2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ne guzel, abla destegi. Ben tek cocugum, kizimin tek kalmasini hic istemiyorum. 2-3 sene sonra bir kardes istiyorum kizima.

günaydın annişler :)

kesinlikle katılıyorum sana nilobella , ben de tek çocuğum , kesinlikle çocuğum tek olmasın istiyorum.
hatta 3 bile olabilir

gunaydin anneler
Ben dun oglusuma bakin ne aldim

Eklentiler

• $1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 32
Cok guzel, gule gule kullansin aras bey

Tesekkur ederim canim,daha guzeli senin bebisinin olsun

çok güzelmiş canım bende bi kaç şey aldım birazdan paylaşırım resimleri.güle güle kullansın bebeğin inşallah:)

Saol canim
Ay ben kafayi yicem herhalde.Oyle netden bebis icin birseyler bakiyorum
Bugun neler yapacaksiniz annisler?
Bizim ev 1 yatak odali..Odada bebise yer acicam. Gardolabiminiz icini filan degistircem IKEA dan bir kac sey alip :26: Bakalim yapabilecekmiyim

3 cocuk fikri guzel ama uygulamada ben kafama huni takip gezerim herhalde. Evde yardimci ve bakici olursa belki, yok yok oyle bile zor

zor ama 3-5 sene zor, sonra büyüklerinde düşünsene, kocaman kalabalık bi aile....
biz annemle iki kişiydik hep , o yüzden hep kalablık aile özlemi çekmişimdir.Şİmdi 26 yaşındayım...2-3 yıl sonra 2.çocuğu yapsam, 32 gibi de 3.yü yapsam tamadır bu iş :)

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnn......... akıllıbıdık dr randevun nasıl geçti yazdınsada geriye bakmadım daha.......

geçmiş olsun canım. umarım bugün daha güzel haberlerle gelirsin doktordan. Allah sana da bebişine de sağlık sıhhat versin.

herkese günaydınnn. ben dün uzun uğraşlar sonunda eve ulaştım. bugün de yine aynı çileyle işe geldim. neden tatil değil yaaaa. yazık bize.

günaydın sevgili anneler ve bebişleri burda çok güzel kar yağıyo daha çok yağsın işten erken çıkalım istiyorum

off yarın gidemicem kesin ayrıntılıyaaa
okulu da tatil etmediler zaten
kar da yğmaya devam ediyor
o kadar beklemiştim yaa ayrıntılı içinn
canım ya akşam Ankara'nın durumunu haberlerde izledim çok kötü Allah yardımcınız olsun biz burda 3 gün kar kaldı diye mahfolduk sizler yakınmakta çok haklısınız inş. bebişini görmeyede gidebilirsin.
bu arada canım benimde kuyruk sokumum batmaya başladı özellikle iş yerinde oluyor akşama kadar sandalyede oturmaktan sanırım (
canım çok geçmiş olsun gönlünü ferah tut bebeğine hiç bişey olmayacak emin ol , amniyosentezden önce benide çok korkutmuşlardı bebek düşecek diye ama bak hiç bişi olmadı onlar bize sıkıca tutundular sende kendini salma sıkıca tut bebeğini dua et hepsi Allaha emanet..
gunaydin anneler
Ben dun oglusuma bakin ne aldim
canım çok güzel bebeğin güle güle kullansın..

kızlar o kuyruksokumu sıkıntısı bende de var. aile hekimimin tavsiyesiyle medikal marketten oturma simidi aldım epeyce rahatlatıyor tavsiye ederim...

geçmişi anca okudum geldim
zemka geçmiş olsun kaslarında yırtılma varmış ama çok şükür ki bebek iyiymiş
cerser hafif de olsa düşmüşsün geçmiş olsun sana da aman dikkat buz pisti gibi ankara, kar diye basıyorsun altı buz ciyyyuu kayıyo!
ayzan kuzum tedirginliğini anlıyorum ama plesenta aşağıda olması çoğu gebede duydum ve hatta 6 ay yatan bir akrabamız da var..
sayılı gün çabuk geçer, Allahın izniyle yata yata da olsa bebişin gelişimini tamamlayıp sağlıkla gelecek dünyaya

bize gelince; dün detaylıya girdik çok şükür iyiymişiz , yalnız birşey var bu bebeklerden birinin üste çıkması gerekiyor bu aya kadar ama ikisi de yanyana
doktorum biri baskın çıkıp yukarı çıkmalı dedi ama ne kız ne oğlan altta olmak istemiyor sanırım:26:..
şu an kızım yatay oğlum dikey vaziyette.. ben oğlum alttan vuruyo diye hissediyordum meğer kız oynadıkça oğlanın kesesine baskı yapıyormuş oğlan da o yüzden aşağıyı tekmeliyormuş
bakalım 4 hafta sonra ne hava çevirecekler :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…