- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.881
kızlar bugün kaydım, arabadan tutunup kendimi yavaşlattım biraz ama totomun üstüne yavaşça düştüm. bebeğim hareket ediyo ama yinede korkuyorum bişey olmuşmudur ki?
Canim biz esimle sigara icmeyiz, esimin ailesi iciyor. Ama onlar kisin ayazinda bile evime geldiklerinde balkonda icerler. Bu konuda cok despotum, asla kabul edemem, hele ki hamileyken cok kirici olabilirim cokkkk!!!
Sut kuponu nedir,cok merak ettim. O kadar gidip geliyorum aile sagligi merkezine, hemsireyle muhabbet ediyoruz hic bahsetmedi bundan.
Sanirim 2 saate yakin uyudum, iyi geldi. Uyaninca ac hissettim, dolabi actim ve afyondan gelen kaymakli lokumlar carpti gozume. Gerisini anlatmayayim, pismanlik, uzuntu ve keder:-(
selamlar herkese
akıllıbıdık gelmemiş merak ettm
benim ayrıntılı da yarın
ankarada çok kar var
inşallah gidebiliriz yaaa
Bir pazar aksami hafif yagmurda tutturdum kocama sahile inelim yuruyelim diye, sahil cok guzeldi bizden baska kimse yoktu. Bilenler bilir bizim dalyandan bostanciya guzel bir yuruyus parkurumuz var sahilde, millet spor yapar kopegini gezdirir falan. Bir grup vardi 6 kisi falan yanlarinda kopekleriyle muhabbet ediyor aralarinda. Biz yanlarindan gecerken kopekler deli gibi havlamaya basladi, kocam da cok sever kopekleri, yavru sayilabilecek bir boyutta olduklari icin hic korkunc gelmedi. Sonra iki kopek birden benim bacagima yapisiverdi, sahipleri dahil herkes kenara cekildi ama kopekler ufak olduklarindan tam dislerini geciremedi. Zar zor attim bacagimdan, kocam soke olmus donmus kalmis oyle. Ben acayip korktum, agladim. Sahipleri onlar yavru birsey olmaz falan dedi ama benim aklim cikti resmen. Sonra baktim birsey yok gercekten, kocam eve donelim istesen dedi, ben bosver yuruyelim dedim oyle bir yarim saat daha yuruduk unuttum gitti
süpersin ya :))
eşim çok rahat
telefonunda oyun oynuyor giderrriiiizzzz diyor
bir taraftan da tatil haberlerine bakıyorum ki yollar boş olsun
Sen de rahat ol, giderssiniz tabii. Ardahanda -50 derecede yasayan bir arkadas vardi burda, gecende tabelanin rsmini cekip koymus.
Onlar napsin, kar var soguk var diye doktora gitmesinler mi? Cok sikma kendini bak, bebisi de bunaltiyorsun icerde.
Nerde sizin mutluluk hormonlariniz, bir benden mi tasiyor anlamadim.
bişi olmamıştır annesi iyidir merak etme senn
ay biz yazın afyondan geçerken aldık o lokumdan anam halen tadı aklımda
slm cnm hoşgeldin
gidersiniz inş cnm ya ama gidemezsen de üzülme vardır bunda da bi hayır..
ay ben bayılırdım kesin
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html yeni doğanlar için örgü battaniye modelleri belki işinize yarar
Kizlar sabahtan beri soruyorum, yok mu bebisler ciciler odalar sunlar bunlar. Cok hosuma gidiyor aldiklariniza bakmak
Benim kocam sabah ankaraya gitti, birazdan gelir diye bekliyorum. Sikintidan butun gun konustum burda, papatyadan nilufere donmusum
süpersin ya :))
eşim çok rahat
telefonunda oyun oynuyor giderrriiiizzzz diyor
bir taraftan da tatil haberlerine bakıyorum ki yollar boş olsun
Kizlar sabahtan beri soruyorum, yok mu bebisler ciciler odalar sunlar bunlar. Cok hosuma gidiyor aldiklariniza bakmak
Benim kocam sabah ankaraya gitti, birazdan gelir diye bekliyorum. Sikintidan butun gun konustum burda, papatyadan nilufere donmusum
benim eşim de çok rahattır dediği gibi de olur..
