- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.181
Eki Görüntüle 351205
kızlar limangodan bu bluzu aldım kendime inş içine girebilirm:)))nasıl sizce...
güzel canım güle güle giyin. kumaşı likralıysa rahat edersin.
çok güzelmiş canım güle güle gy,ya ben limongoya falan üye olmaya bile korkuyorum.güvenilir mi sizce??Eki Görüntüle 351205
kızlar limangodan bu bluzu aldım kendime inş içine girebilirm:)))nasıl sizce...
konuyla ilgisi yok ama canım sıkıldı ya. çalıştığım yer okadar iğrenç dedikodu kazanıki. kızın biriyle konuşmuyorum ben arkamdan iş çevirdi beni zor durumda bıraktı diye. bu iş yerindeki salaklar da saç saça girdiğimizi yayıyolarmış etrafa. offfff en sonunda yapacam o olcak. iğrenç rezil yaratıklar. hayır komik olanı ben hamileyim nasıl öyle birşey yaparım ki
çok güzelmiş canım güle güle gy,ya ben limongoya falan üye olmaya bile korkuyorum.güvenilir mi sizce??
yapmadığın şey için seni hamile halinle üzüp dedikodunu yapıyorlarsa bari saçını başını yolda en azından yapmış olduğun şey hakkında konuşsunlar :) öyle cnm her iş yerinde çekilemeyen birileri vardır.o insanlar da kesin bekardır ya da evlidir çocuğu yoktur seni kıskanıyodur sinir bozmak içinde bunu yapıyorlardır sen takmamaya çalış kulağına geldiğinde de lüzumsuz şeylerle uğraşamam deyip geç
takmamaya çalışıyorum da varya bu dedikoduyu çıkaranı bir bulsam ben ona yapcağımı biliyorum. aslında doğru söylüyorsun en iyissi duymamak
maşallaahhhh
bilmiyorum ki
kıskançlığın bu kadarı diyorum kendime
kız analarını kıskandım heralde
kızlar bunlar da benim göbişler
bakın tulum da var üstümde
Eki Görüntüle 351171 Eki Görüntüle 351172
bunu da şimdi çektim
Eki Görüntüle 351173
dedikoduyu asıl çıkaranı bulmak çok zordur.mesela benim oturduğum sitede de benim için düşük yaptı demiş biri herkez beni öyle sanmış.ya ne insanlar var insan duyunca çok sinir oluyor gerçekten takma diyorum takmamak elde değilde işte takmamaya çalış sen yine de işine gücüne bak zaten bikaç ay sonra doğum iznine çıkacaksın
ceee eeee merhabalarrr :)
geçmişi okuyamadım çokkk çokkkk geride kalmısım ben :)
herkese mutlu akşamlar inşallah haberler güzeldir kimsede bi sıkıntı yoktur..
demekki bunu söyleyen adi insan bunların olmasını istiyor. düşün ya Allah korusun. dua edelim bol bol Allah sabır versin bize. ve şu 3 ay çabuk geçsin zira katlanılcak gibi değil.
ceee eeee merhabalarrr :)
geçmişi okuyamadım çokkk çokkkk geride kalmısım ben :)
herkese mutlu akşamlar inşallah haberler güzeldir kimsede bi sıkıntı yoktur..
ben düşünüyorum çünkü alacak olan annemhadi oradan senin de noktayı koymadığın belli
"..... düşünüyorum" demişsin
canımcım neredeyse aynıyız seninle. benim de 10 gündür yanıyo. bugün primadan gelen maile baktım. yanma nedeni bebeğin yukarı doğru çıkması ve bu sırada mideyi ittirmesiymiş. soda ii geliyo. bi de gaviscon içtim haftasonu inanılmaz rahtlattı beni.. doç yazmıştı onu da...Tek degilsinher 3 saatde atistiriyorum birseyler..Benim midem yaniyor ya
ayy canım benim çok yorulmuşsun... bugün gülbende hamilelikteki sırt ağrıları ve gidermek için egzersizler anlatılacaktı. lakin derse gittim ben de.. belki izleyen vardır canım??? geçmiş olsun...iyi akşamlar kızlar...
bugün okuldan sonra başka bir okula geçtim,ilçe zümre toplantımız vardı...
