2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet bende bi ara aralık annelerini takip ediyordum ne güzel.kimisi 39+6 olmuş fırtlattı fırtlatcak çok heyecanlı.merakla birbirimizi bekleriz artık.Allah bizlere de o günleri nasip etsin.bebeklerimiz zamanında dünyaya gelsin

Kizlar ya.Önce kim dogurdu kim kaldi diye beklicez.Sonrada dogunca bebislerimizi anlatcez.Ay ne guzel olcak ya

Acaba nasil dogurcez:18:

utopya sana bişey sorcam tulumun bedenini nasıl aldın karnım şişince sığamazsam içine 1ay içinde almak istemem açıkçası doğum sonuna kadar giyilirmi bu tulumlar
canım ben önce 38 beden almıştım
ama lcwnin kalıpları geniş, baktım çok bol
onu giymek için bekleyemem diyip 36ya çevirdim
şu an çok iyi oluyor 2 ay kadar falan daha giyerim heralde
kilom 60 boyum 168 ona göre sen hesapla istersen

hiç kilo aldım deme valla inceciksin bence..fıstık gibisin maşallahhh
ayy çok sağol yaa
60 kilo oldum, aldım tabi ama resimde pek belli olmuyor

resimdeki utopyaymış anladım oğlu mu olcaktı onun?
evet canım oğlum olacak
oğlan göbeğine mi benziyor

Eki Görüntüle 351277
melegımn cicilerini yukledim teyzeleri inş. olmusdur :)
sat tarhım 30 agustos bu arada ben kaçar kocişim geldi öptüm hepinizi.
süperman tulumu süpermiş
gülegüle kullansın

bende oğluşuma ceket başladım geçen hafta lastiği kaldı sadece. desen çıkaran yünden ördüm.çok tatlu oldu.bitince resmini çekip yüklerim.

ama yün kıyafetler iyi değil diye soğuttular beni örerken.yine de adetten bi kaç tane örme kıyafeti olsun istedim.

Kizlar ya.Önce kim dogurdu kim kaldi diye beklicez.Sonrada dogunca bebislerimizi anlatcez.Ay ne guzel olcak ya

Acaba nasil dogurcez:18:

bende demin mart annelerine şöle bi baktımda amanınnnn doğumu konuşuyor hepsi. çantalarını hazırlamışlar. çok heycanlandım sanki doğuma ben gitcekmişim gibi... ya ben korkuyorum normal doğumdan ama kafamda karışık o yüzden hiç düşünmüyorum. ilerleyen haftalarda düşünürüm artııkın tırıs tırıs:))

bencede olsun tatlım. hem annesinin el emeği göz nuru dimi ama. diğer fabrikasyon olanlara benzemez. anne kokar bikere... büyükmü örüyosun canım malum yaz bebişleri olcaklar

ben doğumu düşünmemeye çalışıyorum
herşey normal olursa çok korkmama rağmen normal olacak sanırım
ama son anda belki fikir değiştirip sezeryana girerim
benim işim belli olmaz

kızlar mrb bugün giremedim
nasılsınız...
ben halen aynıyım toplaım yani...
bu arada eşimin yarın tayin için dilekçe vermesi gerekiyor..
hamişlerin duası kabul olur nolur dua edin de
dilekçemiz kabul olsun çok öptm by

nereye tayin istiyorsunuz canım
inşallah gönlünüze göre olur

bencede olsun tatlım. hem annesinin el emeği göz nuru dimi ama. diğer fabrikasyon olanlara benzemez. anne kokar bikere... büyükmü örüyosun canım malum yaz bebişleri olcaklar

5-6 aydan sonra giyebilir.onu hesaplıyarak ördüm.insanın kendi ördüğü daha kıymetli oluyor .giydirmek için sabırsızlanıyorum.

5-6 aydan sonra giyebilir.onu hesaplıyarak ördüm.insanın kendi ördüğü daha kıymetli oluyor .giydirmek için sabırsızlanıyorum.

eline sağlık
ne güzel anlıyorsun örüyosun
ben hiç anlamam örgüden
gerçi beğendiklerimi kayınvalideme ördürüyorum
şimdiden bisürü örgüsü oldu

ben doğumu düşünmemeye çalışıyorum
herşey normal olursa çok korkmama rağmen normal olacak sanırım
ama son anda belki fikir değiştirip sezeryana girerim
benim işim belli olmaz

canım dönmüşün yemekten:)) nasıldı a............ afiyet bal şeker olsun. oğluşuna vitamin olsun. bende anca şimdi yiyorum bişeler

canım dönmüşün yemekten:)) nasıldı a............ afiyet bal şeker olsun. oğluşuna vitamin olsun. bende anca şimdi yiyorum bişeler

evet canım döndüm
a yedik geldik işte
reale girdik ordan da bebek banyo kovası, maşrapası, banyo filesi ve canbebe alt açma örtüsü aldık, indirim varmış sözde de indirirmsiz fiyatlarını bilmiyorum hiç
bitek canbebe cidden ucuzdu 6 tlye,9 tlye almıştım daha önce
bol bol işesin oğlum artık

herkese iyi akşamlar. bugün hiç yazamadım valla. o kadar yoğundum ki. iş yerinde odam taşındı. bi iş yapmadan yoruldum valla. ne güzel kaynatmışınız bugün. giremediğim için üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…