- 9 Aralık 2011
- 266
- 3
- 96
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #6.921
Ne guzel, abla destegi. Ben tek cocugum, kizimin tek kalmasini hic istemiyorum. 2-3 sene sonra bir kardes istiyorum kizima.
gunaydin anneler
Ben dun oglusuma bakin ne aldim
günaydın annişler :)
kesinlikle katılıyorum sana nilobella , ben de tek çocuğum , kesinlikle çocuğum tek olmasın istiyorum.
hatta 3 bile olabilir
gunaydin anneler
ben dun oglusuma bakin ne aldim
Cok guzel, gule gule kullansin aras bey
çok güzelmiş canım bende bi kaç şey aldım birazdan paylaşırım resimleri.güle güle kullansın bebeğin inşallah:)
3 cocuk fikri guzel ama uygulamada ben kafama huni takip gezerim herhalde. Evde yardimci ve bakici olursa belki, yok yok oyle bile zor
gunaydin anneler
selam kızlar nasılsınız.bize bugün plasenta previa totalis teşhisi kondu ege üni.de.korku filmi izler gibi dinledim doktorları,bunları anlatıp sizin içinizide karartmak istemiyorum.şuan için evde yatıyorum yarın tekrar gidicem prof lar görücekmiş ve duruma göre hastaneye yatıp yatmama karar vericeklermiş.tek dileğim kanamamam olmadan 36.haftayı bitirebildiğimi görmek.hepinize sorunsuz,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.
bayıldımmm, gördüğüm en güzel oyun halısı :)
nerden aldın cnm ?
Kizlar nolur gozunuzu seveyim bu kadar evham yapmayin, birbirinizi gaza getirmeyin. Boyle her ayaginiz kaydiginda doktora gidip biktirmayin adamlari.
Sapasaglamsiniz ben eminim, bebek oyle hemen dusebilecek bir yerde durmuyor, gayet guvenli bir yerde merak etmeyin. Zaten aksi bir sey olsa kendini buyk agri siziyla hissettirir. Hep aklinizda kotu seyler bakiyorum, bu ruh durumu bebege de yansiyor yapmayin boyle.
canım ya akşam Ankara'nın durumunu haberlerde izledim çok kötü Allah yardımcınız olsun biz burda 3 gün kar kaldı diye mahfolduk sizler yakınmakta çok haklısınız inş. bebişini görmeyede gidebilirsin.off yarın gidemicem kesin ayrıntılıyaaa
okulu da tatil etmediler zaten
kar da yğmaya devam ediyor
o kadar beklemiştim yaa ayrıntılı içinn
canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bebeğine hiç bişey olmayacak emin ol , amniyosentezden önce benide çok korkutmuşlardı bebek düşecek diye ama bak hiç bişi olmadı onlar bize sıkıca tutundular sende kendini salma sıkıca tut bebeğini dua et hepsi Allaha emanet..selam kızlar nasılsınız.bize bugün plasenta previa totalis teşhisi kondu ege üni.de.korku filmi izler gibi dinledim doktorları,bunları anlatıp sizin içinizide karartmak istemiyorum.şuan için evde yatıyorum yarın tekrar gidicem prof lar görücekmiş ve duruma göre hastaneye yatıp yatmama karar vericeklermiş.tek dileğim kanamamam olmadan 36.haftayı bitirebildiğimi görmek.hepinize sorunsuz,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.
canım çok güzel bebeğin güle güle kullansın..gunaydin anneler
zor ama 3-5 sene zor, sonra büyüklerinde düşünsene, kocaman kalabalık bi aile....
biz annemle iki kişiydik hep , o yüzden hep kalablık aile özlemi çekmişimdir.Şİmdi 26 yaşındayım...2-3 yıl sonra 2.çocuğu yapsam, 32 gibi de 3.yü yapsam tamadır bu iş :)
kızlar o kuyruksokumu sıkıntısı bende de var. aile hekimimin tavsiyesiyle medikal marketten oturma simidi aldım epeyce rahatlatıyor tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?