ben telaş yaparım herşey sarpasarıyor belki zamanla
bizde huylarından bişi kaparız..
cnm ben netten pek bişi almıyorum yani görerek dokunarak almak daha hoşuma gidiyo
Bravo sana, ben magazalari geziyorum ama ne alacagimi pek bilemiyorum. Bilen biriyle alisverise gitmeyi planliyorum.valla ben artık herbişeyini aldığım için artık yeni bişey yok
biraz daha mevsimlik ve yazlıklar gelsin onlara da dalıcam artık
gerçi h&mye gidersem yine yaz kış dinlemeden yüklenir gelirim
Bravo sana, ben magazalari geziyorum ama ne alacagimi pek bilemiyorum. Bilen biriyle alisverise gitmeyi planliyorum.
İntenette sunu gordum, su ucuzmus alin diyen olursa hemen gaza gelip aliyorum
Daha ortada giysi, miysi suslu bebek esyasi fln yok. Hep kendime aldim, genellikle krem!
inşallah benim eşim de haklı çıkar canım
ama can çıkar huy çıkmaz
ben hep böyleydim değişebileceğimi sanmam
keşke azcık rahat olabilsem
Utopyacim, senin cizelgede kalan gunun fazla gorunuyor.
benim yeğenim var 1,5 yaşında
bir de samimi arkadaşım var 6 aylık oğlu var
onlarla konuşup liste hazırladım alınacaklar ona göre de gittim aldım işte
kimisini de internetten aldım işte
kendim için de 2 hamile pantolonu(kot), 1 hamile tulumu,5 hamile kumaş pantolonu, 3-5 parça da üst aldım
onlarla idare ediyorum
kendime aldıklarım zevkli gelmiyor
varsa yoksa bebişe çalışıyorum ben
krem olarak da kendime lansinoh aldım sadece
1-2 ay sonra kullanmaya başlıcam
inşallah benim eşim de haklı çıkar canım
ama can çıkar huy çıkmaz
ben hep böyleydim değişebileceğimi sanmam
keşke azcık rahat olabilsem
Bravo sana, ben magazalari geziyorum ama ne alacagimi pek bilemiyorum. Bilen biriyle alisverise gitmeyi planliyorum.
İntenette sunu gordum, su ucuzmus alin diyen olursa hemen gaza gelip aliyorum
Daha ortada giysi, miysi suslu bebek esyasi fln yok. Hep kendime aldim, genellikle krem!
Ay ben yanlis gormusum, dogru senin cizelge
Kendime bir tane hamile pant, iki tane de hamile badisi aldim. Elbiselerim vardi, onlari rahat giyiyorum hala. Calismadigim icin fazla dis giyime ihtiyacim olmuor
Sabah kendime krem listesi yaptim, 9 tane vardi galiba. Gecelik, sabahlik, ortopedik terlik fln gibi ev giysileri aldim bir hayli.
benim eşim de çok rahattır dediği gibi de olur..
ben telaş yaparım herşey sarpasarıyor belki zamanla
bizde huylarından bişi kaparız..
cnm ben netten pek bişi almıyorum yani görerek dokunarak almak daha hoşuma gidiyo
ama sen hep kendine çalışıyosun
olmazki böyle
benim de bazı elbiselerim oluyor hala
hatta önceden alırken düşünmüştüm bunları hamileyken de giyebilirim diye
öyle de oldu
hergün işe gidince kıyafet çok lazım oluyor bana
üst eskilerden de giyiyorum şimidilik ama alt olmuyor tabi
benim de gecelik vs. yok
aslında ablam alma bende var birkere hastanede giydim başka da giymedim diyor
onunkini kullanıcam sanırım
bulursam sadece önden düğmeli normal bişey alayım diyorum
terlik vs. de alınacak tabi ama daha onlarla ilgilenmiyorum nedense
Ben emzirn anne geceligi almadim daha, bunlar simdilikterligim de kapali, yaza acigi alinmali, alinmali alinmali alinmali....
Tuketim canavari oldum ben, arada biri beni durdursun diyorum neyse kocam yetisiyor hemen!!!
Bu emziren anne gecelikleri hem cok pahali, hem de cok sevimsiz. Bana acik pembe de mavi de yakismaz, baska renk yapmiyorlar. Bir de gerksiz danteller manteller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?