2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Herkese iyi akşamlar, bakıyorumda kilolar yine başrolde:))) kilolar verilir yalnız hap bırakılmamalı bence ne olursa olsun onlara ihtiyacımız var

bu topiğin hafta olarak en büyük hamilesi kim kızlar bilen varmı?

valla ben bilmiyorum ki. ama listeden bakıp sat tarihine göre belirlenebilir herhalde:26:

bu arada bazen şubat annelerine bakıyorum da doğuranlar, doğuma gidenler, hbr alınamayanlarla doluuuuu....
bi an kendimi onların yerine koydum daaaa, brrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay evet ya çok heyecanlı :)) bakalım kimler erken davrancak kimler 41 leri görücek :)))

resimdeki utopyaymış anladım oğlu mu olcaktı onun?

evet canım oğlu olacak kısmetse.

pelin7 nin söylediklerine katılıyoum canım... çoğu kıskançlıktan empati eksikliğinden oluyo bunların. Allah sabır versin..[/QUOTE]

kıskanç fesat yaratıklar nolcak. kendimi rahatlatmak için deminden beri söyleniyorum biraz rahatladım ama:) bu arada sağol canım

ohh süperrr çok sevndm güldencim :)
melegımle bende de bi sıkıntı yok Allaha şükür bugun optimuma gittik venice de çok güzel ciciler vardı cogu üründe indirim var kalite olrk da beğendim :)

neler aldın bakimmm. resimlerini göreydik keşke ben acayip keyifleniyorum bakıncadaD

ivitt cee eee bizim favaori sözcüğümüz olcak yakın zamnda hayrlısyla inşallah :) bnm sata göre verilen doğum tarihim 5 haziran varmı bnden ince bkalım cıksın meydanae ben 7 aylık doğmuusm anasına cekerse yandık çekmesin günün doldursun inşallah ogluusm 38 haftadan sonra gelebilir ama ya bn ceviz balaık faln yemıyorum cevız evde var aklıma gelmıo balıkda kokusundan dolayı beni çok cekmiyo :Ssüt ürünleri yeme konusundada sıkıntılıyım inşalah bi soru olmaz oğlusda

aaa ben de çok umutlanmıştım ( neyse... enim kuzen geçenlerde doğum yaptı. o da 4. aydan sonra haftada 1 kg aldım demişti. zaten 7 de bitiyormuş bizdekiler. direkt bebiş alıyormuş .10 kg la doğuma gitti yani. ben normalde deli gb yemek yerim ama hiç kilo almam. 8. sınıftan beri aynı kilodayım diyetisyenin verdiğini aynen uyguluyorum,ama iştahım bomba gb maşallah.. en büyük etki o. elevit de kullanıyorum ama onu temmuzdan beri kullanıyorum ve elevit kullanırken bile durduk yere 7 kilo vermiş insanım. galiba hamilelik yaradı :))
ebru şallı da 24 kg almış demişti biri. zayıf başlayanların kaderi galiba. yine de forumun geneline bakınca i tuhaf oldum. şu an 54 üm ama.. tüm dr lar doğum sonrası sakın zayıflama. normal kg zaten 52 boyuna,yaşına göre diyolar.. bakalım artık...

25+... lerde olan 2 kişi vardı ama isim hiç hatırlamıyorum

en küçükde benim heralde. normal 40 haftayı beklersek temmuzun 5 inde doğum. ama erken gelirse haziranın sonlarında dğum. bide kızım bir hafta önde gidiyor maşallah tahmini erken gelir. ayrıca kızlar erkek bebeklere göre fazla beklemezmiş öle duymuştum.

Kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak ve 1.aşım vurulacak şeker yüklemesine aç gideceğim peki su içmemde bir sakınca varmı:)))))

sat tarihin kaç ki canım 24+2 görünüyor aşağıda ama doğru mu
ben 24+4 üm sata göre 7 haziran, ultrasona göre 3 haziran satımda 1 eylül

Aman sağlıkla gelsinler ama 7 de gelmesin :) Ama benim içimdede hep mayıs annesi olucam gibi hissediyorum

ay evet ya çok heyecanlı :)) bakalım kimler erken davrancak kimler 41 leri görücek :)))

ayy şimdi eşimle bundan konuşuyorduk.ben 9dan 1 gün alır almaz dünyaya apar topar zorunlu sezaryenle gelmişim. anasına çeksin, haziran başı olsun diyorum. adam epey güldü ya.. bunda bile kendine benzetmek istiyosn diyo. ama özledim ya.. elki doğuncca bu günleri arayacağız ama olsun sağlıkla gelsin inş hepsi.. oğlan anneleri ilk doğumda genelde 41 i görürmüş zaten.. bakalım artık bizde haziran 1 de golleri ekleriz. ilk kim doğuracak acaba???

bence ilk gol ikiz annelerinden gelir sonrada kızlardan :)

bende cumartesi gidicem, çok mu kötü ya glikozzzzz

kimisinin midesi bulanıyormuş diye duymuştum.bende cok tırsmıştım.ama ben de öyle bi şey olmadı.50 gr glikoz aldım sadece.1 pet şişesine boşalttılar bide limon sıktı.limon bulantı yapmasın diye sıkılıyormuş.
ben 50 lik içtiğimden mi bilmiyorum.bulantı falan olmadı.50 lik yüksek cıkarsa 100 lük veriyormuş sonra.ben de gerek görülmedi.90 çıktı.sınır 140 galiba

slmlar kızlar,pek okuyamadım geçmişi başım nasıl ağrıyor anlatamam..eşimde rahatsız arkadaşlar gelecekmiş en kısa zamanda beni telaş aldı şimdiden,evde bir akrabada misafir ooff...sizler nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…