- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.581
canım bizimkilerde uzakta ama denk getirdi rabbim muayeneye dede anane falan gittik çok görgüsüzüz bir 5 yıl sonra bulduk bu nazlı kızı
ay gözü gönlü bol bir aday allah hepisinin bahtını da açık etsin...şimdiden böyle yüreğimiz titriyor allah onları üzdrtmesin kimseye amiiinnnnn
firdes ne güzel eklemişsin sağ ol cnm...hemen bakıyorum o markanın sitesine :)))
oğluşa ben de bulayım artık güzel şeyler....
nasılsınız kızlar geçmişi okuyamadım,sorun yoktur umarım,biz malesef zor bir gece ve gün geçirdik.gece lekelenmem oldu,sabah bebeğin hareketleri olmayınca sağlık ocağına gittim,yarım saat uğraşmalarına rağmen kalp sesini alamadılar.hemen hastaneye gittik eşimle,bebeğim kıpır kıpır maşallah,ama eşi yani plasentası çok çok aşağıda,wc ihtiyacın dışında kesinlikle kalkmayacaksın,çok tehlikeli bi durumdasın dedi drve beni ege üniv'ne yönlendirdi,takibini orda yaptır mutlaka,belki yatırırlar seni dedi.sabah ege'ye gidicem.ağlamaktan bi hal oldum inanın.hayatımda bu kadar endişelendiğimi hatırlamıyorum,Allah hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.dua edin bize nolur,bu kadar uğraşıp bunca zamana gelmişken kızıma bişi olmasına dayanamam.
kızlar çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun...içimi rahatlattınız...
22 haftalık olduk bugün...belki de dünkü karnımın içinde ki o tuhaflık yavaş yavaş hissedeceğimin sinyaliydi...
kilolu hamile kaldığım için ve öncesinde göbeğim olduğu için geç hissedeceğimi biliyorum da bu kadar geçince korkmuştum ama iyiyim şimdi...
burada fikir danışınca insan rahatlıyor...
balık en son evde hamsi yapmıştım...3 gün kokusu gitmeyince bir daha cesaret edemedim...
geçenlerde eve söyledik pişmiş hazır getiriyorlar 4 Tl artı ücret ödeyince ama memnun kalmadık tadı acı geldi...
biz de avcılar sahil de aziz ustamıza gidiyoruz haftada bir ne yapalım...miss gibi ızgara uskumru yiyoruz artık,soğanlı-rokalı ekmek arası...yanında da şalgam :)))
Kizlar ben bu buzlukdan cikarilmis et, tavuk olsun balik olsun cok acemiyim.
Simdi buzlukdan cikarip folyoya atsam baligi olurmu ki?
Eki Görüntüle 342348 Eki Görüntüle 342349 Eki Görüntüle 342350
teyzelerim benim hokka gibi burnum fındık kadar ağzım var ne kadar güzel bir kızım ben yaaaa
günaydın hanımlardoktora gitik geldik her şey süpermiş oğlum 3 gün önden gidiyo:)aşı için de doktorum haftya vurulsan daha iyi dedi,ben de haftaya vurulacağım..sağlıklı oldupu için çoook mutluyuz Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:)
kızlar ben yatak ve beşiği de aldım, oooh 2 çizik daha attım alınacaklar listesine...ama yine de çiz çiz bitmiyo
Kizlar ben bu buzlukdan cikarilmis et, tavuk olsun balik olsun cok acemiyim.
Simdi buzlukdan cikarip folyoya atsam baligi olurmu ki?
maşallahkuzucuk çok tatlı Allah kucağımıza da almayı nasip etsinnn
gözün aydın canım çok sevindim maşallah diyelim
canım beşiğe bayıldım bende böyle bişey almayı düşünüyorum fiyatı nasıl?
yanlış görmediysem beşiklerin fiyatı 550 ve 250 idi
ama mothercarede 3 mobilya alınca %20 indirim yapıyorlarmış
600e gelmiş sanırım 2si
kızlar haberlerde gördüm japonyada kadının biri 7 kg 40 gr bebk dünyaya getirmiş nasıl tosuncuk bişey
geçmiş olsun canım.doktorunu dinle ve sakın kalkma bir de demek kolay biliyorum ama ağlama ki bebişin etkilenip üzülmesin. kızını sağ sağlıkla kucağına alırsın inşallah içini ferah tutmaya çalış.
Canim icini ferah tut, kendi kendini telkin et birsey olmayacak diye.
Bir suru kadin o sekilde hamileligini tamamladi, askin nur yengi 9 ay yatmis mesela, ceyda duvenci oyle 3 ay yatti benim bildigim.
