2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilk çocugunu da hazıranda doğurmuş bırı olarak sıze tavsıyem saten maten gecelık falan almayın.ha mevlutte falan gıyersınız o ayrı.neden dersenız çok afedersınız eşşek gıbı terlıyor olacaksınız.söylerlerdı de anlamzdım.lohujsa kadında emzırdıkçe öyle bı ter oluyo kı ınanamazsınız.ben bırını asıyodum balkona o kuruyana kadar uzerımde kı terlıyodu gene.dolayısıyla saten gceleıkler poponuza sırtınıza yapışır telef olursunuz.
ayrıca resımlerdekı modellere baktım da sankı hiçbiri düğmeli değil.doğum sonrası gıymek ıçın alacaksanız yakası rahat önden bol düğmeli alın ki emzırmesı rahat olsun.ayrıca doğum sonrası sıze en az 1-2 eşlık edecek kocaman göbeklerınızı de aklınızdan çıkarmayın.dar şeylerden kaçının keza eğer bı de sezeryan olursanız size eşlık edecek dikişleriniz olacak.sevgiler

bu modeller cok güzelmiş.göğüs tarafı yandan cıtcıtlı mı bu pijamalar.öyleyse hemen alcam ben.

yinee biz kociş kitabına daldı bende buraya gelim dedim :)
cicilerimizi beğendiğiniz ve güzel yorumlar yaptıgınz için teşekkürü bir borç ederiz :)
resimdeki ürünler wenice den alınmısdır 11 ,00 süperman li tulum 7.,00 yıldızlı olan tulum 5 ,00 ayakkabılrımız almak isteyenler için :)

bu modeller cok güzelmiş.göğüs tarafı yandan cıtcıtlı mı bu pijamalar.öyleyse hemen alcam ben.
evet canım haluk bayramınki tam yakadan açılyo alta kadar. diğerinin de yakada bi dikişi var ama 3 düğme çapraz inip açılıyo. rahat edemezsem o dikişi de keserim diye düşündüm ben. şimdilik ii gibi duruyo. baharda deneyince üzerimde daha net bilgi sahibi olurum inş..

canim saten olayi isin esprisiydi
ne sateni dogumdan sonra :))
geceliklerin hepsi dugmeli model dikkat etmemissin
dogumdan sonra umarim dikislerim gobegim ve ben mutlu bir butun oluruz

bunlar fiyatlari di mi ben yanlis anlamadim
ne kadar ucuz yaa
su supermanden bulaam hemen alirim
bana yine antares yolu gorundu bakmam lazim webiceye

bu arada benm sat tarıhım 30 agustos ama meleğimin gelişimi geriden seyr edıyo o yuzden çizelgemi ultrasyon tarhıme göre düzenledim ondan fark oluyo ben kaçar Allah rahtlık versin hyrlı geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…