2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Çok doğrusun cnm Allah hepsine ıyı kader yazsın ıns anne baba tahtını yapar bahtını yapamaz..Allah bebıslerımızın bahtını açık etsın..Allah ıyı evlat eylesın ınş..

bu arada kızlar agustos annelerınden alıntı yaptım ucretsız annelık egıtım kursu varmış;

Acıbadem hastanesinin ücretsiz kursları iletişim aşağıda.. Bilgi için aşağıdaki numaraları arayın

Bilgi ve kayıt için:
Acıbadem Kadıköy: (0216) 544 44 44
Acıbadem Maslak: (0212) 304 44 44
Acıbadem Bakırköy: (0212) 414 46 18
Acıbadem Bursa: (0224) 270 44 44
Acıbadem Kayseri: (0352) 207 44 44
Acıbadem Kocaeli: (0262) 317 44 44
Acıbadem Adana: (0322) 455 44 44
International Hospital: (0212) 280 40 30
ACIBADEM | Douma Hazrlk Kursu[/QUOTE]

Super oldu bu, benim arkadasimi dogumda azarlamisti ebe hemsire falan, dogum icin niye egitim almadin diye
Dusunsenize sanci cekiyorsunuz bir de ustune azar!!!

Bugun skip hop un bebek bakim cantalarini inceledim, bayildim. Juju bebe galiba magazanin adi suadiyede, cok pahaliydi.
Ayhan bebenin internette indirimini gordum, baska bir yerde indirim duyan goren bilen var mi?

canım çok çok geçmiş olsun,hastane kontrolünde olmaan daha iyi olur rabbim yardımcın olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..

bizde bugün 22 haftalık olmuşuz şaka maka geçiyor zaman bebişimi kucağıma alıcağım günü iple çekiyorum..

cnm balık dedin şalgam dedın canım çektii vallaa...

Kizlar ben bu buzlukdan cikarilmis et, tavuk olsun balik olsun cok acemiyim.
Simdi buzlukdan cikarip folyoya atsam baligi olurmu ki?

Eki Görüntüle 342348 Eki Görüntüle 342349 Eki Görüntüle 342350

teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa

maşallah kuzucuk çok tatlı Allah kucağımıza da almayı nasip etsinnn

gözün aydın canım çok sevindim maşallah diyelim

kızlar ben yatak ve beşiği de aldım, oooh 2 çizik daha attım alınacaklar listesine...ama yine de çiz çiz bitmiyo

canım beşiğe bayıldım bende böyle bişey almayı düşünüyorum fiyatı nasıl?

yanlış görmediysem beşiklerin fiyatı 550 ve 250 idi
ama mothercarede 3 mobilya alınca %20 indirim yapıyorlarmış
600e gelmiş sanırım 2si

ayzan cnm...rabbim meleğini korusun canını sıkma rahat olmaya çalış güzel düşün lütfen...
hayırlı haberlerle geleceksin inşallah...

Cok gecmis olsun ayzan. Bol bol yat ve moralini yüksek tut. Canini skma dicem ama zor,anne olmak iste. Insan kendinden once karnindaki cani dusunuyor.
Umarim hersey en kisa zamanda duzelir.

canım çok çok geçmiş olsun,hastane kontrolünde olmaan daha iyi olur rabbim yardımcın olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..

çok çok teşekkür ederim.Allah hpinizden razı olsun.şimdilik yatıp dua etmekten başka bişi yapamıyorum.izmirde kimsemiz yok malesef ama yarınki hastane durumumuza göre görümcemi getirmeyi planlıyoruz.endişelenmemek elde olmuyo malesef,benimki tüp bebek ama bunun tedavisi normali yoktur heralde,insan her halükarda buna zaman taşıdığı,hissettiği evladı için endişeleniyo.Allah hepimize bu günleri gülerek hatırlayacak zamanlar yaşatsın yavrularımızla.hepinizi seviyoruz iyiki varsınız.dualarınızla dahada iyi olucaz Allah'ın izniyle.

İyi akşamlar kızlar, hiç vakit olmuyor uğrayamıyorum foruma, fırsat buldum geldim :) Boğaz ağrısı, burun akıntısı, öksürükle baş etmeye çalışıyorum Kocaman olduk ya, 21 hafta 6 günlük oğluşum, nasıl büyümüş müyüz?
Dün sabah bi kargo geldi eve, internette dolaşırken bi ankete katılmıştım hediye kazanmışım Deniz Paşa'nın ilk hediyeleri bunlar

maşallah çok hoşsun
benim göbiş de buna yaklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…