Hastanede her turlu onlemi aliyorlar, merak etme. Bol bol yat, dinlen. Hic bir sey olmayacak bebegine, bugune kadar gelmissin, saglikli bir sekilde kucagina alacagina eminim ben.
canım üzülme Rabbim bebeğini korusun dualarım seninle benim anneminde düşük tehlikesi vardı kardeşimde sürekli yatması gerektiğini söylemişlerdi hastanedede yattı bak şimdi kardeşim 18 yaşında :) seninde bebişin çok iyi olcak canım..
canım aklına kötü şeyler getirmemeye çalış söylemesi kolay biliyorum ama dr.unun dedğini yap düzelene kadar bırak hiçbişi elleme yat dinlen yanında kalabilecek sana yardımcı olabilecek birileri vardır inşallah.bu durumda birine ihtiyacın olacaktır.Rabbim yardımcın olsun,bebişini sağlıkla vakti zamanında kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Çok çok geçmiş olsun canım. Arkadaşım da dediğin gibi sorunları yaşadı. Üstelik 2 yaşında da oğlu vardı. Mümkün olduğunca evden çıkmadı, nur topu gibi oğlu oldu. Ne güzel kıpırdamış sana edişelenme diye işte canım. Sende yat dinlen. İçini ferah tut.
ayzan cım çokkk geçmiş olsun, noolur dikkat et kendine...ama sıkma canını olur mu, bebeğine de yansımasın.
biz kadınlar için öyle evde oturmak, hiç bişet yapmadan yatmak çok zor ama sen bu zor günleri de atlatıcaksın inşş
ayzan cnm...rabbim meleğini korusun canını sıkma rahat olmaya çalış güzel düşün lütfen...
hayırlı haberlerle geleceksin inşallah...
cnm benim de ilk zamanlarda plesantam aşağıdaydı , doktor kanama yapabilir hareketlerine dikkat et flan demişti , şimdi yukarı çıkmış...zamanla yukarı çıkıyor merak etme , sen sadece moralini yüksek tut , yeterince dinler, yorma kendini....
ayzan geçmiş olsun korkunu ve tedirginliğini anlıyorum.. ama çok şükür bebiş iyi
yatman gerekiyorsa yatacaksın kuzum... sayılı gün işte yarısı geçti yarısı kaldı
dikkat et aman diyim eğilme yerden bişey alma uzanma.. biliyosun zaten de tekrar edeyim dedim
ayzan kuzum sıkma canını nazlı kızlarımız işte nazlanıyorlar hepsi... hiçbir şey olmayacak annesi dinlensin istiyor o kadar tamam mı? sakın ama sakın evham yapma okuyalım bol bol herşey düzelecek çok çok iyi biliyorum seni ve kızımın nazlı arkadaşını da üzme sakın ...
selamlar kızlar
geçmişi okudum geldim herkeslerin keyfi yerinde gibi
ayrıntılıya gidip güzel haberlerle dönenler olmuş ne güzel
bebişin cicilerinden konuşulmuş, hepsi güle güle kullansın inşallahh
ayzan canım çok geçmiş olsun
bebişin iyiymiş çok şükür
hepimiz dua ederiz Allah bebeğini korusun canım
Cok gecmis olsun ayzan. Bol bol yat ve moralini yüksek tut. Canini skma dicem ama zor,anne olmak iste. Insan kendinden once karnindaki cani dusunuyor.
Umarim hersey en kisa zamanda duzelir.
ayzancım canım çok geçmiş olsun canını sıkma tatlım bebişler herşeyi hissediyo biliyosun yat dinlen bol bol bizde senin için dua ederiz Allahın izniyle bişeycik olmaz kucuğuna sen inan üzülme tatlım
İnan çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşım sakın kalkma yerinden allah bebeğine ve sana yardım etsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı nasib etsin..
Ayzancım gemiş olsun canım,allah yardımcınız olsun..aklına da kötü şeyler getirme allahın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alacağız..emekledikleri günleri,dişleri çıkarken yaşadıklarımızı paylaşacağız:)
canım çok çok geçmiş olsun,hastane kontrolünde olmaan daha iyi olur rabbim yardımcın olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah..
İyi akşamlar kızlar, hiç vakit olmuyor uğrayamıyorum foruma, fırsat buldum geldim :) Boğaz ağrısı, burun akıntısı, öksürükle baş etmeye çalışıyorumKocaman olduk ya, 21 hafta 6 günlük oğluşum, nasıl büyümüş müyüz?
Dün sabah bi kargo geldi eve, internette dolaşırken bi ankete katılmıştım hediye kazanmışımDeniz Paşa'nın ilk hediyeleri bunlar
Eki Görüntüle 342795 Eki Görüntüle 342799
maşallah çok hoşsun
benim göbiş de buna yaklaştı
göbisin ne guzel olmuuus
Çok teşekkürlerAma eşim beni beğenmiyormuş, şaka yollu yavru filim benim dedi dün akşam, gülsem mi ağlasam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?