2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben bişey sorcamm
demir ve kalsiyum hapı kullanıyorum ama saatlerini ayarlayamıyorum
demir ilacından önce ve sonra süt cay kahve falan içmemek gerekiyomuş kalsiyumu kramplar için kullanıyorum
hangisini nezman içsem ben yaa :44:

selam canım
ben de eleviti artık yararlı şeyler yemediğime inandığım günlerde alıyorum
demiri ve magnezyumu mutlaka alıyorum

aaa evet bunu bende duydum hatta eşime söyliycektim de vazgeçtim. zaten zar zor konuşuyor bide ben şevkini kırmim dedim:))) o kızının onu duyduğunu sanıyor. benimki konuşmaktan ziyade dokunuyor. kızımızda babasının elini tanıyor artık, tepki bile veriyor. Bu arada artık kızımın hareketlerini hissediyorum şükürler olsun

demir içerken dediğin gibi dikkat etmen lazım
süt ürünlerini tüketmemelisin yakın zamanda
kalsiyum farketmez benim bildiğim ne zaman istiyorsan içersin
ben kalsiyumu genelde yatarken içiyorum

selam canım
ben de eleviti artık yararlı şeyler yemediğime inandığım günlerde alıyorum
demiri ve magnezyumu mutlaka alıyorum

evet en güzeli böyle bence de
demiri bırakmam zaten sonuna kadar içicem onu
benim kalsiyum-magnezyum bir arada
ondan da günde 1 tane alıyorum
arada unuttuğum oluyor tabi de

demir içerken dediğin gibi dikkat etmen lazım
süt ürünlerini tüketmemelisin yakın zamanda
kalsiyum farketmez benim bildiğim ne zaman istiyorsan içersin
ben kalsiyumu genelde yatarken içiyorum

aaa sahimi. ben demir hapımı sabah aç karnına içiyorum ama akşama doğru nescafe yada süt içiyorum. yoğurt yiyorum mesela. kaç saaat olması lazım arada biliyormusun...

ben şahsen kahvaltıda peynir-yumurta-süt yediğim için sabah kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum demir hapını
sabah erken o olayı hallettiğim için gün boyu rahatça yoğurt-süt-sütlü tatlı.. yiyebiliyorum
cevizi de kahvaltıdan 2-3 saat sonra yiyorum

aaa sahimi. ben demir hapımı sabah aç karnına içiyorum ama akşama doğru nescafe yada süt içiyorum. yoğurt yiyorum mesela. kaç saaat olması lazım arada biliyormusun...

canım 2 saat kadar olsa yeterli
seninkinden hiçbişey olmaz
ben yakın zamandan bahsediyorum

ben sabah aç karnına alamıyorum çünkü tiroit ilacım var aç karnına
o daha önemli
demiri gün içerisinde alıyorum

Sabah kahvaltidsn bir saat sonra elevit, aksam yatmadan once maltofer fol demir ilaci.
Doktorum boyle tavsiye etmisti, ben bu ilaclarin herhangi bir yan etkisini gormuyorum.
İki saatte bir ufak tefek saglikli seyler atistirip ogunlerinizi duzenli yerseniz abur cubura yuklenmez kilo almazsiniz kizlar.
Ben aksam 6 en gec 7 den sonra yemegi keserim mesela, ac yatmak en guzeli.

amin canım hepimizinki t uygunmuş peki hiç sordunmu bebek arabasıyla puseti takım şeklınde olanlar nekadar dan baslıo

canım takımlar 450 den başlıyor çıkabildiğince çıkıyor vala herkesin bütçesine göre var yani

sanırım bu taksitli fiyatıydı bende sorayım canım bakalım peşinde ne diecekler tşk ederim...

ben internetden çok araştırım ordaki fiyatlara göre mağazada daha uygundu evet canım peşinde sıkı pazarlıkla indirim yaparlar

aç yatmak mı!!
uyku tutmaz beni

allahım ne karışık şu ilaçları kullanmak ben sabah kalkınca aç karnına demiri içiyorum 1saat sonra falan kalhvaltı yapıyorum ama çay peynir falan yiyorum kalsiyumuda kramplar çoğaltığında iç demişti doktor 2gecedir ağlayarak uyanıyorum nasıl canım yanıyo anlatamam utanmasm çığlık atcam komşular yanlış anlycak gece gece alt baldırlara bi kramp giriyo kasılıp kalıyorum yaa

ne oldu bugün biliyormusunuzz eşim küçük kurba şarkısını öylesine sessizce mırıldanıyordu bebeğim tepik atmaya başladı bende çok heyecanlandım ilk defa babişkoya tepki verdi dewam et yavaşça dedim küçük kurba küçük kurba kuyruğın nerede dedikççe nasıl tekmeler attı ayy çok mutlu oldukk eşimde gördü kıyafetten bile belli oldu hareketleri şimdi eşim onun adını küçük kurba koydu :) eşimi hiç bu kadar hevesli görmemiştim daha bebek hareketlerini dinlerken
tavsiye ederim herkese mırıldanın sizde eşinizde

off ne yapacağımı şaşırdım yaaa utpyacımm yuvarlanıp gidicem yakındaaa

canım senin düzenli günü gününe yürüyüşlerin var yanlış hatırlamıyorsam onunda faydası vardır mutlaka ne güzel inş. hep böyle dewam edersin

bu konuda 2 aydır araştırma yapıyorum ama henüz karara varmış değilim
senin alternatiflerin neler??

bende yaklaşık 1,5 aydır araştırıyorum.
kraft, pierre cardin ve chicco arasındayım
kriterlerimiz arabanın hafif olması katlanmasının mümkün olduğu kadar çok olması : )
ve şu travel sistemler var ya onlardan düşünüyorum.
çünkü ayrıca ana kucağı alacak olursak masraf katlamış oluyor!
en azından travel sistemde arabanın yanında anakucağı ile birlikte alabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…