2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de daha hiçbişi almadım cnmm senin gibi. biz direk batışa geçicez.
arkadaşlar ne güzel aldılar, taksitlerini yarılayanlar bile oldu[/QUOTE]

ben böyle değildim ya çok hevesliydim ne oldu bana asalak gibi anca onun bunun aldığına bakıyorum:) aslında alınacaklar hiç öyle küçümsenecek seyler değil taksitleri yarılamak çok mantıklı bu doğrultuda..

çok uygunmuş senin araba gelsin bizde görelim bakalım bende öyle uçuk fiyatlar vermek istemiyorum biraz araştırma yapmam gerekyor..
canım ben bu siteleri günlük geziyorum ama bu ay limitimi doldurdum yarın kredi kartımın hesap kesmi başlarım yine almaya
maşallah kayınvaliden pek formundaymış :)) seninle yarşıyor :) ee kocasıda varmış niye seni yoruyorlarki hastanelerde..

günaydın herkeslereeeee
günaydın canım..
canım bende ilaçlarımı çok tutarsız kullanıyorum demir hapımıda sabah saat 5 gibi içmem gerekiyor uyuya kaldığım zaman malaesef içmiyorum..
canım benimde suyum az bolbol su iç dedi dr'umama bi prof.'ta su içmeyle alakalı olmadığını belirtti.yarın kontrolüm var bakalım son durumları öğrenicem..

bencede çok takılmayın kiloya doğumdan sonra topluca veririzz

maşallah kayınvaliden pek formundaymış :)) seninle yarşıyor :) ee kocasıda varmış niye seni yoruyorlarki hastanelerde..

bencede çok takılmayın kiloya doğumdan sonra topluca veririzz

kocası eşimle işe gidiyo her sabah, işleri birlikte onların. aman işte kaynana mantığı beeee

kilo konusunda da bi doğuralım, bi şöyle kendimize gelelim ilk işimiiz "2012 haziran anneleri birlikte zayıflıyor" topiği olsun

ya ben önceden yerinde duramayan hareketli biriydim.şimdi yat yat doymuyorum yatmaya.sürekli bi yorgunluk.benim gibi olan var mı yaaa. ev işi var bir sürü.ölü gibi dolanıyorum.bi şey yapasım da yok.uykum var.

maşallah bebişine
ben de hamdolsun az önce bir tekme yedim eşek tepmişe döndüm
ilk defa bu kadar şiddetliydi, olduğum yerde sıçradım resmen:26:
sanırım kızımın beyonce gibi bacakları olacak kızın olduğu taraftan geldi

ya ben önceden yerinde duramayan hareketli biriydim.şimdi yat yat doymuyorum yatmaya.sürekli bi yorgunluk.benim gibi olan var mı yaaa. ev işi var bir sürü.ölü gibi dolanıyorum.bi şey yapasım da yok.uykum var.

aynı beni tarif ettin.
ben de öyleydim ama şimdi çok üşengecim,sabahtan akşama kadar yatabilirim yani

:)) beyonce gibi bacak benzetmesi güzeldi:)) bu arada merak ettim kızın olduğu taraftan demişsin ya yer değiştirme durumları yokmuymuş kendi aralarında alttaki üsste üstteki alta gidemiyormuymuş:)) biraz garip bir soru oldu ama:)

yok canım her zaman kız sağda oğlan solda
ama bu haftalarda biri üste çıkıyormuş ama en son detaylıda bu olay gerçekleşmemişti

yanyana olmalarının avantajı ve dezavantajı var
avantaj:kiloları yakın olacak birbirine
dezavantaj: normal doğum ihtimalim olmayacak

benimde 2 hafta önceki kontrolünde amniyo sıvın biraz az dedi bol su içiyorum 2 haftadır hareketlenmeler arttı çok şükür kafana takma günde 3,5 litre su iç fazla yorulma soluna yat dinlen)

kızlar gripten yataklardayım kaç zamandır... yine kaldığım yerden devam edeyim ben hepiniz aklımdasınız...kendinize ve kuzulara iyi bakın...

canım en az 3 lt su içmelisin günde dikkat et banada bir ara demişti dr ama şimdi 3 lt içmeye başladım ve bebeğin hareketlerini daha çok hissediyorum

selamlar : )
aranıza yeni katılan haziran annesiyim ben..
23+4 haftalığız kocaman olduk ama sizlerden yeni haberim oldu ne güzel paylaşımlarınız var..

kızlar bizim bebişkolar tiz sesleri duyarlarmış
babalar seslenmek istiyorsa seslerini bayağı bir inceltmeleri gerekiyormuş

eşim de her akşam hörül hörül sesiyle ikizlerle konuşuyordu..
meğer onlar duymuyormuş, eşim kendi kendine konuşuyormuş

selamlar herkese
geçmişe baktım gündem yine kilolar olmuş
umaygülay ben demir hapını bırakmadım ki bırakmam da zaten ama vitamini kafama göre bıraktım (kötü örnek oluyo gibi olmasın da)
ama şimdi yediklerime çok daha fazla dikkat ediyorum
günde 4 farklı çeşit falan meyve yiyorum hergün salata
iyi beslenebileceğine inanıyorsan vitamin bırakılabilir diye düşünüyorum
kesinlikle iştahım da kilom da farketti
10 gündür hiç kilo almdım,4-5 gün oldu bırakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…