2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

iyi akşamlar kızlar...
bugün okuldan sonra başka bir okula geçtim,ilçe zümre toplantımız vardı...
16:30 gibi işim bitti,eve gelmem 17:00 oldu...
bir duş aldım,makineye çamaşır attım...size bakayım dedim...çorbam var yanına da spagetti yapacağım...eşime dedim yeter aşkım dedi sağ olsun...
sizler nasılsınız???
bir sıkıntı falan yoktur kimsede umarım...

kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı bilmiyorum ama son günlerde sırt ağrılarıma kalça kemiği ağrılarım eklendi ve ne ilginçtir ki sol kemiğim sadece ağrıyor...
bugün okulda nöbetçiydim ayakta durup koridorda yürürken sanki bıçak saplıyorlardı kalçama çok rahatsız oldum...
dr.ma söyleyeceğim haftaya pazartesi randevum var ama size de bir sorayım dedim...

Son düzenleme:
ben pis boğaz ın tekiyim
kendimden nefret ediyorummmmm

amannnnn canım hiç takma kafana...az az ama sık yiyin diyor dr.lar...

bugün okulda 3 yıl önce doğum yapmış hamilelik nedir,nasıl yaşanır bunları bilen insan
bana ayyyy sen dikkat et çok iştahın açıldı bu aralar bence az yemelisin demez mi...
dedim siz hamileyken diyet yaptınız herhalde...evet diye cevap verdi...
iyi dedim siz öyle yapmış olun ben böyle gayet iyiyim...işin tuhafı hamileliğim başından beri aldığım kg. +2 idi
bir şey söylemiyorum böylelerine...
sen de bebeğin için faydalı olan yiyecekleri yemeye devam et...

etme canım boşver ye gitsin bi dahamı dünyaya gelcez

kendine haksızlık ediyosun bende öleyim ama iki canlıyız şunun şurasında. olsun bukadarcık. benim doktorum bana "şakam yok seni diyetisyene gönderirim dikkat et diyo" D amannnn gönderemezki

Tek degilsin her 3 saatde atistiriyorum birseyler..Benim midem yaniyor ya

sabahtan beri yediklerimi saysam burda ağzınız açık kalır herhalde...
ya ben daha 2 seneye kadar sabah yediğim 1 tostla bütün gün dururdum, cnm da bişi istemezdi.
önce işten ayrıldım, sonra evlendim, sonra da hamilelik resmen obur oldum çıktım.
bu artık aşerme, iki canlılık falan değil resmen şeylik yani şeylik.....
offfffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…