2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

chicco i move de çok güzel janjanlı... onu kız aal concordu oğlana

ben de aynı durumdayım kuzum nerede ucuz olur neresi pahalıcıdır hiç bilmiyorum
chicco i move u sordum telefonla chicco ankamall mağazasından, 2200 tl %15 iskonto yapıyoruz dediler 1870'e geliyo:26:

Istanbula olanlar için demstok diye bi yer varmış demsa'nın outlet mağazası
orada mothercarein falan outlet ürünleri ucuza satılıyormuş
bir de kipanın f&f markası çok kaliteliymiş

kipadan bende çok kıyafet aldım uygun fiyata harika penyeleri var hemde indirimde çoook ucuz

kipadan bende çok kıyafet aldım uygun fiyata harika penyeleri var hemde indirimde çoook ucuz

ivet ben de senin tavsiyenle penye battaniyelerden almıştım
gayet güzellerdi.. Inşallah bu pazar da bi kipa yapabiliriz.. Motherdan zaradan sonra babamıza çerez gibi gelecektir

günaydın annişle ve onların kuzucukları :) demstok ankaradaki etlik forum da da var.orda moda sokağı yapmışlar o sokakta var.ben de ordan mother care in zıbınlarından aldım.kış olduğu çin yazlık ürünler indirimdeydi ve bizim bebişlerde yazın doğacağı için gayet iyi oldu yazında kışlıklarını ordan alcam:) fiyatlarda çok uygun :)

[lıst=1]
[/lıst]

bilmiyordum forum ankara pek cazip gelmiyor ısınamadım bi türlü, kipa yada bauhausla ilgili ihtiyacımız olduğunda gidip sadece o marketlere girip gidiyorduk
anaaaammm tutmayın beni

[lıst=1]
[/lıst]

bilmiyordum forum ankara pek cazip gelmiyor ısınamadım bi türlü, kipa yada bauhausla ilgili ihtiyacımız olduğunda gidip sadece o marketlere girip gidiyorduk
anaaaammm tutmayın beni

bize uzak zaten bizde moda sokağı için gitmiştik gidince gördüm bende ve hemen aldım bişeyler.ama sırf o mağaza için daha çok giderim oraya :)

ya diğerlerine göre çok güzel özellikleri var ama benimde içim gitti fiyatı duyunca birkere içime de sinmişti ama şimdi çook muallakta kaldım... sizler ne alacaksınız

biz de bir dünya araştırmadan sonra concord neo aldık e-bebek'ten.
1399 tl ye puseti aldık , 250 tl hediye çeki verdiler, onunla da ana kucağını aldık ( gerçi biz ion modelini değil, intense aldığımız için 399 tl daha üstüne verdik )
.
pahalı ama bzizim ilk çocuğumuz, kısmet olursa 3 düşünüyoruz, kendini 3 çocukta ammorti eder dedik :) Çok sağlam çünkü, Alman malı...

Annişler herkese günaydınnn biraz geç oldu ama :)
tetanoz aşısını olmam lazım ama çok tırsıyorum,olanlar yorum yapabilirmi lütfen...

canım iğne vurulurken herhangi birşey hissetmiyorsun sonrasında yaklaşık 2 gün süren hafif kol ağrısı oluyor,o ağrı bişey değil bebek doğuracağız daha

kızlar biz chicco i move almaya karar verdik ama çevremdeki herkes çok pahalı diyor kafam karıştı açıkçası hem özelliklerini hem de modelini çok beğenmiştik.

kızlar biz chicco i move almaya karar verdik ama çevremdeki herkes çok pahalı diyor kafam karıştı açıkçası hem özelliklerini hem de modelini çok beğenmiştik.

hakikaten pahalı
dedim ya 3 lü travel sistemi 1870 tl
dezavantaj sayarsan çok ağır bir araba 13.6 kg

bir de yeni bir model olduğu için kullanan çok yok
dolayısıyla terletiyor mu? Konforlu mu? çok bilemiyoruz
Neolar bildiğim kadarıyla 2011 de yeni bir kumaşa geçmişler ve hiç terletmiyormuş

aslında haklısın çok ağır yalnız başımayken zorlar beni.bir de neoları araştırayım bakayım.ya ben hamile kalmadan önce alt tarafı bebek arabası vs ne kadar abartıyorlar diye düşünürdüm ama iş öyle değilmiş bebişler için her detay ince ince düşünülüyormuş :)

Kizlar evde CD ile egzersiz yapiyormusunuz? örnegin Tugba özay in veya Ebru salli nin cdleri ile??

canım bebek eşyaları için gebzede bende pek bi yer bilniyorum ki :) İstanbul yada İzmit'e giderim ama bu bebek arabasını alırsam gebze center mağazasına getittiririm bide kapalı çarşıya gitmek istiyorum çok uyunmuş oralarda aynı markaların ürünleri..

Kizlar evde CD ile egzersiz yapiyormusunuz? örnegin Tugba özay in veya Ebru salli nin cdleri ile??

ben 1 ay boyunca hamile yogasına gittim ama şimdilerde gidemiyorum artık işlerin yoğunluğundan cumartesileri de çalışacakmışız.
Ama öğrendiklerimi evde tekrarlamaya çalışyorum , faydası çok oluyo, özellikle şişkinliği falan olanlar , hiçbişiciğiniz kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…