- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.841
kızlar merhaba... sağlık ocağına birkere gitmiş birdaha uğramamıştım... hemşire bugün beni aradı bilgilerimi aldı... 7 ayınızda beni arayın süt kuponunuz için dedi... gelmem gerekmiyor mu dedim. yok gelmeyin ben gönderirim size dedi...:) hemşireme bir alkış benden...bu mevzuyu konuşmuştuk ama netleştirememiştik sizlerle... 7. aymış süt kuponu teyzoşlar...
kızlar mesai bittim öptüm hepinizi yarın görüşmek üzere iyi akşamlar..
kızlar bugün kaydım, arabadan tutunup kendimi yavaşlattım biraz ama totomun üstüne yavaşça düştüm. bebeğim hareket ediyo ama yinede korkuyorum bişey olmuşmudur ki?
ayyy geçmiş olsun canım ya. yumuşak düşmüşsün bak bebiş de oynuyomuş. ona bişey olmamıştır bence.
ama senin totoşa yazık olmuş
Canim biz esimle sigara icmeyiz, esimin ailesi iciyor. Ama onlar kisin ayazinda bile evime geldiklerinde balkonda icerler. Bu konuda cok despotum, asla kabul edemem, hele ki hamileyken cok kirici olabilirim cokkkk!!!arkadaşlar 17 haftalık hamileyim annem ve eşim yanımda sigara içiyolar bu konu hakkında çok üzülüyorumm. ve ne yapmam gererktiğini bilmiyorum. bu konu hakkında bnmle aynı dertte olan varmı acabadoktorumda söledim içilmemesi gerekiyor dedi bebeğime bişi olcak diye zarar görcek diye çok korkuyorum
Sut kuponu nedir,cok merak ettim. O kadar gidip geliyorum aile sagligi merkezine, hemsireyle muhabbet ediyoruz hic bahsetmedi bundan.kızlar merhaba... sağlık ocağına birkere gitmiş birdaha uğramamıştım... hemşire bugün beni aradı bilgilerimi aldı... 7 ayınızda beni arayın süt kuponunuz için dedi... gelmem gerekmiyor mu dedim. yok gelmeyin ben gönderirim size dedi...:) hemşireme bir alkış benden...bu mevzuyu konuşmuştuk ama netleştirememiştik sizlerle... 7. aymış süt kuponu teyzoşlar...
kızlar bugün kaydım, arabadan tutunup kendimi yavaşlattım biraz ama totomun üstüne yavaşça düştüm. bebeğim hareket ediyo ama yinede korkuyorum bişey olmuşmudur ki?
selamlar herkese
akıllıbıdık gelmemiş merak ettm
benim ayrıntılı da yarın
ankarada çok kar var
inşallah gidebiliriz yaaa
ya popom bile acımadı ama inanılmaz evham yaptım, bide eşim işe bıraktı daha arabadan adımımı attım kaydım. rezilde oldum yanda insanlar yardım etti. bide salak gibi hiçbiyerim acımadığı halde korkudan ya da hormonlardan böğüre böğüre ağladım. İnşallah bir şey olmamıştır. Allah hepimizi korusun ona emanet etmekten başka yapılacak bişi yok
geçmiş olsun cnm bende bugun kaza atlattım yıne kaydım tam dusuyodum kı ayaga kalktım heryer kar olmuş buzlanmış bı ekmek almaya dısarı cıktım fena oluyodum
bence sen bı doktora gıt ıstersen hem bebısını görup rahatlarsın..
Bir pazar aksami hafif yagmurda tutturdum kocama sahile inelim yuruyelim diye, sahil cok guzeldi bizden baska kimse yoktu. Bilenler bilir bizim dalyandan bostanciya guzel bir yuruyus parkurumuz var sahilde, millet spor yapar kopegini gezdirir falan. Bir grup vardi 6 kisi falan yanlarinda kopekleriyle muhabbet ediyor aralarinda. Biz yanlarindan gecerken kopekler deli gibi havlamaya basladi, kocam da cok sever kopekleri, yavru sayilabilecek bir boyutta olduklari icin hic korkunc gelmedi. Sonra iki kopek birden benim bacagima yapisiverdi, sahipleri dahil herkes kenara cekildi ama kopekler ufak olduklarindan tam dislerini geciremedi. Zar zor attim bacagimdan, kocam soke olmus donmus kalmis oyle. Ben acayip korktum, agladim. Sahipleri onlar yavru birsey olmaz falan dedi ama benim aklim cikti resmen. Sonra baktim birsey yok gercekten, kocam eve donelim istesen dedi, ben bosver yuruyelim dedim oyle bir yarim saat daha yuruduk unuttum gitti
saol cnm sanada gecmiş olsun. Ya ne bilim hareket edince rahatladım, eve geldim çikolata yedim dahada hareket etti, hatta eşim bile gördü. ama tabi endişem geçti desem yala sölerim, napsam ki su an hava dahada kötü arabayı bile çıkaramayız dışarı çıkmayada korkmuyo değilim öle kaldım
Kizlar nolur gozunuzu seveyim bu kadar evham yapmayin, birbirinizi gaza getirmeyin. Boyle her ayaginiz kaydiginda doktora gidip biktirmayin adamlari.
Sapasaglamsiniz ben eminim, bebek oyle hemen dusebilecek bir yerde durmuyor, gayet guvenli bir yerde merak etmeyin. Zaten aksi bir sey olsa kendini buyk agri siziyla hissettirir. Hep aklinizda kotu seyler bakiyorum, bu ruh durumu bebege de yansiyor yapmayin boyle.
kızlar bende buzda kayıp düşmekten korkanlardandım doktora peşinen sordum düşersem bişey olur mu die??yok dedi sana olur ,ona bişey olmaz onun koruyucu takımı senden daha sağlam dedi:)))....yüzüstü düşmeyin yeterdikkatli olalım bende eşimle çıkıyorum sadece napalım buzları eritene kadar devam P
bencede her ikinizde haklısınıznilobella çok haklısın canım...
ama bazen insanın elinde olmuyo bazı şeyler.
mesela senin yaşadığın o şeyi ben yaşasaydım, kesin baylırdım oracıkta, çünkü bende inanılmaz derecede köpek fobisi var. her konuda soğuk kanlı olabilirim ama bu konuda aslaaaaa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?