2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

herkese iyi akşamlar. bugün hiç yazamadım valla. o kadar yoğundum ki. iş yerinde odam taşındı. bi iş yapmadan yoruldum valla. ne güzel kaynatmışınız bugün. giremediğim için üzüldüm

yeni odan hayırlı olsun diyelim
evet gündüzleri iyi oluyor akşamları herkes kabuğuna çekiliyor

ohhh bişeler daha alınanlar listesine eklendi. bunları düşünerekmi gidiyosun mağazalara yoksa tesadüfenmi karşına çıkıyolar:)

ohhh bişeler daha alınanlar listesine eklendi. bunları düşünerekmi gidiyosun mağazalara yoksa tesadüfenmi karşına çıkıyolar:)

bebek filesi aklımdaydı ama acelem yoktu açıkçası
gittiğimde kova ve maşrapayı gördüm işte, canbebeyi de katalogta görmüştüm
genelde planlı gidiyorum ama bazıları da plansız çıkıyor aradan işte
sen de baya aldın heralde ama, var mı çok eksik?

güle güle kullansın ..ben daha o kısımlara hiç girmedim banyo süngeri alsaydın ilk başlarda küvetin içinde kayıyor bebiş görümcemin bebişten biliyorum fileyide kullanamamıştı o

valla sen her şeyi tamamladın herhalde. biz yavaştan alıyoruz. hiç vaktim olmuyo benim. haftasonu beşiğini falan alacaktık yoğunluktan gidemedik bile. bu haftasonu da kayınvalidemler var yine kalır. ben bi de yaptırayı düşünüyorum. en az bir ay sürüyomuş. ne zaman alacaksam bilmem.

çoğunu aldım canım . banyo küveti filesi felan alıncak. bana pijama vs. aa bide kızımın odasına dolap alıncak. bukadar kaldı. vala erkenden almak en iyisi bence hiç panik değilim yetişcekmi diye.

çoğunu aldım canım . banyo küveti filesi felan alıncak. bana pijama vs. aa bide kızımın odasına dolap alıncak. bukadar kaldı. vala erkenden almak en iyisi bence hiç panik değilim yetişcekmi diye.

ben de gördükçe alıyorum işte
kıyafet eksiği yok zaten artık, beğendiklerimi alıyorum alıcam bundan sonra
bakım ürünleri vs. de bitti
bitek buru aspiratörü alıcam otri bebenin
tonimerin serum fizyolojiğini alcam
hametan pomat alcam
bunların da acelesi yok bi denk geldiğinde alırım

genelde erkek 40 ı geçiyor. ablam birini 41 de birini 42 de doğurdu.hem de sezeryan yaptılar ikisini de.

ay ben de öyle duydum,okudum çabucak 40ı geçirmesin diye geçiyor içimden heycandan ama ne kadar kalsa yararına diye de düşünmüyor değilim.

Eki Görüntüle 351277
melegımn cicilerini yukledim teyzeleri inş. olmusdur :)
sat tarhım 30 agustos bu arada ben kaçar kocişim geldi öptüm hepinizi.

ama bunlar çok datlu,eğer ayıp olmazsa supermanli olan tulumu nerden aldın söyler misin,ben de istiyorum

evet canım kaymaz
ben de rahat etsin diye aldım
hem içi sünger değil, oyüzden ıslandı kurumadı koktu vs derdi olmayacak
bana kullanışlı göründü

bende çok beğendim daha önce görmemiştim .
küvet falanda almadım ben daha nereye koyucam diye artık yavaş yavaş tamamlıcaz .

kızlar siz bebişlere alıyorsunuz ben kendime , eşim fazla izin vermiyo keza annem de bebişe şimdiden çok şey almama. gerçi ona rağmen dolabı yarıladık ya neyse. size 15 tatilde aldığım pijamaları göstermek istiyorum. karar veremedim pijama mı olsun gecelik mi diye, ben de iki takım pijama bi de gecelik aldım. takım olduğu için pijamalar iki de sabahlığığm var. hamile ve loğusa dönemi için aldım. bebişim annesini güzel emsin, ben de zorluk çekmeyeyim diye çift patlı denenlerden aldım. bakalım beğenecek msnz????

iyi günlerde kullanın canım. benim nöbet bitti çıkıyorum herkese iyi akşamlar...

40ı geçerse eğer 3,5 kilodan fazla olurlar
ben 3,5 kilodan fazla olursa normale girmem heralde yaa
doğuramam o kadar iri olursa :44:

bende çok beğendim daha önce görmemiştim .
küvet falanda almadım ben daha nereye koyucam diye artık yavaş yavaş tamamlıcaz .
dolabının üstüne stokladık biz küvet kova vs.
dolabın içi de tıklım tıklım oldu

gülegüle kullan gayet güzeller
gecelik hastanede daha çok terch ediliyormuş heralde

çok güzel güle güle giyin..bende düşünüyorum zaten kendime doğru dürüst bişey almıyorum..
doğumdan sonra gecelik iyi oluyormuş ki bizlerde yazın doğum yapıcaz .
int üzerinden mi aldın ??

yaa ben bunları da çok beğendim,o üzerinde yazılı olan siteden mi aldın??güle güle giy bu arada.

güle güle kullan canım. hangi rengini aldın. ben de geçen pembe aldım bi tane çok hoşuma gitti. benim oğlum olcak ama olsun illa mavi giymem gerekmez de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…