- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.201
bu topiğin hafta olarak en büyük hamilesi kim kızlar bilen varmı?
bu topiğin hafta olarak en büyük hamilesi kim kızlar bilen varmı?
valla ben bilmiyorum ki. ama listeden bakıp sat tarihine göre belirlenebilir herhalde:26:
bu arada bazen şubat annelerine bakıyorum da doğuranlar, doğuma gidenler, hbr alınamayanlarla doluuuuu....
bi an kendimi onların yerine koydum daaaa, brrrrrrrrrrrrrrrrrr
resimdeki utopyaymış anladım oğlu mu olcaktı onun?
ohh süperrr çok sevndm güldencim :)
melegımle bende de bi sıkıntı yok Allaha şükür bugun optimuma gittik venice de çok güzel ciciler vardı cogu üründe indirim var kalite olrk da beğendim :)
aaa ben de çok umutlanmıştımgülbeni bugün bende gördüm ama genelde telefonlara cevap verdi.egzersizleri ben görmedim.zaten benim belden ve ayaktan bi sorunum var ben anca kendime uygun egzersizleri yapabilirim.1.5 aydan 7 kilo bence fazla.1.5 ayda 3 kilo alsan neyse de 7 kilo biraz fazla.çok mu yiyorsun yoksa bünyen mi yapıyor?
25+... lerde olan 2 kişi vardı ama isim hiç hatırlamıyorum
Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak ve 1.aşım vurulacak şeker yüklemesine aç gideceğim peki su içmemde bir sakınca varmı:)))))
ivitt cee eee bizim favaori sözcüğümüz olcak yakın zamnda hayrlısyla inşallah :) bnm sata göre verilen doğum tarihim 5 haziran varmı bnden ince bkalım cıksın meydanaeben 7 aylık doğmuusm anasına cekerse yandık çekmesin günün doldursun inşallah ogluusm 38 haftadan sonra gelebilir ama ya bn ceviz balaık faln yemıyorum cevız evde var aklıma gelmıo balıkda kokusundan dolayı beni çok cekmiyo :Ssüt ürünleri yeme konusundada sıkıntılıyım inşalah bi soru olmaz oğlusda
ay evet ya çok heyecanlı :)) bakalım kimler erken davrancak kimler 41 leri görücek :)))
ben şeker yüklemesinden önce içmiştim.glikozu verdikten sonra da hemşire 1 bardak su içebilirsin o kadar demişti.
ayy şimdi eşimle bundan konuşuyorduk.ben 9dan 1 gün alır almaz dünyaya apar topar zorunlu sezaryenle gelmişim. anasına çeksin, haziran başı olsun diyorum. adam epey güldü ya.. bunda bile kendine benzetmek istiyosn diyo. ama özledim ya.. elki doğuncca bu günleri arayacağız ama olsun sağlıkla gelsin inş hepsi.. oğlan anneleri ilk doğumda genelde 41 i görürmüş zaten.. bakalım artık bizde haziran 1 de golleri ekleriz. ilk kim doğuracak acaba???
bende cumartesi gidicem, çok mu kötü ya glikozzzzz
genelde erkek 40 ı geçiyor. ablam birini 41 de birini 42 de doğurdu.hem de sezeryan yaptılar ikisini de.
yoksa gelecekleri yokmuş yani:hallerinden memnunmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?