- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.961
çok uygunmuş senin araba gelsin bizde görelim bakalım bende öyle uçuk fiyatlar vermek istemiyorum biraz araştırma yapmam gerekyor..
canım bana oto koltuğu ana kucağı hediye gelcek diye bitek arabasını aldım onuda 187 civarı ödedim. cristal baby markası bebefix sitesinden aldım. umarım güzel çıkar. bu hafta içinde gelcekmiş. bu arada tatlım butikbebeye yeni markalar girmiş:)) sölim dedim çünkü çokkk cici şeler var.
maşallah kayınvaliden pek formundaymış :)) seninle yarşıyor :) ee kocasıda varmış niye seni yoruyorlarki hastanelerde..yok kızzz nerde ben de o hazırcevaplık.
türk ün aklı sonrdadan gelir misali ben onla hep sonradan kafamın içinde kavga ediyorum, yanında he he...
öle çekindiğimden, korktuğumdan değil ama ne biliim öle bi yapım var işte
ama senin cvp süpermişşş
gülden cim ben bazen eşime diyorum da bak babama söle annemle beraber büyütelim bi tane yapsınlar diye ama, yaş müsait değil şekerim:)))))
şaka bi yana yani ben hamile kaldığımdan beri ağrıları sancıları bi azdı bi azdı sorma.
günaydın canım..günaydın herkeslereeeee
canım bende ilaçlarımı çok tutarsız kullanıyorum demir hapımıda sabah saat 5 gibi içmem gerekiyor uyuya kaldığım zaman malaesef içmiyorum..merhabalar hepinizeeeee
izmirli arkadaşlar geçmiş olsun, izmirde olunca ayvalıktada hissediliyordu çok az da olsa ama ben hissetmedim :)
korkmayın bu tür durumlarda soğuk kanlı olmak gerek...
mama sandalyesi paylaşmış bir arkadaş hayırlıolsun çok tatlı
arkadaşlar ben iki gün sonra 25 haftalıkolacağım ve bugün aldğım kilo 8.9 olmuş
25.haftamda kesin aldğımkilo 9 olmuş olacak
ben dr.uma sormadan bu kan hapı ve vitaminleri bırakmak istiyorum
bu hapları almaya başlamadan hiç kilo almamıştım aynada artık hiç sewmiyorum kendimi yaaa
sizcede bırakayımmı artık 5 tane farklı ilaç kullanıyorum???
canım benimde suyum az bolbol su iç dedi dr'umama bi prof.'ta su içmeyle alakalı olmadığını belirtti.yarın kontrolüm var bakalım son durumları öğrenicem..Kızlar merhaba,
Nasılsınız hepiniz iyisiniz inşallah.Bir şey sormak istiyorum suyun az denilen varmı?
Dün gece ben acile gittim eşimle bebeğin hareketlerini hissetmediğim için acil doktoru suyun az dedi.Korktum haliyle şimdi su azlığından dolayı bazı şeyleri okuyunca.Suyu da çok içmiyordum şimdi fena tırstım.Aynı şeyi yaşayanlar oldumu aranızda.
kızlarr gebelik sitelerine bakın 12 14 kılo alımına ideali demişler ama 15 25 arasına normal denmiş yine bünyeyle alakalı bişi var kilo çok aldım demek deilmiş bebeğin kekesi suyu eşi kiminde 3 6 9 kılo kılo deişiomuş
e rahim büyüyomuş 100 grm agırlığı olan bir rahim 1000 1500 oluomuş göğüsler büyüyo süt bezleri süttü derken oda 1000 1500
oluomuş ee çoçuk ta var çok normal bence hiç ilaç bırakmaya değmez bebeğimizin sağlığı için herşey
ben 14,5 kilo aldım ya düşüne biliomusunz ekmek hamur işi falan yemediğim halde zaten doğumdan sonraen fazla 3 5 kilo kalıo çoğunlukta takmayalım boşverinn
maşallah kayınvaliden pek formundaymış :)) seninle yarşıyor :) ee kocasıda varmış niye seni yoruyorlarki hastanelerde..
bencede çok takılmayın kiloya doğumdan sonra topluca veririzz
merhabalar kızlar,, nasılsınız?? güzel bir hafta sonu geçirdim fetih filmine gittim güzel bir film tavsiye ederim..bebeciğin bu aralar tekmeleri dahada sertleşti daha da cok mutlu oldum:)) bu arada ne güzel şeyler alıyorsunuz bende tık yokk yaa bu gidişle toptan bir masrafa gırıp batacam herhalde..
ya ben önceden yerinde duramayan hareketli biriydim.şimdi yat yat doymuyorum yatmaya.sürekli bi yorgunluk.benim gibi olan var mı yaaa. ev işi var bir sürü.ölü gibi dolanıyorum.bi şey yapasım da yok.uykum var.
aynı beni tarif ettin.
ben de öyleydim ama şimdi çok üşengecim,sabahtan akşama kadar yatabilirim yani
maşallah bebişine
ben de hamdolsun az önce bir tekme yedim eşek tepmişe döndüm
ilk defa bu kadar şiddetliydi, olduğum yerde sıçradım resmen:26:
sanırım kızımın beyonce gibi bacakları olacakkızın olduğu taraftan geldi
:)) beyonce gibi bacak benzetmesi güzeldi:)) bu arada merak ettim kızın olduğu taraftan demişsin ya yer değiştirme durumları yokmuymuş kendi aralarında alttaki üsste üstteki alta gidemiyormuymuş:)) biraz garip bir soru oldu ama:)
Kızlar merhaba,
Nasılsınız hepiniz iyisiniz inşallah.Bir şey sormak istiyorum suyun az denilen varmı?
Dün gece ben acile gittim eşimle bebeğin hareketlerini hissetmediğim için acil doktoru suyun az dedi.Korktum haliyle şimdi su azlığından dolayı bazı şeyleri okuyunca.Suyu da çok içmiyordum şimdi fena tırstım.Aynı şeyi yaşayanlar oldumu aranızda.
kızlar gripten yataklardayım kaç zamandır... yine kaldığım yerden devam edeyim ben hepiniz aklımdasınız...kendinize ve kuzulara iyi bakın...
Kızlar merhaba,
kızlar gripten yataklardayım kaç zamandır... yine kaldığım yerden devam edeyim ben hepiniz aklımdasınız...kendinize ve kuzulara iyi bakın...
selamlar : )
aranıza yeni katılan haziran annesiyim ben..
23+4 haftalığız kocaman olduk ama sizlerden yeni haberim oldu ne güzel paylaşımlarınız var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?