16:30 gibi işim bitti,eve gelmem 17:00 oldu...
bir duş aldım,makineye çamaşır attım...size bakayım dedim...çorbam var yanına da spagetti yapacağım...eşime dedim yeter aşkım dedi sağ olsun...
sizler nasılsınız???
bir sıkıntı falan yoktur kimsede umarım...
kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı bilmiyorum ama son günlerde sırt ağrılarıma kalça kemiği ağrılarım eklendi ve ne ilginçtir ki sol kemiğim sadece ağrıyor...
bugün okulda nöbetçiydim ayakta durup koridorda yürürken sanki bıçak saplıyorlardı kalçama çok rahatsız oldum...
dr.ma söyleyeceğim haftaya pazartesi randevum var ama size de bir sorayım dedim...
walla ben de onu soracaktım. 45 le başladım, hatta 4 ay bitip hala 47 olunca dr a gitmiştim. daha sağlıklı beslenmek adına. şimdi 9 kilo birden aldığımı farkettim. 1.5 ayda tam 7 kg. bu kdr hızlı alan var mı :26::26::26:amannnnn canım hiç takma kafana...az az ama sık yiyin diyor dr.lar...
bugün okulda 3 yıl önce doğum yapmış hamilelik nedir,nasıl yaşanır bunları bilen insan
bana ayyyy sen dikkat et çok iştahın açıldı bu aralar bence az yemelisin demez mi...
dedim siz hamileyken diyet yaptınız herhalde...evet diye cevap verdi...
iyi dedim siz öyle yapmış olun ben böyle gayet iyiyim...işin tuhafı hamileliğim başından beri aldığım kg. +2 idi
bir şey söylemiyorum böylelerine...
sen de bebeğin için faydalı olan yiyecekleri yemeye devam et...
konuyla ilgisi yok ama canım sıkıldı ya. çalıştığım yer okadar iğrenç dedikodu kazanıki. kızın biriyle konuşmuyorum ben arkamdan iş çevirdi beni zor durumda bıraktı diye. bu iş yerindeki salaklar da saç saça girdiğimizi yayıyolarmış etrafa. offfff en sonunda yapacam o olcak. iğrenç rezil yaratıklar. hayır komik olanı ben hamileyim nasıl öyle birşey yaparım ki
ayy şükür eve geldim ama herkes kaçmış neredeyse...
ben düşünüyorum çünkü alacak olan annem, ancak denkleştirecek Haziran a kdr.. yoksa çok daha güzel alternatiflerim vardı ama bütçe sınırlı napalım...
canımcım neredeyse aynıyız seninle. benim de 10 gündür yanıyo. bugün primadan gelen maile baktım. yanma nedeni bebeğin yukarı doğru çıkması ve bu sırada mideyi ittirmesiymiş. soda ii geliyo. bi de gaviscon içtim haftasonu inanılmaz rahtlattı beni.. doç yazmıştı onu da...
ayy canım benim çok yorulmuşsun... bugün gülbende hamilelikteki sırt ağrıları ve gidermek için egzersizler anlatılacaktı. lakin derse gittim ben de.. belki izleyen vardır canım??? geçmiş olsun...
walla ben de onu soracaktım. 45 le başladım, hatta 4 ay bitip hala 47 olunca dr a gitmiştim. daha sağlıklı beslenmek adına. şimdi 9 kilo birden aldığımı farkettim. 1.5 ayda tam 7 kg. bu kdr hızlı alan var mı :26::26::26:
pelin7 nin söylediklerine katılıyoum canım... çoğu kıskançlıktan empati eksikliğinden oluyo bunların. Allah sabır versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?