam mı ki acaba

ayy bende hamile yogasına ve pilatesine gitmek istiyorum ama pilatesi daha önce hiç yapmadım oyüzden de tavsiye etmiyorlar.acaba yoga için de aynı şey geçerli midir?sen daha önce yoga yapmış mıydın?

kızlar ben istanbul haşim işcan geçidi var orda birsürü mağaza var. bu ayın 15 inde oraya bakcam. internetten en son mecbur kalırsam alırım. görmek kumaşına dokunmak istiyorum çünkü. birde haşim işcanda her keseye uygun markalar var.

benim totom sığsa i move'a biner yazıhane koltuğu gibi döndürür dururum
zorla bakem belki sığar sığmasada bir tabure attır üstüne
[lıst=1]
[/lıst]

bilmiyordum forum ankara pek cazip gelmiyor ısınamadım bi türlü, kipa yada bauhausla ilgili ihtiyacımız olduğunda gidip sadece o marketlere girip gidiyorduk
anaaaammm tutmayın beni

yarın iyi bir moralle çık kontrolden dal gitsin

kızlar biz chicco i move almaya karar verdik ama çevremdeki herkes çok pahalı diyor kafam karıştı açıkçası hem özelliklerini hem de modelini çok beğenmiştik.
ama haklılar çok pahalı kumaşı janjanlı ya bende ona takıldım yakar mı acaba birde bişey damlasa lekesi yayılır gibi geldi o kumaşta...:44:

hepimiz concord mu alacan ne en sonunda

bende ne alacak olsam istanbulda alıyorum soluğu

kızlar merhabaaaa
ben bi geçmişi okuyup geliiimm
çok kaynattık canım zor olacak senin için

benimde ilk çocuğum bende allah ne veririse doğurayım diyorum alsam mı ki acaba

bence al gitsin yaa :) Mercedes gibi zaten, eve gelince de bauıldık..sonuçta bu tarz arabalar 3 ayağa 5 yukarı aynı , içine sindiyse al geç
bir çok avantajı var, koltuğu çıkarmadan katlayabiliyosun, araba katlanınca sürükleyebiliyorsun tekelerkeleriyle , tekerleklerini çıkarabiliyorsun, ki en büyük avantajı ana kucağını tek elle arabaya oturtailiyosun,diğer tüm modellerde iki elle yapmak zorundasın...

elbette çok çok güzel başka modeller var, ama önemli olan herkesin kendi içine sinmesi bence...bebek arabası alanlar da alacak olanlarında bebişleri güzel güle kullansınlar :)

ayy bende hamile yogasına ve pilatesine gitmek istiyorum ama pilatesi daha önce hiç yapmadım oyüzden de tavsiye etmiyorlar.acaba yoga için de aynı şey geçerli midir?sen daha önce yoga yapmış mıydın?

platesi kesinlikle önermiyorlar aslında, hamilelikte esneklik hormonu yüksek oluyormuş rahatça yapabiliyormuşsun ancak hamilelikten sonra yaptığın hareketleri akalıcı hasar verebiliyormuş.
Yoga hem çok keyifli hem kesinlikle zorlamıyor, nefes teknikleri ve doğumda sancı geldiğinde nasıl nefes alman gerektiğini falan öğretiyorlar.
hareketlerin hepsi sadece hamilelere özel , mesela doğumda çalıştırmamız gereken kasları ( ! ) :) şimdiden çalıştırıp güçlenmesini falan sağlıyorlar...normal doğuma etkisi büyük diyorlar ama bakalım...

offf tofita yaa çok fena gaza geldim ya ben dede bize concord allll benim dedem concord gibi adam der kızım da artık...

ayy canım seninle beslenme tarzımız tıpatıp aynı
ama ben de dün dr dan geldiğimden beri dikkat etmeye çalışıyorum ve bundan sonra da çalışcam inşş...

günaydın topikkkkk
kızlar birazdan hastaneye gidicem ayrıntılı ve şeker yüklemesi için dualarınızı eksik etmeyin lütfen

günaydııın herkese bgn bzmde ayrıntılımız war dualarını eksik etmeyn kızlaaar allah hepimizin yardımcısı olsun işlhhh

hadi hayırlı hbrlerle gelin inşş kızlarr..

Eki Görüntüle 342348 Eki Görüntüle 342349 Eki Görüntüle 342350

teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa

aman senin ağzını burnuu yesinlerrr

pişşşttt kız anneleriii hepiniz koyun bakalım kızlarınızın fotolarını, oğluşum seçsin beğensin

iyi bi yer araştırayım da bende başalyım bir an önce :) normal doğum istiyorum o yüzden baya yararı olur :)

offf tofita yaa çok fena gaza geldim ya ben dede bize concord allll benim dedem concord gibi adam der kızım da artık...

evet evet evet , hele dede alacaksa hiç düşünme :)
bizim de alt komşumuz kullanıyor 1 yıldır çok memnun, al geç , alınca çok ferahlıyosun, bi ihtiyacın daha üzeri çizilmiş oluyo hem :)

yesinler teyzesi yesinler.... bence oğlan anneleri hep dilinizde kalacak bu laflar... yeni nesil kızlar gümbür gümbür geliyor... elinizden alacaklar paşaları

merhaba güzel hamişler bende 21 haftalık hamişim inş. allah kısmet ederse mayıs sonu haziran başı annesi olucam çünkü benim bebişler ikiz topikte bildiğim kadarıyla bir tane ikiz annesi var eğer benide aranıza alırsanız 2. side ben olmak istiyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim

hoşgeldin canımmm.. senin ikizlerin cinsiyeti ne?

tabi ne demek hoşgeldiniz sizinkilerin cinsiyeti nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…