- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.401
biz de chicco i move ile concord neo arasında kaldık..
Inşallah ikisini de bizzat görünce karar vereceğiz
e bebek avent indiriminden yararlanacaktım ben de ama fiyatlara bir baktım zaten indirimsiz fiyatlar ortalamanın üzerinde
%29 indirimle de internet piyasasından 2-3 tl ucuza geliyo o da kargo ücretiyle sıfırlanıyo
eee sen nereden alacan ki ben piyasayı çok iyi bilmiyorum joker e bebek falan biliyorum istanbul da olanlarrrr nereden alıyorsunuz siz...
Iyimiş fiyat özellikleri nasıl acep... Sen buraları iyi biliyorsun cano biz nereden baksak bu bebek eşyalarını...
chicco i move de çok güzel janjanlı... Onu kız aal concordu oğlana
ben de aynı durumdayım kuzum nerede ucuz olur neresi pahalıcıdır hiç bilmiyorum
chicco i move u sordum telefonla chicco ankamall mağazasından, 2200 tl %15 iskonto yapıyoruz dediler 1870'e geliyo:26:
Istanbula olanlar için demstok diye bi yer varmış demsa'nın outlet mağazası
orada mothercarein falan outlet ürünleri ucuza satılıyormuş
bir de kipanın f&f markası çok kaliteliymiş
kipadan bende çok kıyafet aldım uygun fiyata harika penyeleri var hemde indirimde çoook ucuz
Benim arkadaşlarım tek mesajda anlar
ivet ben de senin tavsiyenle penye battaniyelerden almıştım
gayet güzellerdi.. Inşallah bu pazar da bi kipa yapabiliriz.. Motherdan zaradan sonra babamıza çerez gibi gelecektir
ben de aynı durumdayım kuzum nerede ucuz olur neresi pahalıcıdır hiç bilmiyorum
chicco i move u sordum telefonla chicco ankamall mağazasından, 2200 tl %15 iskonto yapıyoruz dediler 1870'e geliyo:26:
Istanbula olanlar için demstok diye bi yer varmış demsa'nın outlet mağazası
orada mothercarein falan outlet ürünleri ucuza satılıyormuş
bir de kipanın f&f markası çok kaliteliymiş
evet yaaaa çok para inş kullanabilirizde değer aldığımıza inip yüricemmm bennn diye tutturursa varya ben binerim o kadar para vernce...
günaydın annişle ve onların kuzucukları :) demstok ankaradaki etlik forum da da var.orda moda sokağı yapmışlar o sokakta var.ben de ordan mother care in zıbınlarından aldım.kış olduğu çin yazlık ürünler indirimdeydi ve bizim bebişlerde yazın doğacağı için gayet iyi oldu yazında kışlıklarını ordan alcam:) fiyatlarda çok uygun :)
[lıst=1]
[/lıst]
bilmiyordum forum ankara pek cazip gelmiyor ısınamadım bi türlü, kipa yada bauhausla ilgili ihtiyacımız olduğunda gidip sadece o marketlere girip gidiyorduk
anaaaammm tutmayın beni
ya diğerlerine göre çok güzel özellikleri var ama benimde içim gitti fiyatı duyunca birkere içime de sinmişti ama şimdi çook muallakta kaldım... sizler ne alacaksınız
Annişler herkese günaydınnn biraz geç oldu ama :)
tetanoz aşısını olmam lazım ama çok tırsıyorum,olanlar yorum yapabilirmi lütfen...
kızlar biz chicco i move almaya karar verdik ama çevremdeki herkes çok pahalı diyor kafam karıştı açıkçası hem özelliklerini hem de modelini çok beğenmiştik.
hakikaten pahalı
dedim ya 3 lü travel sistemi 1870 tl
dezavantaj sayarsan çok ağır bir araba 13.6 kg
bir de yeni bir model olduğu için kullanan çok yok
dolayısıyla terletiyor mu? Konforlu mu? çok bilemiyoruz
Neolar bildiğim kadarıyla 2011 de yeni bir kumaşa geçmişler ve hiç terletmiyormuş
eee sen nereden alacan ki ben piyasayı çok iyi bilmiyorum joker e bebek falan biliyorum istanbul da olanlarrrr nereden alıyorsunuz siz...
çok sağol canım evet çok çekişmeli bir sabah yaşadık
iyimiş fiyat özellikleri nasıl acep... sen buraları iyi biliyorsun cano biz nereden baksak bu bebek eşyalarını...
Kizlar evde CD ile egzersiz yapiyormusunuz? örnegin Tugba özay in veya Ebru salli nin cdleri ile??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?